Mám Nokii 301 půl roku a začíná blbnout baterka. I když se nabíjí přes usb řadu hodin, tak se nikdy nedonabíjí. Při odpojení zahlásí, že není zcela nabita a signalizuje jen 3/4 nabití. A poté skutečně i vydrží o den dva méně než jak jsem si zvykl. Jednou se po restartování nabila úplně, ale už ani restart nepomáhá. V 08.02. Dá se s tím něco dělat? Díky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mám vyjmout SDCARD z mobilního telefonu Nokia 301 Dual sim white. Prosím o rychlou a správnou odpověď. Děkuji Jedisek
jedisek: Na levém boku telefonu je šuplíček, nehtem ho z jedné strany oddělej a na kartu zatlač -jakoby dovnitř ji zacvakni, po lupnutí ji můžeš vyndat
Main Device - Nokia 808 PureView White Standby Device - Blackberry Z10 Equipment - Nokia DC 19 White - Nokia CC 3046 - Nokia HH 23
Jak hlasité má vyzvánění? A jak hlasitý je zvuk ve sluchátku? Potřebuji klasický mobil s foťákem pro staršího člověka, který špatně slyší. Ještě jsem uvažovala o Samsungu, ale tam je problém se spojenými tlačítky v ředě.
Moto One Vision Sony A6100, A7S, A7R2, Panasonic G80
mám tefon Nokia 301 DS, V 09.04, 03-12-13, RM-839. Chci používat v telefonu předinslovaný eBuddy 3.3.0. Vždy mi to ale při pokusu o přihlášení nahlásí chybu: "Byl problém s připojením k eBuddy. Žádné internetové připojení. Vaše nastavení internetu musí být aktivováno pro Java aplikace, nebo zkuste později." (zkouším už měsíc a půl)
Co s tím? Nebo máte zkušenosti s jiným klientem na ICQ?
zdravim, koupil jsem si Nokii 301 DS ( soft. V 09.04 03-12-13 RM-839 ). jak do ni dostanu nejake aplikace z store.ovi.com/content/286658/download ? ucet tam mam a na mych starych nokiich N70 a X2 to nebyl problem, ale ted mi to vubec nejde . chtel bych si to stahnout do pc a pak do telefonu, jde to ???