A nastavit si budik na tom mobilu, aby te upozornil 2x denne v danou hodinu nejde ???

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ka.cz píše:Ale jo, to víš že jde... Zatím to tak mám. Ale chtěla jsem nějakou aplikaci spešl na upozorňování na tohle, trochu mě štve, že mě dvakrát denně kváká ten samej budík, co mě vytáčí každý ráno, když musím lézt z posteleA pořád mi nahoře svítí ikona budíku, i když vím, že zatím nevstávám
Já vím, jsou to blbosti, drobnosti, tak jsem si říkala, že když existuje aplikace na každou volovinu, tak jestli náhodou není i nějaká na patáky
lucialagel píše:Tak bohužel ani toto nepomohlo,stale když se odpojím behem sekundy jsem zpet pripojena.napadlo me jesli za to nemuže nketerý z widgetu na ploše třeba mail nebo stav baterie detailni...daval sme je przč y plochy a stejne se ta bestie pořád připojuje:-)
-- 1. 2. 2011 01:07 --
TAk je to přesně tak jak sem si myslela.Byly to aplikace na mail!!! nahozene jako widgets na plose!!!! Pozor na ně scanuji nové maily defaultne každých 15 sekund,je tam možné ale nastavit třeba každých 4-8 hodin a pak kdzž se odpojite a nechcete samy mate 4-8 hodin od domaci wifi klid:-))no a pak se pripoji a vy ji opět odpojite a zase mate nekolik hodin klid.Takhle mi baterie vydržela necely den nonstop na wifi ted uz to sand bude lepší
greggie píše:nestava sa niekomu ze niektore aplikacie, napr. aj Accuweather maju problem s pripojenim, ked sa po spusteni aplikacie telefon pripoji na pristupovy bod (notifikacia vlavo hore) a aplikacia sa tvari ze komunikuje, no bez timeoutu to trva aj 10 minut, pritom pri vrateni na hlavnu obrazovku je vidiet ze telefon je odpojeny od packet dat
stava sa mi to napr. aj v aplikacii TV Program, kedy vyhodi "chybu komunikace"... ostatne programy funguju uplne bez problemov - Web browser, Opera, Ovi Mapy...
zda sa akoby problem mali len web-skriptove aplikacie .wgz
Běžně si toho člověk nevšimne, ale znáte to, pokud o té i minimální vadce víte, tak ji zkrátka vidíte neustále. V praxi to vypadá jako kdyby tam bylo nějaké smítko (což jsem si po vybalení myslel) a ruší to čistotu té spodní linie.
seterwohipikule píše:Dyť to skoro nejde vidět. Já bych s úspěchem nepočítal, je to i blbost reklamovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků