Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hons1 2. 12. 2024 17:23

vsak jsi si odpovedel sam-google vydal pozde zaplaty.
A pardon, ze pisu kritickou reakci-nevedel jsem, ze se to nesmi
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 2. 12. 2024 17:38

hateri ale mozu :)
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 2. 12. 2024 18:52

hons1 píše:vsak jsi si odpovedel sam-google vydal pozde zaplaty.

Jasně, pixely dostaly listopadové záplaty 5. listopadu a Google vydal pozdě záplaty, asi ne. To Samsung vydal pozdě a peče na to, ostatně jako v minulosti.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 3. 12. 2024 07:27

Co jsem četl na Sammobile, tam v USA tuhle listopadovou záplatu dostala řada S23 už před 3 týdny.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Eaazy 3. 12. 2024 09:41

Jirkash píše:

Jasně, pixely dostaly listopadové záplaty 5. listopadu a Google vydal pozdě záplaty, asi ne. To Samsung vydal pozdě a peče na to, ostatně jako v minulosti.

Což je pozdě - asi o týden. Samsung čistě záplaty distribuuje hned začátkem měsíce, příp. již koncem měsíce předchozího.

-- 3. 12. 2024 09:42 --

guiz píše:Co jsem četl na Sammobile, tam v USA tuhle listopadovou záplatu dostala řada S23 už před 3 týdny.

Než se začaly kupit reportované chyby a tedy aktualizace do Evropy dorazila včetně těchto oprav.
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 3. 12. 2024 13:19

Jirkash píše:

Ještě nedávno, jsi podporu a vydávání aktualizací chválil, ale vždy je nejlepší, co si zrovna koupíš, že... Jako vždycky. Ještě aby Google neměl dříve aktualizace, když je to jeho systém. Samsung má pořád kvalitní podporu i když jsi si koupil něco jiného.
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green - Spigen Rugged Armor Matte black
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Tower2023 3. 12. 2024 15:52

Xharry píše:Teď čtu na síti X, že DeX pro PC na OS Windows ukončí podporu od verze One UI 7. Doporučujeme zákazníkům, aby propojili mobilní telefon a počítač pomocí funkce Link to Windows.

To jako nepůjde stahovat fotky?
Tower2023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod veptus 3. 12. 2024 15:59

Pro info - celý článek:

Desktopový režim DeX a potenciál, který se nikdy nenaplnil. S nadstavbou One UI 7 skončí aplikace pro Windows
https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/desktopovy-rezim-dex-a-potencial-ktery-se-nikdy-nenaplnil-s-nadstavbou-one-ui-7-skonci-aplikace-pro-windows/sc-309-a-1361506/default.aspx
Google Pixel 8 Pro > S23 Ultra > S24 Ultra
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 3. 12. 2024 16:06

baudis
Od 5.11 do 2.12. to oravdu neni tyden.
Ale pokud jsi soudny a trosku nad tim uvazujes ta jiste poznas rozdil v soft.podpore.
Od S24 je horsi jak u modelu napr.S22-S23
Pokud to tak neni tak me oprav.
Ja vlastnim S23u od 5/2023 a jsem spokojen.
A ted jsem nastavoval znamymu xiaomi 14T a vidim znatelnej posun ve vyvoji od rady 12
O jejich AI nebudu radsi ani psat-samsung byl prvni-to ano, ale xiaomi uz vede o parnik jak kdyby se samsung zadrhl v lednu 2024
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 3. 12. 2024 16:15

Opakuji znovu - aktualizace nevyšla mimo Severní Ameriku proto, protože se začaly kupit bugy a chyby a aktualizace byla pozastavena tak, aby byla vydána včetně oprav chyb. Není to nic nenormálního, ani neobvyklého.

Řada S24 obdržela od začátku roku celkem 15 aktualizací (region EUX).
Řada S23 obdržela od začátku roku celkem 14 aktualizací (region EUX).
Řada S22 obdržela od začátku roku celkem 14 aktualizací (region EUX).

