od furioso19 16. 10. 2008 21:20
Nazdar. mam problem. ked pripojim moju N82 k Pc cez BT (soft. BlueSoil, bol priamo k BT co som si kupil) tak mi nepodporuje niektore funkcie(ako napr. Personal area networking, serial port service a ine.)pricom 6300ka ma podporu tychto ostatnych funkcii. zeby mala lepsiu pripojitelnost? na N82 pisu ze je BT 2.0 A2DP a 6300ka ma pisane BT 2.0 + EDR. Neviem co to znamena ale moze to byt v tomto?
A dalsi problem ked vytocim cislo cez Dial-up networking service cez N82ku, pricom mi tuto sluzbu ma podporovat ale pri vytacani vzdy vypise chybu. Na telefone mi ukaze len v pravom hornom rohu zelene sluchadlo, hned sa zmeni na zlte a potom na cierne a vypise mi na fone "chybu spojenia" 6300ka tento problem zase nema. Bez problemov vytacam hociake cisla, len ked si zavolam na svoju N82ku tak mi zase telefon nezvoni ani neukazuje ziadny prichadzahuci hovor proste nic. Pritom 6300ka jasne vytaca a aj je pocut ton zvonenia len N82ka nic. Ani tuk. (sorry za taky detinsky opis, ale chcel som to dopodrobna)
Nevie niekto poradit kde moze byt chyba? Dik