Já jsem na N8 nikdy žádné zprávy nemazal a nemám problém. Limit jsem už samozřejmě překročil, ale nic se neděje. V telefonu ty zprávy prostě nemám, ale na Seznamu ano.
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6
Ale ved tie spravy sa vzdy aktualizuju same, nie? Ked dosiahnes limit a pride ti napr 5 novych, tak telefon z pamate automaticky odstrani 5 najstarsich, ale na serveri ti zostanu vsetky. Aspon teda na iPrde to tak funguje, ale myslim ze na E7 to bolo tak isto. V Nokii v Olympii mi tvrdili ze do E7 sa da stiahnut aj cela schranka, len neviem ako.
Majkl: Klikneš na widget mailu, pak volby, nastavení, vyberes tu kterou schránku (pokud jich máš víc), pak nastavení účtu, pak odroluješ dolů (starý známý zádrhel, že? ), a tam máš jednak limit mailů v přijatých a jednak v ostatních složkách.
Je mi líto, ale tímhle postupem jsem se nedostal nikam, kde už bych nebyl předtím - a vůbec to neodpovídá volbem, jež mám k dispozici. A to už jsme tu řešili tu ruční synchronizaci, kterou tu někteří neměli a já ano, že? Začínám mít pocit, že tu máme několik různých verzí emailových klientů.
Limit mejů. Já vlezu přes wiget do schránky do přijatých, pak volby, nastavení. Pak kliknout na schránku, pak nastavení účtu a je tam limit který jde nastavit na 250,185,125,60.
Troskotá to na tom, že když kliknu na schránku, tak tam žádnou položku "Nastavení účtu" nemám. A jak jsem řekl - co tam mám, už jsem skrz naskrz proběhl.