Tesco Mobile v síti O2 - obecná diskuze

O virtuálních operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jege 29. 9. 2024 21:48

Tak hlavně musíš mít SIM 2x kredit, jinak tam ten bonusový kredit nijak nedostaneš a neslyšel jsem ještě, že by to operátor dokázal změnit a z jiné SIM udělat SIM s dvojnásobným kreditem. :pozor
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 29. 9. 2024 22:32

Změnu typu karty na kartu typu "2x více kreditu" umí na infolince udělat, stačí o to požádat například přes chat.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 30. 9. 2024 09:15

Wau, tak to je zajímavá informace, to jsem nevěděl! :tleskani
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 30. 9. 2024 12:29

Umel byste mi prosim nekdo po lopate, jako staremu clovekovi, vysvetlit, jak konkretne lze ziskat neomezene volani a sms do vsech siti od Tesco Mobile za 199,- mesicne? Ztratil jsem se v diskusi a vubec netusim jak na to? Mam na fera napsat pres chat o tuto nabidku? Strahavat s epak ten pausal sam z karty kazdy mesic?

Dekuji
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 12:49

Můžeš použít tento celkem polopatický návod viewtopic.php?p=13539669#p13539669, jen místo o balíček "Neomezeně s 6GB" za zvýhodněnou cenu 249Kč požádej o balíček "Neomezeně" za zvýhodněnou cenu 199Kč. Podmínkou získání této ceny ale je, že přeneseš své číslo k TescoMobile. Když si pak v appce spáruješ platební kartu, tak se ti platba za balíček (dobití) bude každý měsíc automaticky strhávat z platební karty.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 30. 9. 2024 13:01

Tak takovy balik neni mozne pry ziskat, ted na Chatu nabizi max za 249,- mesicne za neomezene volani a sms.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 13:25

Tak buď jsi narazil na neznalého/neochotného pracovníka nebo v TescoMobile ty zvýhodněné ceny zvýšili :hm
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jege 30. 9. 2024 14:34

hexacore píše:Tak takovy balik neni mozne pry ziskat, ted na Chatu nabizi max za 249,- mesicne za neomezene volani a sms.

To mi bylo včera řečeno i na prosbu o změnu Neomezeně 6GB za 249 Kč na Extra 50 GB za 199 Kč. Když jsem politoval, že je to škoda, protože puberťák, který danou SIM používá, neomezené volání a SMS moc nevyužije, ovšem na Internetu visí neustále a dat se mu nedostává, ale bude muset počkat, až zas bude nějaká akce a půjde to změnit, tak najednou zjistila, že mu dnes bude končit Neomezeně 6GB za 249 Kč, tak jestli prý chci o den dříve ukončit balíček Neomezeně 6GB a zapnout 12x opakování Extra 50 GB za 199 Kč. Samozřejmě jsem souhlasil, takže změna proběhla a dnes už potomek vesele surfuje s 50 GB za zády! :tleskani o<:)
jege
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 30. 9. 2024 14:51

My mame flaty s neomezenymi daty a volanim od TM. Ale ted potrebuji exra levne pouze volani a SMSky i bez dat pro jedno cislo s prenosem od VF. Takze bohuzel, pry lze pouze a 249,- neomezenko volani a SMS a pouze bez dat. Za 199,- pry nenabizi vubec nic podobneho.

Nechapu jak se Vam to takto podarilo, mozna zkusim Chat zitra, ale nemam poneti cim jinym to mam argmentovat pro ziskani volaciho tarifu za 199,-
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 9. 2024 15:00

Obrázek

Mám to v appce jako nabídku asi u každé sim co mám. :D (Kontroloval jsem to u dvou, víc se mi nechce přehlašovat).

Reálně je to přibližně 175 Kč za mjesíc a 300 Kč navíc v bonusovém krédu při dobití s mjesíční platností. :D (Když si dojdeš do Tesca na svačinu jednou za čas).

K tomu LETO = 50 GB grátis. Celkem pohoda. 8-)

Slovy klasika: "Neomezené volání, SMS a 50 GB za +- 175 Kč mjesíčně a navíc 300 Kč bonusového kreditu při dobití, kdo z vás to má ?" :D

Podrobnosti o balýčku: https://tescomobile.cz/legal/NEOMEZENE.pdf

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod jege 30. 9. 2024 15:46

Co máte furt s tím LETO 50 GB grátis? Mám ještě jednu SIM v tabletu, kterou jsem využíval z cca 20.08. do 20.09., jelikož 6 GB z tarifu mi nevystačilo na celý měsíc v kanceláři. Je na ní ještě zůstatek kreditu cca 15 Kč. Lze tam nějak aktivovat těch 50 GB zdarma, když je dnes 30.09.? Také mám další SIM, kde udržují funkčnost občasným dobitím, kterou bych také mohl využít, kdyby to ještě nějak šlo aktivovat.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 30. 9. 2024 16:01

Taky by mě zajímalo co s tím mají, když vůbec není jasné ani na jejich webu, co je tam vlastně za tarif, a podmínky vůbec. Aspoň co se týče té SIMky. Co se týče akce, tak podmínky jsou tady: https://tescomobile.cz/wp-content/uploa ... -30-GB.pdf , jestli je to teda ono
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 30. 9. 2024 16:08

Zrovna jsem se díval na tři SIM karty a v aplikaci takovou nabídku u žádné nemám. Takže tak.

Jinak míchat současný požadavek na neomezené volání za 199 korun na 12 měsíců se současnou akcí LETO, co už končí a je to maximálně na jeden měsíc, to je absolutní úchylárna.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 9. 2024 16:49

jege píše:Co máte furt s tím LETO 50 GB grátis? Mám ještě jednu SIM v tabletu, kterou jsem využíval z cca 20.08. do 20.09., jelikož 6 GB z tarifu mi nevystačilo na celý měsíc v kanceláři. Je na ní ještě zůstatek kreditu cca 15 Kč. Lze tam nějak aktivovat těch 50 GB zdarma, když je dnes 30.09.? Také mám další SIM, kde udržují funkčnost občasným dobitím, kterou bych také mohl využít, kdyby to ještě nějak šlo aktivovat.

A co tak pane kolego místo breku se podívat pár stránek z5 ? Takhle to s váma dopadne špatně u zkoušky, to vás budu muset vyhodit. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Lomax 30. 9. 2024 16:51

Taky mám nabídku neomezené volání a SMS na všech SIM, píšou platí do konce září. Výjimkou je SIM, kde nemám vyplněné ani osobní údaje ani Clubcard, tam nenabízí nic.

Nabídka se zobrazuje na adrese https://samoobsluha.tescomobile.cz/forMe
Lomax
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka