Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 9. 5. 2025 17:19

Tak ono je to všechno zatím čerstvé a časem se to třeba právě díky nespokojenosti uživatelů upraví k větší spokojenosti — možná i formou Good Locku.
Nokia 3110, 3210, 3310, 3330, 6210, 6310i, 6600, 6630, N73, N82, N97mini, N8
Samsung Galaxy S3, S4, Note4, Note8, Note9, Note10+, Note20 Ultra, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 5. 2025 17:33

Pokud se nebudou tyto věci reportovat a nebude to přání většiny uživatelů, tak se nic měnit nebude. Na to je Samsung příliš velký moloch...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 9. 5. 2025 17:45

Co si pamatuju, tak u Androidu od Androidu jsou změny, které se lidem nelíbí, a časem si na to zvyknou. Prostě evoluci nezastavíš, to bychom ještě mačkali tlačítka a o internetu si nechali zdát.
Proto se taky v minulosti hodně rootovalo a každý nespokojený si přizpůsobil systém tomu, co sám chtěl. Myslím, že to jde i dnes
Samsung Galaxy S3, S4, Note4, Note8, Note9, Note10+, Note20 Ultra, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 9. 5. 2025 18:34

Většiny popisovaných problémů jsem si ani nevšiml, pokud bych si je zde nepřečetl. Kromě čitelnosti baterky. Za mne OUI 7 je ok, pokud se nějak srovná ta výdrž baterky. Vylepšené stohování widgetů, ikony aplikací bez popisku či velké složky jsou fajn...
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod sodja 9. 5. 2025 20:05

Eaazy píše:Ano - řeknu výrobci - takhle ne, tohle podporovat nebudu. A nebudu doufat, že se to změní a jdu pryč.

Já jsem to kdysi udělal u Sony a neměl jsem potřebu to vytrubovat do světa - zklamali mě dvakrát a šel jsem jinam...

Jak jsem psal, pořídil jsem v rodině v posledních 2 letech 5 samsungů o celkové hodnotě přes 80 tisíc korun s očekáváním dlouhodobé podpory za přijatelného stavu softwaru minimálně dalších 5 let. Reportoval jsem pro mě důležité negativní změny výrobci v podobě zpětné vazby. Očekávám, že se některé nedostatky zlepší, ale chci udělat maximum možného v mých silách. Jiné značky mají zase jiné nevýhody, především celkovou infantilizaci a vnucování reklamy i v operačním systému. Za 30 let jsem samozřejmě vystřídal mnoho značek mobilů i jiné elektroniky, některé opouštěl se slzou v oku. Ročně sám nafotím třeba 15 tisíc fotek, převážně pracovních, a očekávám minimálně udržení kvality, nikoliv její skokové zhoršení. Ano, potřebuji informaci o poloze ve fotkách a operativní dostupnost, což mi zajišťuje kvalitní fotomobil. Stejně tak je pro mě důležité, aby informace na displeji byly čitelné, což aktualizace nesplnila. Toto je uživatelské forum a přijde mi přínosné se zde s mými zkušenostmi podělit, stejně tak jako jsem já přes 10 let četl zkušenosti ostatních. Kdo nechce, číst nemusí.
Samsung Galaxy S7, A53, A15, A25, S24, S23 Ultra
sodja
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 9. 5. 2025 20:35

Samsung přátelé,
chápu obě strany.
Já osobně jsem rád, že to sem sodja napsal a že se to dozví i ostatní (které to zajímá).
Kolikrát i já si něčeho nevšimnu (To byla těžká písemná práce ! Těžká ! I já jsem s ní měl co dělat !) :-D
Samozřejmě je dobré, že to sodja i reportoval.
Třeba se optimalizace ke spojenosti dočkáme viz třeba aktuálně:
"One UI 8 Beta vylepšuje uživatelské rozhraní Quick Panel a animaci nabíjení"
www.SamsNews.cz

Tip dne: Pokud nevíte, jak tenký je S25 Edge, vytáhněte pero S Pen a budete to vědět.
Hláška dne: Proč ikona baterie vypadá jako pilulka a moje oznámení vypadají jako tampony ?
Motto: Každý Galaxy má svůj příběh. My ho známe...
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 5. 2025 21:52

sodja píše:
Eaazy píše:Ano - řeknu výrobci - takhle ne, tohle podporovat nebudu. A nebudu doufat, že se to změní a jdu pryč.

