shotgunman píše:Takže po aplikaci vTocco nelze změnit pozadí ?
Odpoved jsi vicemene uz dostal. Zmenit tam jde temer vse, vsechno je pekne popsane v Readme od autora tematu Joe. Nevim jak jen a tom Samsung, ale bude to mozna trochu pomalejsi nez original v F480. Mit Viewty rychlejsi procesor, tak by se naplno vyuzil jeho potencial, je to skoda
Děkuji za odpovědi . Tak jste mně mile překvapily, takže jsem už rozhodnutý.
Všechny nabíječky pískají, akorát některé víc a některé méně. Nejspíš to bude usměrňovač, který převádí střídavý elektrický proud na stejnosměrný. Ale nevím, zkrátka to neřeš .
ZD: GIGABYTE M85M-US2H CPU: AMD Athlon II X2 250 3.0Ghz GPU: ATI HD 5770 RAM: 2GB HDD: WD Caviar Green 1TB (Data) & Black 640GB (Systém + Data) CHLAZENÍ: Freezer 64 ZDROJ: Seasonic 400W OS: Windows 7 32bit
Ahoj, zkouším přes EFS vypnout zvuk spouště. Jedu podle Ramonova návodu z 14.12.2008. Mám přejmenovat tři soubory. Dostanu se bez problémů až k nim, ale když se je snažím přejmenovat, tak se nenechají. Kliknu na soubor, rename, napíšu a, enter - a vrátí se původní název. Nevíte prosím co s tím? Díky
Predtim nez je prejmenujes, musis prejmenovat hlavni 'LGAPP' slozku na 'TOTO'. Dela se to tak i kdyz zalohujes firmware. Doufam, ze sis zalohu uz udelal.
Nezapomen pak prejmenovat 'TOTO' zpet na 'LGAPP', jinak ti telefon nenabehne.
to Fíla: Diky za navod. Nestacilo ale jen v nastaveni telefonu zmenit rezim site [vypnout dualni rezim a pouzivat pouze 2G] ?
Dobry den .Prosim vas mam jeden dotaz.Chci se nahrat hru do mobilu ale nevim jak . Použim program LG PC Suite . prosim o přesnej postup kde mam hru dat :děkuji . přeji pěknej den. Hodim do mobilu nějakou hru a hledem hledam a nevim kde
Nakopiruj si ten .jar soubor nekam na pametovku a spust v telefonu - hra se ti nainstaluje a budes ji mit v Hry a Aplikace. A nebo pokud jsi ji dal pres PC Suite do mobilu, mela by byt ve slozce Ostatni.
savi: Konečně jsem vyzkoušel ten tvůj návod na zaplnění karty na polovinu Díky, funguje to Takže pro všechny, kdo si chtějí pořídit větší než 2GB kartu. Nikde nic formátovat nemusíte, do slotů v PC to taky dávat nemusíte. Prostě vložíte do telefonu, zapnete, nastavíte mass storage, připojíte a plníte, dokud není prázdného místa méně než 2GB. Žádná věda.