V podpoře není žádný rozdíl...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Michalisko66 3. 12. 2024 17:22

veptus píše:Pro info - celý článek:

Desktopový režim DeX a potenciál, který se nikdy nenaplnil. S nadstavbou One UI 7 skončí aplikace pro Windows
https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/desktopovy-rezim-dex-a-potencial-ktery-se-nikdy-nenaplnil-s-nadstavbou-one-ui-7-skonci-aplikace-pro-windows/sc-309-a-1361506/default.aspx

možná jsem pomalejší, ale k čemu byla vlastně dobrá appka pro Windows? Já myslel, že hlavní usecase je, že si můžu připojit telefon přímo k monitoru/tv a ten počítač tím nahradit... Můžete mi to pls někdo vysvětlit? V tom článku se o tom píše úplně samozřejmě, já ani nevěděl, že to existuje (a to DEX využívám pravidelně, poslední dobou hlavně na připojení k TV).
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 4. 12. 2024 02:19

hons1 píše:baudis
Od 5.11 do 2.12. to oravdu neni tyden.
Ale pokud jsi soudny a trosku nad tim uvazujes ta jiste poznas rozdil v soft.podpore.
Od S24 je horsi jak u modelu napr.S22-S23
Pokud to tak neni tak me oprav.
Ja vlastnim S23u od 5/2023 a jsem spokojen.
A ted jsem nastavoval znamymu xiaomi 14T a vidim znatelnej posun ve vyvoji od rady 12
O jejich AI nebudu radsi ani psat-samsung byl prvni-to ano, ale xiaomi uz vede o parnik jak kdyby se samsung zadrhl v lednu 2024

Jelikož mám doma pořád malou S23, tak jsem schopen porovnat vývoj aktualizací a nevidím rozdíl. Ježíš marjá, tak skoč z okna (nic ve zlém) :-D , jestli se někdy Samsung opozdil, nebo proces aktualizací zastavil. To je nějaká mánie, počítat dny a divit se, jak je možné, že ještě nemám, nebo mám aktualizaci. Samsung je pořád v aktualizačním procesu na slušné úrovni. Mně kaká, že mám telefon plný AI funkcí, ale bez podpory svého jazyka, to mně opravdu bolí, protože to nejlepší s AI v telefonu, nemám lokalizovaný, ale jestli je záplata v pondělí, nebo za 14 dnů, to mi žíly opravdu netrhá. Mějte telefon pro zábavu a nehledejte problémy, tam kde nejsou a nestresujte se začátkem každého měsíce. ;-) :-) :-D

Samozřejmě jsou telefony, které jsou v něčem hodně ve předu, jak ve focení, tak s AI v telefonu, ale zvolil jsem Samsung jako komplexní zařízen, který má od S24 7 letou podporou.
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green - Spigen Rugged Armor Matte black
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 4. 12. 2024 10:21

Musí se čekat no. Zatím se Samsungu nechce. Jinak by už to bylo. Čína to zvládla hodně rychle.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 4. 12. 2024 10:43

Tvl to je zase demence. Samsung patři co do podpory a rychlosti rozhodně k nadstandardu, kdy se občas, kdo vi z jakeho duvodu nějaka aktualizace opozdi a hned je z toho pro některe teměř pohroma. A navic ve vztahu s nějakyma činskyma *****čkama, ktere maji čisty nebo teměř čisty droid kdy Samsung nabizi nejmasivnějši a nejpromakanějši nadstavbu široko daleko. Což bude jistě nejen pracnějši, ale i časově naročnějši. Takže za tohle jistě zaslouži Samsungu naopak palec nahoru.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 4. 12. 2024 12:44

Sedmiletá podpora je totální hloupost,nikdo tak dlouho nemá mobil a když vidíme rychlost jak se každý rok posonou asi by nikdo nechtěl tahat starou plečku sedm let.Co se týká aktualizace celkem jsou mi jedno pokud systém šlape,pokud se to někomu nelíbí má přeci možnost přejít na jinou značku.
rajs
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka