Stránka 1 z 1

problem s W810i - OPERA(tmobile)

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 8. 2006 23:24
od 17razor
caute. chcel by som sa opytat ci nema niekto problem s operou v telefone W810i(tmobile.sk). kamos si ho kupil, pripoji sa na internet, ale nefunguje opera. nenacita stranku(vyhodi error). v servise mu skusali preflashovat firmware, ale nepomohlo. udajne to nejde ani odinstalovat(ze by to preinstaloval) a ani nainstalovat dalsia kopia. v ponelok som bol v tmobile, kupit si tento telefon, ale povedal som im nech mi ukazu ci funguje opera. skusali 2 kusy a v ziadnom to nefungovalo. nevie niekto ci sa to da opravit? lebo v servise mi povedali ze je mozno zly tmobile soft a ze o 2-3 mesiace bude urcite update. nikto nevie co sa deje, tak sa neviem rozhodnut ci kupit, alebo nekupit.

btw kolega ma ten isty telefon(orange) a opera funguje bez problemov.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 10. 2006 00:37
od truhlik3
Pozri do: Obecne diskusie/ Orange, T-Mobile SK a ďalší na Slovensku/ Dôležité: Chyby v nastaveniach u W810i od T-Mobile Sk a zopár rád.

TAM NAJDES ODPOVED

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 10. 2006 14:33
od Filip Novák