1.Len by ma zaujímalo, či cez BT napríklad možem zálohovať aj kontakty napr. na NOKIU z Ericssona a opačne....alebo to musia byť rovnaké značky?
Myslím, že tieto zálohy sa uloža len do telefónu a nie na kartu...?
Ako napr. zistí Eric,že posielam do neho kontakty a zaradí to v správnom formáte medzi kontakty...? a opačne...?
Takto si práve chcem stiahnuť tie zvonenia,čo mám uložené na memory micro zo SE do Nokie...s tým už skúsenosti mám. ale s kontaktmi nie....
2. V prípade, že mám nahranú Micro SD v počítači,tak by sa údaje mali dať nahrať na akúkoľvek Micro SD a použiť v príslušnom mobile...?

...len u Nokie nedokážem zatiaľ po spojení s PC mobil "čítať"ako "flash"- otvoriť tak, aby som sa dostal aj do telefónu.

Ako tomu bolo u SE, kde sa telefón prihlásil zvlášť a karta zvlášť...(možem si to prehliadať len v správcovi súborov telefónu), v PC sa dostanem len na pamäťovku...takáto komunikácia s PC funguje, len neviem, či by sa potom kontakty preniesli aj s fotkami a zvoneniami...to som ešte neskúšal, lebo keď som stiahol kartu Nokie C5 a vrátil späť, tak mobil priradil ku kontaktom fotky normálne...ale urobí to napr. aj Samsung, keď do neho nahrám kontakty uložené v PC ako kopiu micro SD Nokie...?
Zatiaľ to mám len odskúšané cez zálohy na servre T mobile...tam sa to uloží správne vždy na každý telefón...
Ale ko som pochopil, cez ten PC Suite by to problém nemal byť a bude pokoj

Pekný večer...