automatické přeřizování hodin na N82

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod maple_boy 20. 2. 2009 22:18

Zdravím, chtěl bych se jenom zeptat, proč se mi každý den na telefonu přeřídí hodiny třeba o dva dny dopředu... Přehrál jsem si mobil na nový firmware a teď dělá toto :-O... Je to fakt otrava, každý den myslet na přeřízení hodin. Myslíte, že pomůže pouze opět přehrátí firmwaru? Díky moc ;-)
maple_boy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 20. 2. 2009 22:23

pri prehravani fw cez NSU si mohol aj potom telefon pre istotu formatnut.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jolly.cz 21. 2. 2009 07:58

Jsem myslel, že přehráním firmware se tel. naformátuje... Aspoň u mne, zkus aplikaci freetimebox, seřizuje čas kdy si nastavíš, nevýhoda data, ale přenos je celkem malý...
Nokia E51 FW 200.34.36 + 2GB San Disc + Nokia LD-3W + Calypso BT + O2 Go Standard + IVM
Jolly.cz
Junior

Odeslat příspěvekod mob100 21. 2. 2009 08:43

Tohle mi dělá N78 když ji na noc vypnu a ráno se nechám vzbudit budíkem - budík zvoní, já ho vypnu, potvrdím dotaz na zapnutí telefonu a pak se mi během dopoledne posune datum v telefonu o 5 dní dopředu. Když dotaz k zapnutí telefonu odmítnu a zapnu jej potom běžně zapínacím tlačítkem, tak je všechno v pořádku. Takhle už mi to dělá několikátý firmware.
Samsung Galaxy A52
mob100
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xanada 21. 2. 2009 10:42

zda sa ze nie je velmi bezpecne prehravat si firmware...ja som to skusila len raz a nastastie telefon mi neblbne,slape ako hodinky,ale viac uz asi nebudem pokusat osud :-) zatial mam 20-ku a dost citam ze na 30-ku sa ludia stazuju,takze ostanem pri sucasnom
N5110,N5210,N3410,Philips350,N6230i,N82,SE Vivaz Pro,N8
xanada
Junior

Odeslat příspěvekod maple_boy 21. 2. 2009 10:56

JJ, na noc ji taky vypínám, ráno mě vzbudí budík, tak jí potom zapnu a tak za půl hodiny je jiný datum:D... jako co to je za blbost? Copak finové zanedbali :shock: ?
maple_boy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 2. 2009 11:08

V tématu k E51 se kvůli změnám data chce kdosi soudit. Dělá to víc modelů ^^
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Andrew_007 21. 2. 2009 12:21

Zrovna jsem chtěl založit takové téma, jen pro model 6120c. Se starým firwarem (3.70 myslím) v poho, teď jsem si před týdnem nahrál nový 6.01 (telefon mám od O2, novější firmware mi to nenabídlo) a čas, resp. datum se mi posune vždy o dva dny dopředu... asi při použití budíku, jak tu někdo psal. Čas zůstane správný. Taky mi to předtím se strarým fw psalo v kalednáři, když jsem byl upozorněn na nějakou událost, potvrdil ji a pak vlezl do kalendáře na ten den, že mám změškanou událost z důvodu posunu času či tak něco, ale čas i datum zůstaly správné... Kdybych to věděl, tak se na nějaký přehrání firmwaru radši vyprdnu, protože ten budík sakra často používám a pořád to přenastavovat mě teda neba.
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Junior

Odeslat příspěvekod Palidzi 21. 2. 2009 15:13

trosku cudne riesenie, ale staci sa naucit nevypinat mobil - ja som si na to tak zvykol, ze uz skoro neviem ani aky PIN mam :) a budik vyuzivam cez pracovny tyzden kazdodenne
E51 Black Steel | fw 220.34.37 | microSD 2GB A-data

les cloveku predchadza, pust ho nasleduje.
Palidzi
Junior

Odeslat příspěvekod Luboš406k 21. 2. 2009 18:21

maple_boy píše:Zdravím, chtěl bych se jenom zeptat, proč se mi každý den na telefonu přeřídí hodiny třeba o dva dny dopředu... Přehrál jsem si mobil na nový firmware a teď dělá toto :-O... Je to fakt otrava, každý den myslet na přeřízení hodin. Myslíte, že pomůže pouze opět přehrátí firmwaru? Díky moc ;-)

Mám stejný problém. Po přehrání nového fw se mi ráno posune datum o 2 dny dopředu. Je to závislé na budíku a vypnutí telefonu na noc. Nové přehrání fw ani restarty a formátování nepomůžou.Telefon mám v servisu už týden a řeší to. :shock:
Dříve N82, N8-TM, nyní 808 PV
Luboš406k
Junior