Samsung Cashback

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kvido79 4. 8. 2023 12:51

Dobrý den, mám trochu problém s cashbackem. První za celou dobu. Koupil jsem přitelkyni A54 v červnu. Vše proběhlo jak mělo i s výkupem starého telefonu. Za ten peníze dorazily bez problému. Ovšem cashback v termínu 30-35 dní nikoliv. Do Members na novém telefonu žádná výhoda zatím nedorazila, nevím proč to tak zavedli- bez toho to prý nejde. Kontaktoval jsem infolinku a už to řeší 3 dny. Zatím bez řešení. Má někdo podobnou zkušenost? Snad o cashback nepřijdu...
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 4. 8. 2023 13:09

Kdy ti dorazil info mail ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 4. 8. 2023 13:37

Registrace 20.6. infomail o výkupu a cashbacku 26.6.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod lukas1107 4. 8. 2023 17:43

Neustále urgovat podpora českého samsungu ja taková chráněná dílna, takže pokud se tam někomu něco nechce dělat tak se prostě na to vybodne, protože je tam nikdo nekotroluje, takže tam mají těžkou pohodu.
lukas1107
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 4. 8. 2023 17:55

Tak před chvílí se to objevilo v Members. 3x jsem urgoval na infolince. Takže těžko říct, jestli to zařídili nebo se to objevilo samo od sebe. Každopádně jsem teda zvědav kdy dorazí peníze, jestli se bude počítat znovu od teď ta lhůta max 35 dní.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod cervus44 3. 9. 2024 14:43

Nehledal někdo jestli jsme povinni v rámci cashbacku Samsungu to zařízení poslat?
Výkupka za hodinky je pár stovek a když koukám, že jsem slevy a bonusy za nákup dostal v plném rozsahu a už se nemusí jak dříve čekat až pošlou celý rozdíl, tak mi nedává moc smysl udělat ten poslední krok.

Chápu, že když tam někdo pošle zařízení s výkopkou v tisících tak je situace trochu jiná. I když by se asi dalo prodat za víc.
cervus44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 3. 9. 2024 15:35

Jo, my jsme vlastne v Cechach, ze?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Eaazy 3. 9. 2024 15:45

cervus44 píše:Nehledal někdo jestli jsme povinni v rámci cashbacku Samsungu to zařízení poslat?
Výkupka za hodinky je pár stovek a když koukám, že jsem slevy a bonusy za nákup dostal v plném rozsahu a už se nemusí jak dříve čekat až pošlou celý rozdíl, tak mi nedává moc smysl udělat ten poslední krok.

Chápu, že když tam někdo pošle zařízení s výkopkou v tisících tak je situace trochu jiná. I když by se asi dalo prodat za víc.

V podmínkách je, že vám mohou zařízení, na které jste čerpal bonus, ale nezaslal staré zařízení k výkupu, na dálku deaktivovat...
Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod cervus44 4. 9. 2024 08:33

Nj po notné chvíli hledání to tam opravdu je. Díky.
Nešlo mi o to se Samsungem vyběhnout, jen mi je jasné, co se s hodinkami s výkupní cenou 250 stane. Někomu by ještě udělaly radost a mě by 250 nevytrhlo.
cervus44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod usha 4. 9. 2024 09:35

Vyplatí se to řešit postaru přes novysamsung.cz , tam dostanete víc.
usha
Junior