Já jsem to kdysi udělal u Sony a neměl jsem potřebu to vytrubovat do světa - zklamali mě dvakrát a šel jsem jinam...

Jak jsem psal, pořídil jsem v rodině v posledních 2 letech 5 samsungů o celkové hodnotě přes 80 tisíc korun s očekáváním dlouhodobé podpory za přijatelného stavu softwaru minimálně dalších 5 let. Reportoval jsem pro mě důležité negativní změny výrobci v podobě zpětné vazby. Očekávám, že se některé nedostatky zlepší, ale chci udělat maximum možného v mých silách. Jiné značky mají zase jiné nevýhody, především celkovou infantilizaci a vnucování reklamy i v operačním systému. Za 30 let jsem samozřejmě vystřídal mnoho značek mobilů i jiné elektroniky, některé opouštěl se slzou v oku. Ročně sám nafotím třeba 15 tisíc fotek, převážně pracovních, a očekávám minimálně udržení kvality, nikoliv její skokové zhoršení. Ano, potřebuji informaci o poloze ve fotkách a operativní dostupnost, což mi zajišťuje kvalitní fotomobil. Stejně tak je pro mě důležité, aby informace na displeji byly čitelné, což aktualizace nesplnila. Toto je uživatelské forum a přijde mi přínosné se zde s mými zkušenostmi podělit, stejně tak jako jsem já přes 10 let četl zkušenosti ostatních. Kdo nechce, číst nemusí.

Pokud jste vaše výtky skrze Samsung Members reportoval, pak je vše v pořádku. Pokud jste pouze napsal na toto fórum, či na komunitu, tak se nic nezmění.

Ps: já už Samsungu nechal statisíce - a v okamžiku, kdy mi přestane vyhovovat a nebude reagovat na mé podněty (třeba proto, že to bude štvát jenom mě a tedy kvůli jednomu člověku nebude předělávat SW), tak půjdu jinam. Jinak já mám drobnou výhodu v tom, že nefotím - resp. to pro mě není priorita. Mám tedy daleko volnější pole působnosti pro výběr, protože Samsung není a nikdy nebyl TOP fotomobil...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 9. 5. 2025 21:56

Ja by som to upresnil, poslednu dobu Samsung uz neni TOP mobil . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 5. 2025 22:17

Jak často píše Renek - v čem? Kdybych vybíral jen podle specifikací, tak naprosto souhlasím. Kdybych vybíral dle zkušeností, tak souhlasit nemohu.

Nic, opakuji nic, nedělá Samsung nejlépe. Ale všechno dělá tak nějak výborně. Nemá žádné výrazné slabé místo - minimálně pro mě. A to je bohužel daň za to, že se musíte přizpůsobit největšímu počtu uživatelů.
Galaxy S25 Ultra 1TB, Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 10. 5. 2025 07:23

tululumko píše:Ja by som to upresnil, poslednu dobu Samsung uz neni TOP mobil . . .

Nejak tomu ale odporuji pocty prodanych kusu, asi je nas Samsung ovci docela dost. ;-)
S25 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 10. 5. 2025 07:28

A proto je nejvíc prodávaná řada A? Nebo to už není pravda?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 10. 5. 2025 09:46

Nejprodávanější auto světa byla Tesla a fakt nemám pocit, že je to to nejlepší auto.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 10. 5. 2025 11:28

Proto je trh tak rozmanitý, aby si vybral každý.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 10. 5. 2025 11:57

Myšleno tak, že argument, že je něco nejprodávanější, tak je to známka toho, že je to nějaká špička, je poněkud zcestný.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 10. 5. 2025 12:41

Že je něco nejlepší, neznamená, že je to nutně špička. Ostatně, špičkové výrobky bývají ve své kategori jako celek často velice nepraktické díky úzkému zaměření na výkon ve specifické oblasti. Například sportovní auta.
Naposledy upravil aikoN dne 10. 5. 2025 12:43, celkově upraveno 1
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka