Přesně tak "zapomeň". Celý rok tu pan nejmenovaný šíří nesmysly o všech poskytovatelích a těď tu bude žádat o nešíření špatných informací. Rozdíl je v jedné věci a to, že my zde neklameme, pouze upozorňujeme na Vaše výplody.
Sám jste statutárním orgánem v jedné telekomunikační společnosti a to Vašemu jednání v tomto roce dává zcela jiný rozměr.
- klamavá reklama - srovnávací reklama - nekalá soutěž
mám pokračovat?
Buďte rádi, že se na Vás nesypou žaloby ze stran poskytovatelů a je tototo jednání lidem pouze k smíchu. Nebo mám připomenout třeba tuhle ukázku http://mobilenet.cz/clanky/vodafone-k-sobe-pousti-dalsiho-virtuala-privitejte-quadruple-12226/diskuze (vztahuje se pouze k nám, ostatní ať hledají).
Virtuální mobilní operátor Skyfone - Levné volání do všech sítí
Zbytecne resit. Kdyz nabidne levnejsi sluzby, tak k nemu klidne prejdu. Ale myslim, ze pro me bude nejlevnejsi na volani stale One Mobile a na data asi zacnu pouzivat Tesco Mobile.
Zaznamenal jsem, že nově mají být tarify: • 399 neomezené volání a SMS v síti + 60 minut + 250 MB (retence slibují pokles ceny na 249 Kč) • 549 neomezené volání v síti + 125 minut + neomezené SMS + 550 MB (retence slibují pokles ceny na 399 Kč) • 799 neomezené volání a SMS + 1.8 GB (retence slibují pokles ceny na 549 Kč) • 1249 neomezené volání a SMS + 4 GB + 1000 minut z ČR do zóny 0 a 1 (bez retence) • 1699 neomezené volání a SMS + 4 GB + 1000 minut z ČR do zóny 0 a 1 + 600 minut v zóně 0 a 1 (bez retence)
Uf ta diskuze na O2 je pekně ostrá . Ne, žádná spolupráce, prostě mi ty celoroční pomluvy, srovnávání totožných služeb (pochopitelně s rozdílným hodnocením) a fiktivni recenze na všechny poskytovatele (až na jednu výjimku) lezou krkem . Je potřeba se konkurencí inspirovat a hledat v rámci možností vlastní cestu a ne si budovat jméno reklamou v příspěvcích u článků.
Dotyčný má na 100% silnou poruchu osobnosti a je asi i jisté, že on tomu co piše i věří, nebo chce věřit, mohou to být i bludy.Je to imho hodně nemocný člověk a takhle se realizuje.
Nevyhoda socek co nemaji na normalní reklamu a zvolí cestu spamování for a myslí si jak na to vyzráli je ta že se to velmi lehce obratí proti nim - mala ukazka vložte do google GymmiCz a představte si že by jste na zakladě toho co vyjede chtěli použivat něco s danym nazvem.Ani omylem...
http://seven7.blog.zive.cz/ Spuštění Windows předchází pád.