Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 8. 5. 2025 22:29

Tak pak dej případně vědět názor na UI 8 ;-)
A to máš Pixel kvůli foto, že máš Ultru jako zálohu ?
www.SamsNews.cz

Tip dne: Pokud nevíte, jak tenký je S25 Edge, vytáhněte pero S Pen a budete to vědět.
Hláška dne: Proč ikona baterie vypadá jako pilulka a moje oznámení vypadají jako tampony ?
Motto: Každý Galaxy má svůj příběh. My ho známe...
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 9. 5. 2025 00:47

Jako hlavní mám malou červenou S25. Resp. tak nějak střídám oba dva dle nálady. Foto naprosto neřeším a tak mám výběr telefonu značně usnadněný...
Galaxy S25 Ultra 1TB, Galaxy S25 512GB, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition 256GB, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 10. 5. 2025 11:34

Květnová aktualizace je nyní povolena v Kanadě a USA (modely uzamčené i odemčené operátorem).
Evropa zatím čeká.

One UI 8: Byla přidána dvě nová písma hodin.

Začíná se hovořit, že Samsung Galaxy S25 FE by mohl dostat MediaTek.
Nejdříve se hovořilo o využití Exynos 2400e v příští Fan Edition, ale společnost uvažuje i o Dimensity 9400 jako o záložní čipové sadě.
Samsung může použít MediaTek Dimensity 9400 v Galaxy S25 FE, pokud dojde k výpadku dodávky Exynos 2400e.
Řada Dimensity společnosti MediaTek je široce používána čínskými výrobci OEM a ukázala se jako působivě konkurenceschopná vůči řadě Snapdragon 8.
Čip Dimensity 9400 od MediaTeku má lepší specifikace než Exynos 2400e.

Video zveřejněné IceUniverse porovnává plynulost a přechodové křivky animací otevírání aplikací mezi:
One UI 8 a ColorOS 15 - video IceUnive.
A přechodové křivky jsou "velmi blízké", což naznačuje, že One UI 8 a ColorOS 15 mají podobné styly animace.
No toto... :-D
www.SamsNews.cz

Tip dne: Pokud nevíte, jak tenký je S25 Edge, vytáhněte pero S Pen a budete to vědět.
Hláška dne: Proč ikona baterie vypadá jako pilulka a moje oznámení vypadají jako tampony ?
EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 10. 5. 2025 14:51

Taky se vám stává, že Gemini z nějakého důvodu odpovídá ve slovenštině? Mně to třeba dělá u shrnutí videí.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 10. 5. 2025 15:39

áno, mne sa to stáva �
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 10. 5. 2025 15:41

Aby taky ne :-D
www.SamsNews.cz

EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 11. 5. 2025 16:26

13. května se blíží (S25E vs S25U)... pěkná fotografie.

Očekávaná aktualizace One UI příští týden:
- Řada Galaxy S25: Květnová aktualizace zabezpečení v Evropě a dalších zbývajících regionech

One UI 8 Beta:
- Změnit tapetu má novou možnost navrhovaných obrázků se skvělou animací
- Prediktivní gesta zpět jsou implementována a fungují ve výchozím nastavení

S25E_S25U.jpg
www.SamsNews.cz

EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 11. 5. 2025 17:30

Mobil který, je ve všem horší? Aha. To snad beru jako srandu. :-)
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Šichor 11. 5. 2025 18:10

Kde se to posune, tak snad až u S27. 8-)
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod EtickyKodex 11. 5. 2025 18:40

hurec píše:Mobil který, je ve všem horší? Aha. To snad beru jako srandu. :-)

Klíííd... ;-) :-D
Třeba se hned vyprodá...

Samsung i Apple (s Air) tomu věří viz
"rostoucí poptávkou po tenkých a lehkých telefonech"
Cit.
"Zdá se, že Samsung chce zůstat o krok napřed před konkurencí, aby se vypořádal s údajně rostoucí poptávkou po tenkých a lehkých telefonech. Zároveň zahájit prodej před uvedením iPhone 17 Air od Applu, který by měl dorazit v září spolu s řadou iPhone 17."
www.SamsNews.cz

EtickyKodex
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 11. 5. 2025 20:10

Uvidíme — třeba se po novince jen zapráší a bude jí nedostatek. Nebo naopak, dopadne to fiaskem. Asi až čas ukáže, jaký bude zájem a jestli ten telefon za to vůbec stojí.
Nokia 3110, 3210, 3310, 3330, 6210, 6310i, 6600, 6630, N73, N82, N97mini, N8
Samsung Galaxy S3, S4, Note4, Note8, Note9, Note10+, Note20 Ultra, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 11. 5. 2025 20:57

Já si ho půjdu do obchodu určitě vyzkoušet. Nejlepší bude ho vidět a mít ho v ruce naživo. Takhle z obrázků je to všelijaké.

Btw pamatuji, jak se mi po představení čtyřoké Octavie (3. generace po fl), strašně z fotek s videí nelíbila. Co jsem jí ale začal vídat naživo, tak jsem názor změnil.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod hurec 11. 5. 2025 21:30

Když to bude hit, tak proč ne. Já nevidím ani ne skládačce, ani v tomto něco extra. Naopak, klidně přidat 1mm a mít delší výdrž baterie. :-)
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 12. 5. 2025 05:57

To je to, že každý máme jiný preference a chtějí nám tímto asi vyhovět a rozšířit nabídku. Půjdu si ho taky omrknout, ale spíš pro zajímavost, jelikož na mě tohle necílí. Úsměvný bude pokud ho lidi budou cpát do krytu, i když i s krytem bude zas tenčí než by byl pokud by to nebyla žiletka.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Yuri92 12. 5. 2025 10:12

Mám dotaz, malá S25. Když jsem na datech, nechodí upozornění např. Messenger, Email. Jakmile se připojím na wifi okamžitě mi začnou chodit zprávy. Čím to může být?
Yuri92
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka