Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vojta66 27. 1. 2024 16:38

Jo dík, Kapitáne, dam vědět
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 27. 1. 2024 16:48

kpt.Picard píše:Co znamená v aplikaci “ jsem váš Digi zákazník a máme pro vás výhody ” a suri klan??

Digi by mělo znamenat to, že balíčky hradíš platební kartou a máš je díky tomu levnější https://tescomobile.cz/digi/
Suri klan souvisí nejspíše se hrou Surikata Jump o různé ceny https://tescomobile.cz/surikata/
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 27. 1. 2024 17:17

Oumajgád. 6GB neomezenka za 699 z karty 499! Není to skvělé? Ano! A to není všechno s Clubcard 2x více výhod! Chléb a hry pořad stejný kraviny vod narození Ježíše.
Stejne je divny, ze neomezenku daji na rok a s tímto tarifem 10GB mají problém. Kdyby ho dali za 99/10GB měsíčně pořad by to šlo. Hmhm. Specificky trh žádá svý.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 27. 1. 2024 17:53

Třeba se ti ten balíček 10GB bude obnovovat za 99Kč, když ti to strhlo kredit 99Kč :hm Na chatech a infolinkách člověk občas obdrží nesprávné informace :roll: Uvidíme, s čím přijde večer Vojta...
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 1. 2024 17:54

Vyzkoušel jsem teď ten CHAT balíček 16kb/s za 29 Kč/30 dní (Internet na dosah), ale je to fakt nepoužitelné. :D

Když budu jen volat, tak se první spotřebuje bonusový krédo a až pak standart krédo ?

A co se dá vyhrát v tom Surikata Jump ?
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 27. 1. 2024 18:15, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Milos 27. 1. 2024 17:59

Takže chatovací appky (WhatsApp, Messenger, Viber, ...) s tím fungují nebo nefungují?

Ano, první se spotřebovává bonusový kredit.

Seznam možných výher je uveden na tom odkazu https://tescomobile.cz/surikata/ Jsou tam různé výhry pro klan a různé pro jednotlivce.
Naposledy upravil Milos dne 27. 1. 2024 18:04, celkově upraveno 2
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 27. 1. 2024 18:01

Miloši uvidíme za měsíc. My v rodině mame všichni neomezeny tarify za 300Kc/m. Zkusím to nak vyplácet “ jentak” a za měsíc se uvidí. :) Jsem zvědavý na Vojtu. Kdyby měl cestu kolem Teska Letnany poptal bych se co a jak u jinyho stánku.

Mam doma juniora co na tarifu Neo Max 5G projel za prosinec 180GB. Dcera jen 30.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 1. 2024 18:07

Mesengery s tím fungují (zkoušel jsem jen FB Messenger), dokonce Youtube ukazuje upozornění na nová videa, ale stránku na webu to nenačte. Ani třeba Google.com stránku to nenačte. :D

Ještě to trochu prozkouším, pak napíšu poznatky. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Milos 27. 1. 2024 18:15

Však ten balíček CHAT není určen na brouzdání po webu. Je určen na chatování a to tedy funguje :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 27. 1. 2024 18:48

Cau, tak jsem v Letňanech a opravdu je to 49/m jen první měsíc. Jinak 199Kc. Ale fakt je zajímavý ze neomezenku 6GB tu vám udělají na rok za 299/249. Ale 49/10GB je pouze ochutnávka. To udělat nechtějí. :)
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 1. 2024 18:50

Opera Mini se zaplou Extrémní úsporou dat funguje, ale načtení stránky trvá +- 3 - 4 minuty. Samozřejmě stránka vypadá v podstatě jen jako text. :D

Forum Mobilmania se načítá asi 10 sekund stránka.
Facebook Messenger normálně funguje (jdou posílat i fotky, samozřejmě to podle velikosti fotky i trvá).
Telegram funguje. (bez videí samozřejmě, fotky se načtou). Nenačtou se komentáře.
Widget Vodafone se neaktualizuje.
AirBank appka se nenačte.
DeepL nefunguje.
X (Twitter) nefunguje.
Moje O2 nefunguje.
Appka Lídl se nenačte.
Kaufland appka funguje.
Speedtest appka nejede.

Zkoušel ten balíček někdo v roamingu ?
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 27. 1. 2024 19:44, celkově upraveno 10
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Milos 27. 1. 2024 19:07

Balíček CHAT (NA DOSAH) by měl fungovat i v roamingu v rámci Zóny 1 (EU). A co vím, tak v roamingu operátoři obvykle neumí rychlost internetu omezovat :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 1. 2024 19:09

Ano, proto se na to ptám. Otázka je, jestli to už někdo vyzkoušel. :D Škoda, byl jsem teď v Polsku, mohl jsem vyzkoušet.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Letadlo 27. 1. 2024 19:11

Zkusím to dneska aktivovat a přihlásit se natvrdo do polské sítě. (Stejně mám úvodně bonusový kredit na kartě k ničemu.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 1. 2024 19:12

Pozor, to nejde z bonusového. To bere normální krédo. :D
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 27. 1. 2024 19:13, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka