Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Eaazy píše:Ano - řeknu výrobci - takhle ne, tohle podporovat nebudu. A nebudu doufat, že se to změní a jdu pryč.
Já jsem to kdysi udělal u Sony a neměl jsem potřebu to vytrubovat do světa - zklamali mě dvakrát a šel jsem jinam...
sodja píše:Eaazy píše:Ano - řeknu výrobci - takhle ne, tohle podporovat nebudu. A nebudu doufat, že se to změní a jdu pryč.
Já jsem to kdysi udělal u Sony a neměl jsem potřebu to vytrubovat do světa - zklamali mě dvakrát a šel jsem jinam...
Jak jsem psal, pořídil jsem v rodině v posledních 2 letech 5 samsungů o celkové hodnotě přes 80 tisíc korun s očekáváním dlouhodobé podpory za přijatelného stavu softwaru minimálně dalších 5 let. Reportoval jsem pro mě důležité negativní změny výrobci v podobě zpětné vazby. Očekávám, že se některé nedostatky zlepší, ale chci udělat maximum možného v mých silách. Jiné značky mají zase jiné nevýhody, především celkovou infantilizaci a vnucování reklamy i v operačním systému. Za 30 let jsem samozřejmě vystřídal mnoho značek mobilů i jiné elektroniky, některé opouštěl se slzou v oku. Ročně sám nafotím třeba 15 tisíc fotek, převážně pracovních, a očekávám minimálně udržení kvality, nikoliv její skokové zhoršení. Ano, potřebuji informaci o poloze ve fotkách a operativní dostupnost, což mi zajišťuje kvalitní fotomobil. Stejně tak je pro mě důležité, aby informace na displeji byly čitelné, což aktualizace nesplnila. Toto je uživatelské forum a přijde mi přínosné se zde s mými zkušenostmi podělit, stejně tak jako jsem já přes 10 let četl zkušenosti ostatních. Kdo nechce, číst nemusí.
tululumko píše:Ja by som to upresnil, poslednu dobu Samsung uz neni TOP mobil . . .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků