Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Eaazy 4. 12. 2024 14:07

7letá podpora blbost není - minimálně z důvodu následného prodeje a funkčnosti telefonu pro další uživatele. Co blbostí je, je podpora Samsungu obecně - je mi na prd 7 let podpory, když už po 1 roce mám problém sehnat pouzdro, nebo fólii. Jednoduše proto, že se už nevyrábí...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 4. 12. 2024 14:43

Tak 7 let je fakt hodně. To souhlas. Ale jsou lidé, co 4-5 let foun normálně mají. Taková s20U-s21U je třeba pořád pro 90% lidí úplně ok.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hons1 4. 12. 2024 15:01

[quote="Eaazy"]Opakuji znovu - aktualizace nevyšla mimo Severní Ameriku proto, protože se začaly kupit bugy a chyby a aktualizace byla pozastavena tak, aby byla vydána včetně oprav ⁶ celkem.

V podpoře není žádný rozdíl.

A to je prave ono-update plny bugu.Co je na tom prizniveho?Das auto na prezuti a oni ti daji vyfoukla kola a ty je budes chvalit a zastavat se?
Divne zastavani samsungu.
A kolikata akt.je to co ma v sobe bugy.Tak si praci odborniku nepredstavuji.Ty asi ano
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Tower2023 4. 12. 2024 15:30

Přiznám se, že u Samsungu mi jde zejména o řemeslnou kvalitu, a navíc nechci pochybné Čínské shity.

Původní SM-A750FN jsem koupil v roce 2019, a vyhodil v roce 2023.
Jen jsem nepochopil, proč tam museli na truc nacpat microUSB. Pouze "marketingové kastování"?

Takže mi ta podpora plus minus vyšla.
Tower2023
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Eaazy 4. 12. 2024 16:08

hons1 píše:
Eaazy píše:Opakuji znovu - aktualizace nevyšla mimo Severní Ameriku proto, protože se začaly kupit bugy a chyby a aktualizace byla pozastavena tak, aby byla vydána včetně oprav ⁶ celkem.

V podpoře není žádný rozdíl.

A to je prave ono-update plny bugu.Co je na tom prizniveho?Das auto na prezuti a oni ti daji vyfoukla kola a ty je budes chvalit a zastavat se?
Divne zastavani samsungu.
A kolikata akt.je to co ma v sobe bugy.Tak si praci odborniku nepredstavuji.Ty asi ano

To není zastávání, to je popis faktu - předchozí aktualizace totiž byla jedna z těch větších s OneUI6.1.1.
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Jirkash 4. 12. 2024 18:55

Eaazy píše:7letá podpora blbost není - minimálně z důvodu následného prodeje a funkčnosti telefonu pro další uživatele. Co blbostí je, je podpora Samsungu obecně - je mi na prd 7 let podpory, když už po 1 roce mám problém sehnat pouzdro, nebo fólii. Jednoduše proto, že se už nevyrábí...

To je nesmysl, i dnes sezenu pouzdro i folii na takovy Galaxy Note 9. Ani originalni baterie nebyla problem.
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obsidian, Android 15, Spigen Thin Fit
Linn Nexus, Monitor Audio, Yamaha, Sony, Onkyo, Teac, Dual, JVC, Akai.
Jirkash
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 4. 12. 2024 19:14

No, i kdyby se to skutečně dělo, tak tady někteří dělají, jakoby se telefon bez pouzdra a ochranného skla nebo fólie nedal používat.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 4. 12. 2024 21:06

No to s tou folií jsem řešil v létě a v ofiko Samsung shopu mi bylo řečeno, že třeba na S23Ultra už se origo folie nevyrábí. To mi po roce a půl od zahájení prodeje přijde trochu škoda.
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 5. 12. 2024 09:00

Jirkash píše:
Eaazy píše:7letá podpora blbost není - minimálně z důvodu následného prodeje a funkčnosti telefonu pro další uživatele. Co blbostí je, je podpora Samsungu obecně - je mi na prd 7 let podpory, když už po 1 roce mám problém sehnat pouzdro, nebo fólii. Jednoduše proto, že se už nevyrábí...

To je nesmysl, i dnes sezenu pouzdro i folii na takovy Galaxy Note 9. Ani originalni baterie nebyla problem.

Oukej. Dejte mi odkaz, ideálně na ofiko store, kde bych sehnal origo fólii na S22/S23 Utra...

-- 5. 12. 2024 09:00 --

Abracas píše:No to s tou folií jsem řešil v létě a v ofiko Samsung shopu mi bylo řečeno, že třeba na S23Ultra už se origo folie nevyrábí. To mi po roce a půl od zahájení prodeje přijde trochu škoda.

To je ten problém. Výroba originálního příslušenství končí vždy s nástupem nového modelu.
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 5. 12. 2024 17:58

Eaazy píše:
hons1 píše:
Eaazy píše:
To není zastávání, to je popis faktu - předchozí aktualizace totiž byla jedna z těch větších s OneUI6.1.1.

Ty to evidentne porad nechapes-na co je aktualizace byt mala/velka, kdyz neslouzi k tomu ucelu vytvorena.
Tech prikladu je milion-treba nedopecenej rohlik taky nebudes jist,v restauraci syrovy jidlo taky asi nebudes chtit, nedotazeny kolo na aute taky urcite nechces, atd.
Vytvoreni softu je narocne, kdyby se zamerili rovnou na one ui 7.0 tak by to bylo jen ku prospechu.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod PD321 6. 12. 2024 13:40

Když bala řeč o DEXU, tak já používám tohle:
https://www.zbozi.cz/vyrobek/baseus-cahub-at01/

Krom napájení, HDMI, 3x USB portů to má ještě čtečku karet.

Jinak podle popisu má poslední aktualizace toho víc než je bezpečnostní patch. 3koda, že nerozpisujou co znamená "Zařízení je chráněno vylepšeným zabezpečením". Stabilita a spolehlivost je jasná.
PD321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xharry 16. 12. 2024 09:51

Prosincová aktualizace pro S23 Ultra je venku.
Xharry
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 16. 12. 2024 14:47

Aktualizace S918BXXS7CXK6
Přílohy
Aktua.jpg
Google Pixel 8 Pro > S23 Ultra > S24 Ultra
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod PD321 17. 12. 2024 23:42

S23 taky. Nejsem si jistej, jestli funkce "automatický blokování" je to, co mi nejvíc chybělo.
PD321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tower2023 24. 12. 2024 11:59

Čau.

Mám S23, spokojenost. Jen dotaz.

Používám pro obsluhu foťáku aplikaci, která je výchozí.

Neexistují i nějaké "über" aplikace, které fotí ještě lépe?
Tower2023
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka