Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hons1 11. 10. 2024 10:46

Renek
To nebylo mysleno ani na tebe ani na tulumka, ale spis proti samsung vedeni.
Je to jak se vsim, kdyz si budou lidi nechat s..t na hlavu tak to budou firmy zneuzivat.Nejde jen o mobily, ale i o vse ostatni.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 11. 10. 2024 17:33

Po těch posledních aktualizacích, když někomu volám tak mobil zvoní ale bez tonu, takže defakto nevytáčí druhou stranu. Udělalo mi to tak 2-3x za měsíc. Musel jsem restartovat mobil a pak to šlo korektně to volání. Začínám tu S23+ nenávidět. Napadlo mě jestli to nebude lepší z Exynosem až půjdu mooožná do S25+
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 12. 10. 2024 06:07

Tohle mi dělalo u s23U. Mezitím mi nejel ani internetem, ani se mi nikdo nedovolal. Signál jsem měl plný, ale přitom jsem v síti nebyl přihlášen. Stávalo se mi to hodně v autě nebo ve vlaku. Kdy mobil přepíná hodně BTS. Nikdy jsem nepřišel na to, jak to vyřešit. Vždy pomohl pouze režim letadlo.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kultus 12. 10. 2024 06:31

Mne se to ze zacatku stavalo na S21+, ale od nejake doby (mozna aktualizace) uz ne.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod adam.jacques 15. 10. 2024 06:48

Říjnová aktualizace (S23) 444 MB.
adam.jacques
Junior

Odeslat příspěvekod Pierrosse 15. 10. 2024 18:00

Říjnová aktualizace přináší v nastavení i zapnutí "ochrany proti krádeži"
Pierrosse
Junior

Odeslat příspěvekod PD321 16. 10. 2024 20:33

Telefon mi začal v roletce ukazovat značnou část konverzace z Whatsupu. Dříve jsem si toho nevšim. Poslední aktualizace avizovala jenom zabezpečení.
PD321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymius 17. 10. 2024 05:37

Ochranu proti kradezi sem mel uz pred aktualizaci...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod monty1234 17. 10. 2024 16:41

Ochranu proti krádeži přináší aktualizace systému Google play a ne říjnová akt. zabezpečení.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Black
monty1234
Junior

Odeslat příspěvekod pee tee 18. 10. 2024 07:51

Osobě jsem Ochranu proti krádeži také neměl, ani po aktualizaci systému Google play (na verzi 1. září). Nyní, po aktualizaci, to tam již mám.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Green
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 18. 10. 2024 16:59

při přepínání SIM2 / eSIM (což by teoreticky nemuselo být potřeba) navíc ještě na chvíli vypadne i SIM1, to je pěkné, kluci jihokorejští
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 19. 10. 2024 21:06

… tak ono to bude složitější, někdy se mi to děje i dokonce jen při zapínání SIM2, jindy ne. (usuzuji posle ikonek v systembaru, nedostupnost ověřena zavoláním v jednom případě)
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 20. 10. 2024 10:46

Šichor píše:Po těch posledních aktualizacích, když někomu volám tak mobil zvoní ale bez tonu, takže defakto nevytáčí druhou stranu. Udělalo mi to tak 2-3x za měsíc. Musel jsem restartovat mobil a pak to šlo korektně to volání. Začínám tu S23+ nenávidět. Napadlo mě jestli to nebude lepší z Exynosem až půjdu mooožná do S25+

Hele, nejlepší je zkusit jiného výrobce, vždy se můžeš vrátit. Samsung má těch problému dost i když je postupně řeší ale další vznikají. Kdysi byl Samsung TOP a o jiném výrobci nemělo moc smysl uvažovat. To už neplatí. Já se z S23 vrátil na P6P a byla to výborná volba. Teď mám P8P a proti Samsungům pecka. Pokud používáš DEX, pak by ti prosté zrcadlení u P8P nemuselo stačit.

U nás v širší rodině bylo ještě 2 roky z5 11 Samsungů. (2x A5x, Zbytek řasa S23 a S24 + jeden FLIP a S2xFE) Aktuálně už má jen otec FLIPa, je velmi nenáročný a i ten byl teď unesen z konkurenčních skládaček a říkal, že Samsung zaspal. Ale celkově si na nic u něj nestěžuje. Zbytek 2xIP, 7xPixel zbytek čína...

Nikdo se aktuálně vrátit nechce, takže tak. Jen na zamyšlení :-)
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 22. 10. 2024 06:59

Nechci vam hazet vidle do teto, podle me dost divne teorie, ale mne se to stalo taky parkrat, ale osobne se priklanim spis k tomu, ze to je vec T-mobile(u mne), nebo se pise o jejich(operatoru) problemech malo? Mne ani restart nepomohl, proste jim nefungoval korektne system, dalali opravy, "vylepseni" a podobne, optimalizovali sit ;-] . V mem okoli rikal spolupracovnik, co ma starsi Xiaomi, ze mu to parkrat udelalo taky. Nevim presne jak to funguje, ale logicky spojeni navazuje operator, pokud ho mobil volaneho "pozada", tedy operator je mezi obema telefony, proc by za to mohl zrovna volajici? Tedy ten problem co se tu popisuje. Mozna se pletu, ale to ke muj nazor na toto tema a hazet to zrovna na Samsung a jejich "nepovedene" aktualizace? :hm
S23 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 28. 10. 2024 19:03

Poprosim chytrejsich, ako kde nastavit fotoaparat aby ukladal GPS do exif?
Mam polohu povolenu pre fotoaparat, Lokalizacne znacky povolene, ked kliknem na povolenia tak vidim v polohe Naposledy pouzite priblizne cas vytvorenia fotky, napriek tomu v exif-e niesu udaje.
Alebo nejaky iny program, ktory vie zobrazit gps z exifu z s23 ?
2024-10-28_190156.png
2024-10-28_190156.png (2.82 ) Zobrazeno 1368 krát
tululumko
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka