Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tondaa 6. 2. 2025 23:27

Takže možná i těch 9V, případně 12 či 15V.
Naposledy upravil Tondaa dne 6. 2. 2025 23:30, celkově upraveno 1
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod dejvy 6. 2. 2025 23:30

Tondaa píše:Mě vážně zajímá kolik voltů má baterie u S25U. Na internetu sem našel asi milion totálně zaručených informací. Dneska je spíš všude kolik to má ampér hodin. Nebo neumím hledat...

Nabíjecí limitní napětí: 4,47V, jmenovité napětí: 3,88V.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 6. 2. 2025 23:35

Takže cca 3,5V? 4,5V je blbost. Obzvlášť, když to má být lionka. Jo a určitě bych nechtěl, aby nějaká nabíječka mi do takový baterie cpala 9V nedej bože 15V :D
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod veptus 6. 2. 2025 23:56

Na GsmA je nově recenze S25+ ;-)
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 00:14

Prostřednictvím aplikace v*ser? :D
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod veptus 7. 2. 2025 00:18

Ale pravidla fóra jsem neporušil :D
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 00:27

To by mě ani ve snu nenapadlo. Odkaz na nějakou recenzi je fajn. Jen vůbec nevím, co ten suprák Jerry YouTube. Asi ho platí výrobce fólií, ať se kšefty hýbou :D
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Eaazy 7. 2. 2025 00:34

Ty testy výdrže jsou letos šílené. Opravdu jsem čekal s nasazením 6000mAh+ baterií obrovský skok a ono se vlastně nic neděje. To je za mě obrovské zklamání.

A opravdu by mě zajímalo, jestli by Samsung udělal to stejné co číňani a vyprdnul se na nějakou optimalizaci, nebo by jim utekl na míle daleko...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 01:10

No, je to šílený. Galaxy S6 s baterií 2600mah vydržela dva dni totálního nasazení, displej stejný rozlišení jako 25ultra,frčela už lte rychlostí co dnes vidím u 5G... chyba nebude na straně telefonu, jako spíš toho obsahu na internetu :/
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Eaazy 7. 2. 2025 01:23

Omlouvám se, ale S6edge jsem měl a SoT se pohybovalo kolem 4h, když bylo dobře - a to v průběhu 1 dne. O nějakých 7-8h SoT v průběhu 2 dnů, jako jsem míval u S24U si mohla tak nechat jenom zdát...

Proto taky hned následující rok bylo možné na S7 snížit rozlišení, které rozhodně nemělo v nějakém 5" telefonu opodstatnění...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 7. 2. 2025 04:59

dejvy píše:
peta809 píše:
standavfr píše:Zdravím, bude u Galaxy S25 Ultra fungovat rychlé 45W nabíjení s těmito nabíječkami? Děkuji.

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... c-67w-bila

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... -usb-a-66w

Poněkud drahé. 68W nabíječka Motorola funguje úplně stejně a koupíš jí do 500 s 5A kabelem v balení.

Ta O2 by teoreticky fungovat mohla, ale muselo by se vyzkoušet, jestli umí nabíjet S25U při 15V. Pokud jen na 9V, tak bude nabíjet téměř stejně, jako 25W nabíječka.

A ta Honor určitě ne.

Podle čeho usuzuješ, že ta Honor určitě ne? Na FB mi naopak tvrdí, že by fungovat měla.

Potom je to strašná loterie, kupovat nabíječku mimo Samsung značku.

Díky.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod dejvy 7. 2. 2025 06:06

Podle udávaných parametrů - neumí nabíjení 15V. A pozor, ani 2 mnou testované 45W Samsung nabíječky v reálu nenabíjí maximálně rychle - viz můj test o stránku zpět. Naplno nabíjela právě nabíječka jiné značky.
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 7. 2. 2025 06:09

Typ na cenově dostupnou, mnou vyzkoušenou a stoprocentně funkční nabíječku jsi ode mě dostal. Jestli se chceš pouštět do nějakého dobrodružství na základě informací z Facebooku tak ti bránit nebudu, ale v popisu nikde nevidím, že splňuje protokol power delivery, za to tam vidím, že místo 9V dává 10V. Další věc je, že sleva 300 na příslušenství už stejně zkončila.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 7. 2. 2025 06:17

Ahoj,

máte v GoodLock aplikaci Home Up? Nikde ji nevidím a ani samostatně v obchodě :-(

Jinak k tomu jasu - již roky lze párkrat opravit telefon, který se naučí, že například v místnosti telefon nemusí svítit jak pominutej :-D já nemám rád vysoký jas třeba v místnosti, takže vždy stahuji a pak už ok a poslouchá ;-)

Platba telefonem mi funguje normal, dali jste, že tu kartu chcete jako výchozí?
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka