Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
renek1 píše:To já jen, že minule jsem sem dal některé země Evropy, což pro někoho třeba nic neznamenalo, a tak proč nepřipomenout, že i když pár jedinců nadává, drtivá většina světa je s řadou S25 velice spokojena. Ale neberte to jako něco důležitého, jen jako informaci o tom, jak si S25 stojí celosvětově.
Možná by se Samsung měl zamyslet nad tím, jak své zákazníky tahá za nos, a uvědomit si, že ho mohou klidně opustit a dopadne jako Nokia. No, ale tenhle rok to asi ještě nebude.![]()
Tohle bylo trochu ironie.
aikoN píše:No, to je poněkud přitažené přirovnání.
renek1 píše:To já jen, že minule jsem sem dal některé země Evropy, což pro někoho třeba nic neznamenalo, a tak proč nepřipomenout, že i když pár jedinců nadává, drtivá většina světa je s řadou S25 velice spokojena. Ale neberte to jako něco důležitého, jen jako informaci o tom, jak si S25 stojí celosvětově.
Možná by se Samsung měl zamyslet nad tím, jak své zákazníky tahá za nos, a uvědomit si, že ho mohou klidně opustit a dopadne jako Nokia. No, ale tenhle rok to asi ještě nebude.![]()
renek1 píše:aikoN píše:No, to je poněkud přitažené přirovnání.
Ano, tohle přirovnání je schválně nadsazené, jelikož nedokážu přesně odhadnout, kolik z cca 3 miliard uživatelů Androidu používá podobnou aplikaci na běh Windows her a aplikací na mobilu. Ale vzhledem k tomu, že je to trochu absurdní, i když ne neskutečné, spustit jdou hry (hlavně DirectX 9 a OpenGL) nebo nějaké jednodušší programy, ale do toho jde možná jen nicotné promile uživatelů. Jak však vidno i tady na fóru, se někdo najde. Prostě hardware mobilu na to není stavěný, ale třeba to jiným telefonům jde opravdu dobře bez zahřívání.
standavfr píše:renek1 píše:To já jen, že minule jsem sem dal některé země Evropy, což pro někoho třeba nic neznamenalo, a tak proč nepřipomenout, že i když pár jedinců nadává, drtivá většina světa je s řadou S25 velice spokojena. Ale neberte to jako něco důležitého, jen jako informaci o tom, jak si S25 stojí celosvětově.
Pár zemí v Evropě a jeden spotřebitelský časopis v USA kde se o první místo dělí s jablkem je drtivá většina světa?? Aha...
EtickyKodex píše:Pssst![]()
Xiaomi 15 Ultra vs. Samsung Galaxy S25 Ultra
Recenze: gsmarena.com
X15U
- delší výdrž baterie
- obecně lepší kvalita fotografií, zejména za dobrého světla
- lepší snímky lidí
- lepší akční zoom, lepší detailní záběry
S24U
- již nižší maloobchodní cena
- Pero S Pen
- uživatelské rozhraní One UI a celkové softwarové možnosti
- lepší selfie
Marecek65 píše:Kamos si kupil S25U a Xiaomi 15 U a testoval foto a video takmer 2 tyzdne. Vsetko som si pozrel cez velke monotory a je to velky rozdiel najmä v lowligte. Xiaomi je na vysokej urovni vdaka velkemu senzoru. Video je asi bezkonkurencne najlesie momentalne. Kamos vratil S25U s tym ze konstatoval ako celok je lepsi Samsung, ale ak uzivatel preferuje foto a video, tak xiaomi
je lepsia volba.
hurec píše:Tak to není nic nového, že Číňan má dobré fotky. Zvlášť v době, kdy s25U používá 3 roky starý fotochip.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků