Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
tomas fuk 1 píše:V aplikaci Aquamail na S10+ jsem mel 5 emailovych uctu. Kupoval jsem plnou verzi. Vcera jsem prenesl pomoci Smart Switch pres kabel obsah S10+ do Z Fold 6 a kdyz jsem chtel obnovit nastaveni Aquamailu, tak jsem mohl dat pouze jeden ucet a pak si mam znovu koupit plnou vezi. Psal jsem na podporu Aquamailu, ale tam mi odepsali, ze si mam vyridit ucet u nich na podpore a sledovat co se deje. Zadna snaha o obnoveni jiz zakoupene plne verze. Proste zaplat znovu a neotravuj. Kaslu na ne. Aktivoval jsem Bluemail. Tam muzu mit uctu kolik chci. Jen si zase budu muset zvykat na jineho emailoveho klienta a laborovat s nastavenim. Skoda. Aquamail byl fajn. Jeste se zeptam. V mobilnim seznamu jde provozovat vic uctu, jako na PC? Na S10+ jsem zadal jeden ucet a na dalsi moznost pridat dalsi jsem neprisel. Tak jsem ho nepouzival.
chemer píše:Někde na internetu jsem postřehl, že na Folfovi celkem ochotně odpadávají černé kroužky okolo čoček fotoaparátů. Musím říct, že když za ně na svém telefonu vezmu, tak s nimi lze mírně pohybovat do stran.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků