Chápu, když admini promažou offtopic.
Jenomže jste přitom smazali i velmi užitečný post uživatele deahlie shrnující rady jak na retence u tmobilu, ověnčený 4 poděkováními.
Předpokládám, že šlo o omyl, a vkládám text znovu. Pokud nešlo o omyl, omlouvám se a smázněte prosím.
od deahlie 15. 7. 2020 16:18 kouzelnik3 píše:Taky by se mi tahle retence hodila, ale asi neumím jednat, navíc mi všude tvrdí, že retence neexistuje..
Tady bude asi kámen úrazu. Nemůžete zavolat na infolinku a říct "Dobrej, chci lepší tarif, přepojte mě na retenční". Takhle to fakt nefunguje

Je potřeba si uvědomit, že retence jsou jako záchranná brzda. Tou si taky nemůže každej Franta přibrzdit, protože mu vlak jede kolem baráku, ale z nádraží to má pak domů pět kiláků. Přepojení na retenční si musíte zasloužit. Jak? To je prostý, dáte jim nůž na krk, že berete roha... Dřív se tam nedostane. Pokud si někdo myslí, že se bez toho nechá na retence přepojit a tam řekne něco ve smyslu, že ví, že lze mít nižší cenu nebo kamarád má lepší cenu nebo četl na foru atd., tak opět pohoří.
Velmi dobře popisoval jak na to jistý Raziel-CZ, kterého pár závistivých niemandů vyštvalo jinam... Mrkněte na stránku cca 165 +/-3, tak je těch informací docela dost.
Velice stručně to shrnu: Na infolince si řeknete o OKU, tím dáte najevo, že o Vás T-mobile přijde (ekvivalent výpovědi). Nejspíš přijde dotaz proč ho chcete. Na to je jediná správná odpověď. Mám výrazně lepší konkurenční nabídku a chci přenést číslo. Na 99% dojde k přepojení na "neexistující" retenční. A tam je opět potřeba umět vyjednávat. Pro ty co to neumí, tu byl člověk, co byl ochoten to udělat za jiné. Ano řekl si za to nějakej ten peníz... stejně jako realiťák, bazarník nebo třeba právník pomůže s něčím co daný člověk neovládá... ale zadarmo to nikdo nedělá. Sorry za OT, ale musel jsem to zmínit.
Jinak ceny: Flat + neomezený data za 430kč nebo Flat + 12GB za 330kč lze získat i pro pouhé jedno číslo. Dost lidem ve svém okolí jsem poradil a povedlo se jim to. Flat + 2 GB za 230 nebo Flat + 1GB za 190 si myslím, že na jedno samotné číslo bude těžké získat. Já to dostal v kombinaci více služeb.
konec příspěvku od deahlie 15. 7. 2020 16:18