dejvidek píše:Teda to je logika, nechceš mít povolený datový přenosy na telefonu se systémem.... tak si radši jdi do fronty u operátora.... bože to ty datové přenosy stojí několik tisíc měsíčně?![]()
dejv
Nehnevajte sa na moju reakciu:
Nechcem do toho kecať, ale je to asi prípad ako ja

Ja som si tiež objednal u TM Nokia C5-00 (nevedel som,že sa stále kazí....

Až kým som to neošetril u operátora,aby mi odstrihol platené sťahovanie dát a na vašom fóre našťastie zistil,čo a ako nastaviť,aby mi to už nerobil

Nie všetci potrebujeme a nemáme ani na to čas,aby sme boli na 24 hodín spojení so svetom cez mobil...Ale radi by sme využívali GPSnavi, ja tiež iné nevyužívam!

Ale taký telefón asi neexistuje,čo by mal len NAVI a nie rozne prídavné služby na internet...

Je síce pravda,že ste ma naučili ako používať internú GPS,síce naskakujú družice pomalšie,v miestnosti je to katastrofa...ale to neva...

Inak je tá C5-00 celkom dobrý mobil,akurát,že nefunguje!

Po 2 týždňoch servis na 2 týždne,teraz som ho v stredu dostal a už sa raz nedal vypnúť, pri písaní správ sa sám resetoval s nutnosťou zadať kód telef., samo správa zmizla a nie je ani v konceptoch...

Čiže viac ako cca 2 týždne som ho nepoužíval...(sám sa vypínal pri navigovaní, snímaní videa,písaní sms, nešiel vypnúť, zamŕzal).
Máte s ním iné skúsenosti...

P.S.
V mojom veku už nie som počítačový maniak a odborník, základy zvládam...čiže mi stačí doma internet a v telefóne normálne bežné funkcie a k tomu GPS...a k tomu zodpovedajúci najmä FUNGUJúCI telefón (asi neexistuje...

Juraj