Samsung Galaxy Z Fold6 5G & Z Flip6 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 23. 8. 2024 16:37

V aplikaci Aquamail na S10+ jsem mel 5 emailovych uctu. Kupoval jsem plnou verzi. Vcera jsem prenesl pomoci Smart Switch pres kabel obsah S10+ do Z Fold 6 a kdyz jsem chtel obnovit nastaveni Aquamailu, tak jsem mohl dat pouze jeden ucet a pak si mam znovu koupit plnou vezi. Psal jsem na podporu Aquamailu, ale tam mi odepsali, ze si mam vyridit ucet u nich na podpore a sledovat co se deje. Zadna snaha o obnoveni jiz zakoupene plne verze. Proste zaplat znovu a neotravuj. Kaslu na ne. Aktivoval jsem Bluemail. Tam muzu mit uctu kolik chci. Jen si zase budu muset zvykat na jineho emailoveho klienta a laborovat s nastavenim. Skoda. Aquamail byl fajn. Jeste se zeptam. V mobilnim seznamu jde provozovat vic uctu, jako na PC? Na S10+ jsem zadal jeden ucet a na dalsi moznost pridat dalsi jsem neprisel. Tak jsem ho nepouzival.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 23. 8. 2024 17:36

A co otevřít Google play, najít zakoupené apk a nainstalovat nově?
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 23. 8. 2024 18:00

Uprimne, to me nenapadlo. Vyzkousim. Mel jsem za to, ze kdyz prenasim obsah ze Samsung na Samsung, jejich aplikaci a navic kabelem, tak to bude fungovat na prvni dobrou. Paradoxne mam zakoupenou v plne verzi Ruskou aplikaci Strelok Pro, kterou "hodni" americani zakazali a stahli ze store a ta se prenesla s kompletnim nastavenim do kazdeho detailu. Je to zahada, ze neco, co by fungovat vubec nemelo, tak naopak funguje a co by fungovat melo, tak nefunguje.
No, jsem asi blbec. Nemuzu najit mnou zakoupene aplikace. Prolistoval jsem cely telefon a nenasel.Urcite hledam spatne. Potreboval bych nasmerovat, ale po lopate. Diky.
Alcatel One Touch Club, Mitsubishi Trium Aria, Nokia 3320, Samsung SGH-V200, Sony Ericsson K800i, Sony Xperia X1, Samsung Wave, Sony Ion, Nokia Lumia 520, Nokia Lumia 825, Microsoft Lumia 950 XL, Samsung Galaxy S10+ Snapdragon.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 23. 8. 2024 18:16

tomas fuk 1 píše:V aplikaci Aquamail na S10+ jsem mel 5 emailovych uctu. Kupoval jsem plnou verzi. Vcera jsem prenesl pomoci Smart Switch pres kabel obsah S10+ do Z Fold 6 a kdyz jsem chtel obnovit nastaveni Aquamailu, tak jsem mohl dat pouze jeden ucet a pak si mam znovu koupit plnou vezi. Psal jsem na podporu Aquamailu, ale tam mi odepsali, ze si mam vyridit ucet u nich na podpore a sledovat co se deje. Zadna snaha o obnoveni jiz zakoupene plne verze. Proste zaplat znovu a neotravuj. Kaslu na ne. Aktivoval jsem Bluemail. Tam muzu mit uctu kolik chci. Jen si zase budu muset zvykat na jineho emailoveho klienta a laborovat s nastavenim. Skoda. Aquamail byl fajn. Jeste se zeptam. V mobilnim seznamu jde provozovat vic uctu, jako na PC? Na S10+ jsem zadal jeden ucet a na dalsi moznost pridat dalsi jsem neprisel. Tak jsem ho nepouzival.

Co jsem koukal na monetní systém, tak asi přešli na roční předplatné, možná kvůli tomu ti to nejde.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 23. 8. 2024 18:32

Aha?! Tak to asi jejich aplikaci zabije. Neni zas tak excelentni, aby si mohli dovolit takovy pozadavek.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 29. 8. 2024 11:06

Někde na internetu jsem postřehl, že na Folfovi celkem ochotně odpadávají černé kroužky okolo čoček fotoaparátů. Musím říct, že když za ně na svém telefonu vezmu, tak s nimi lze mírně pohybovat do stran. :hm
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 29. 8. 2024 16:39

Tak Aquamail to dal do poradku. Po podani negativni recenze vyvojar poslal kod, ktery plmou verzi odemnul. Muj nazor na tohle je, ze zkousi, kdo se chyti. Vsechny zakoupene aplikace po prechodu z S10+ na Fold 6 bezely normalne. Jen Aquamail delal opruz.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod jjm64883 29. 8. 2024 17:15

A máme tu další skandál! Peelgate. Z telefonu za 50 litrů leze dolů barva, to chceš. A ty vytáčky Samsungu, proč jako, to je na Nobelovu cenu za literaturu!
https://www.reddit.com/r/GalaxyFold/com ... on_fold_6/
jjm64883
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod orgáč 1. 9. 2024 00:31

To je opravdu skandál! Z několika stovek tisíc prodaných telefonů Fold6 mají údajně 3 kusy problém. A o kterých vytáčkách Samsungu píšeš? :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod cz321 2. 9. 2024 14:08

Aktualizace Fold6../ 572,56MB
cz321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Orkimcek 3. 9. 2024 11:39

chemer píše:Někde na internetu jsem postřehl, že na Folfovi celkem ochotně odpadávají černé kroužky okolo čoček fotoaparátů. Musím říct, že když za ně na svém telefonu vezmu, tak s nimi lze mírně pohybovat do stran. :hm

a nie je to preto, ze tam daju lacne ochrany fotakov a potom to trhaju dole na silu ? ale ano, hybu sa sosovky do stran troska
Orkimcek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomas fuk 1 3. 9. 2024 15:31

Na mem Foldu se nic takoveho nedeje. Kupoval jsem ho 22.8.2024 na Mobily.eu. Slape jako hodinky a i ta vcerejsi aktualizace vcera probehla. Zatim jsem maximalne spokojeny.
tomas fuk 1
Junior

Odeslat příspěvekod cz321 27. 9. 2024 15:11

16.září-Fold 6 aktual. 380,44MB
cz321
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sarga 30. 9. 2024 21:54

Chlapci mám dotaz. Jde mi výměnu folie u EU modelů. Má cenu se vůbec dožadovat téhle služby u cz zastoupení v rámci záruky? Já si tipuji, že v 1.roce výměnu lze provést, ale v 2.roce, si to už člověk asi platí. Asi i jiné opravy. Jinak nakolik přijde ta výměna u foldu 6? Díky.
QP1R,MojoPoly,Tidal,Roon
sudekl@seznam.cz
sarga
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka