LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Maca.66 30. 3. 2009 22:26

Vagi17: MobilEdit je na nic. Chová se mi tak jak píšeš. Ten zyb.com je záloha na netu. A tomu bych já nevěřil. Radši to mám ve svým PC. Nic naplat, žádnej ekvivalent k LG Suite asi není. Ale snad mu přijdu na chuŤ. Nakonec nic jinýho nezbejvá, co? ;-)
Maca.66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 30. 3. 2009 22:35

...mám taký dotaz...v diskuzi pár desítek stránek z5 jsem se dočetl, že by melo fungovat GPS přes bluetooth pomocí externího modulu...ptal jsem se kamaráda co viewty měl a ten mě přesvědčoval, že to umí jen telefony s windowsem nebo nokie se simbianem...máte s tím nějaké zkušenosti?děkuju za odpovědi....
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vagi17 31. 3. 2009 08:46

Maca.66: JO škoda toho MOBILeditu, kdyby šel byla by to pecka. Tomu zybu bych asi taky nevěřil. ALe kdybych tam už ty sms měl tak není problém si je zkopírovat do poznámkovýho bloku uložit a ty sms smazat. Hlavně že budou sms zálohovány.
fatalerror: Zkoušel jsem java aplikaci GPS Track . Při propojení s GPS se mi zobrazí informace o nadmořské výšce, souřadnice, jakou rychlostí jdu(nebo jedu) a pár dalších informací. A jak se podle toho navigovat to fakt nevim.Jest-li to vůbec jde. Dále jsem pak ještě vyzkoušel NAV4all což by měla být gps navigace. Ale pořád to po mě chtělo něco stahovat. Chtěl jsem si stáhnout češtinu, ale napsalo mi to, že nemám GPRS(ale stahuju přes rychlejší EDGE). A anglicky já moc neumím takže jsem se na to vyprd.Chtěl jsem si stáhnout českou verzi,ale z prohlížeče mi to jaxi nejde stáhnout :( Takže nevím,ale i podle toho co je na webu by to mělo jít.
Vagi17
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 31. 3. 2009 15:34

jj....díky za odpověď...tak aspoň šance tu je že to pude:-)kdyby jste s tim měli ještě negdo zkušenost tak písněte ;-) :-)
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiří Kuruc 31. 3. 2009 22:37

Jednoduše, je to v podstatě hloupý telefon, kdy navigaci lze využít jen s javovými aplikacemi. Existují programy, které zvládnou i zobrazení mapy a dovedou vás na zadané souřadnice.

Pak jsou off-board navigační aplikace, jako třeba onen Nav4all - do automobilu. Zadáte adresu a telefon naviguje. Jenže toto vyžaduje neustálé spojení se serverem, stahování dat a neomezený datový paušál.

Je pravdou, že pro Symbian či nejlépe Windows Mobile existují mnohem lepší a propracovanější aplikace, jak turistické, tak do auta. Více info třeba na navigovat.cz
Jiří Kuruc
Junior

Odeslat příspěvekod Maca.66 31. 3. 2009 22:46

Vagi17: jedině doufat, že se ten náš founek časem objeví i v MobilEditu. I když jsem krapátko skeptickej :-] . Jinak nejlepší soft na správu s mobilem jsem používal na SE MyPhoneExplorer. Ten neměl chybu :tleskani . Šlo s ním dělat všechno. I třeba nastavit čas s netem...atd. Ale jak říkají jiní, u LG je slabá podpora, neli vůbec žádná. Tak asi takhle. 8-)
Maca.66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rotakttt 1. 4. 2009 21:30

Tak jsem si koupil tento telefon...
Necekal jsem, ze to bude nejaky extra rychlik, ale ze bude az tak pomaly?
Je normalni aby se mi POKAZDE co chci vstoupit do nejake slozky v mych materialech, ta slozka otevirala cca pul minuty + pak nacitani samotnych souboru? A to nemluvim o galerii, kde abych se podival na obrazek pres celou obrazovku tak musim cekat nejake 3 minuty nez se k tomu dostanu.
Celkem problem pro nekoho, kdo je zvykly si casto prohlizet obrazky v telefonu.
Obrazky bych jeste presel, ale cekat 30 vterin nez se mi spusti playlist v prehravaci je taky celkem dost...
Myslel jsem, ze pomalost, hlavni nedostatek tohoto modelu, se pohybuje treba 1, 2 vteriny pri nacitani. Ale ze az tak... Tak pomale nebyly ani siemensy v dobach nejvetsi "slavy". A telefon, ktery stal pri uvedeni do prodeje pres 10 000, nemuze byt snad tak pomaly...
Je to normalni nebo mam nejaky vadny kus? Popr. KP500 cookie je na tom s rychlosti v techto smerech jak?
Naposledy upravil rotakttt dne 2. 4. 2009 08:19, celkově upraveno 1
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod FannyBoy 2. 4. 2009 07:25

Tak zase pár postřehů:

Když se mi vybije baterka, že se telefon vypne, tak se mi vymaže tapeta telefonu a obrázky všechny. Po asi druhém opětovném zapnutí tu obrázky zase jsou.

Včera jsem natáčel první video v akci, kdy se stalo něco dobrýho a já to musel prostě natočit, no a druhý den si pouštím video a co nevidím; je bez zvuku... A ještě k tomu když dám pamětovku do počítače tak tam to video není... Přitom obrázky na pamětovce jsou
Naposledy upravil FannyBoy dne 2. 4. 2009 13:43, celkově upraveno 1
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod rotakttt 2. 4. 2009 10:23

Btw. je nekde navod jak prehrat firmware?
rotakttt
Junior

Odeslat příspěvekod caid 2. 4. 2009 14:40

rotakttt píše:Btw. je nekde navod jak prehrat firmware?

o par stranek dal sem se na to tky ptal,hledej.

FannyBoy to s tim zvukem,podivej se do nastaveni kamery a tam si to muzes zapnout. s tema obrazkama a tapetou to nechapu.

rotakttt- pomaly to je,ale s tim prohlizenim obrazku....
divej
vytukej na klavesnici 3845#*990# pak pockej,vyber radek 13 Wap test,pote 2,UAString View,pockej az ti na obrazovce vyskoci eror,odklikni OK a telefon ti fotky bude nacitat bleskove ;) + si zkus zapnout a vypnout muvee studio.
btw to uz tu taky nekde bylo popsano
LG KU990_V10i
uprava interface foto-kamera,schema HTC touchFLO,upraveny dialpad,NYX upraveno,zvysena hlasitost sluchatek a repro,upraveny medialni prehravac,zvysena vydrz baterie,zmeneny system menu,odstanena stylizace operatorem...
caid
Junior

Odeslat příspěvekod otto1719 2. 4. 2009 15:09

Neviete preco mi nejde nastavit hlasitost???skusal som to vsetkymi sposobmi a ked si dam prehrat melodiu ide strasne potichu a ani ked mi niekto vola nic nepocut pls pomozte mi. dik vopred
otto1719
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FannyBoy 2. 4. 2009 15:10

caid píše:
FannyBoy to s tim zvukem,podivej se do nastaveni kamery a tam si to muzes zapnout. s tema obrazkama a tapetou to nechapu.

No v tom videu právě, když ho přehrávám, to video má něco málo přes minutu, a prvních asi deset sekund ten zvuk jde a pak najednou ne...
FannyBoy
Junior

Odeslat příspěvekod otto1719 2. 4. 2009 16:03

Neviete preco mi nejde nastavit hlasitost???skusal som to vsetkymi sposobmi a ked si dam prehrat melodiu ide strasne potichu a ani ked mi niekto vola nic nepocutlen so sluchatkami to ide pls pomozte mi. dik vopred
otto1719
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatalerror 2. 4. 2009 16:40

Kdyz budu chtet zvysit hlasitost radia nebo zvuku pri volani pomoci servisniho menu(teda pochopil sem ze to tak de)...nebo kdyz budu chtet zrychlit tu galerii a dam ten wap test tak tim ztracim zaruku nebo ne? :?: a on je ten telefon fakt tak pomaly jak psal rotakttt? :shock:jooo a este sem se chtel zeptat na jedno...dneska sem byl u vodafonu s tim ze uz si ho koupim a prodejce me zacal vykladat ze to rozliseni jako nic moc a take(ze fotky jsou paradni ale ze na telefonu nevypadaji nic moc protoze to ma jen 256 000 barev a hlavne slabe rozliseni)a rozbalit me ho pry nemoze...tak jak se to zda vam? :hm
fatalerror
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rotakttt 2. 4. 2009 23:07

caid píše:

rotakttt- pomaly to je,ale s tim prohlizenim obrazku....
divej
vytukej na klavesnici 3845#*990# pak pockej,vyber radek 13 Wap test,pote 2,UAString View,pockej az ti na obrazovce vyskoci eror,odklikni OK a telefon ti fotky bude nacitat bleskove ;) + si zkus zapnout a vypnout muvee studio.
btw to uz tu taky nekde bylo popsano

Jenze mne se tam zadny error neobjevi, jenom ze vyprsel cas pro operaci a zadne ok tam nemam, proste jsem porad normalne v prohlizeci. A po muvee studiu, ze by to bylo nejake bylo zrovna nejake bleskove zrychleni, se taky neda rict.
rotakttt
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka