od peliculiar 4. 1. 2022 17:18
Děkuji za odpovědi. Mám trochu obavy, že nerozumím pojmu "VPN telefonní tarif". Měl jsem zato, že dává možnost volání "zdarma" mezi čísly, které jsou u jednoho operátora pod jedním tarifem / jednou smlouvou. Jestliže náš hlavní operátor je O2, kde má moje partnerka telefonní tarif, pevný internet a TV, tak mi moc nedochází, jak by mi v takovém případě pomohlo VPN od Emtéčka. Prosím tedy o osvětlení VPN ...
Já mám předplacenku u Kaktusu, kde mám tři nejnižší balíčky (tedy 50 Kč volání, 50 Kč SMS a 100 Kč data) celkem za 200 Kč měsíčně a dobíjím přes dobíječku, takže to mám za kilo. Asi by nebyl problém abych to spravoval i dceři. Nicméně nevím o tom, že by Kaktus uměl i VPN, kde k tomu najdu informace? S těmi Kaktusími 6GB dat za 200 Kč, ta http://mobilenet.cz/clanky/kaktus-opet-nabizi-balicek-6-gb-neomezeno-pro-socialni-site-44458 ? Ano, koukám, že SIM se stále koupit dá ...
No, ještě to celé budu muset hodně promyslet ...
Od O2 jsem totiž dostal naprosto absurdní nabídku jak koncem roku 2021 od operátora, tak i dnes od našeho zprostředkovatele ...
varianta A => 120 volných minut + 1GB / 299 Kč
varianta B => neomezené volání a SMS + 3GB / 350 Kč
Za absurdní ji považuji protože asi tak půl roku nazpět nám nabízeli přidání dalšího telefonního tarifu za 150 Kč, resp. dvou stejných tarifů navíc za 200 Kč. To je hodně dramatické zdražení.
Naposledy upravil
peliculiar dne 4. 1. 2022 18:06, celkově upraveno 1
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu.