Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mr.Scully píše:Podržení zapínacího tlačítka si můžeš nastavit v Systém - Gesta. Buď spustí nabídku vypnutí/restartu (defaultně) nebo AI asistenta (což netuším, jestli je přímo Gemini nebo něco jinýho). Některé telefony to mají defaultně opačně, trvalo mi asi deset minut, než jsem přišel na to, jak restartovat Samsung
gerremi píše:Šľape všetko okej, az nato ze oproti prezentovanej bete co koluje po youtube je to furt to isté ako 15-ka...celkom smutné, tešil som na zmenu.
Domin7 píše:Domin7 píše:Lidi, má někdo teďka zmáknuté ceny? Kamarád chce Pixel 9 Pro. Kde jej koupit nejlevněji nebo v nějaké akci?
A druhá věc... Co jsme koukali na než tak zběžně, tak nejlépe vychází na Mironetu, ale údajně nemusí mít ltpo displej, pokud nejí CZ distribuce.
Díky za rady...
Tak stejně jako kolega z práce jsem se k tomu taky rozhoupal... Vyměním svůj iP15 Pro za P9P. Už mě nebaví to, že Apple na lidi dosti kašle. Navíc jsou zde ještě další aspekty, které zde ale není důvod rozebírat, jelikož se netýkají jen mobilu.
Proto bych chtěl ještě jednou položit dotaz, zdali víte někdo, kde nyní sehnat za nejlepší cenu P9P? Zatím jsem našel jen Mironet nebo mp.cz. Ale třeba u mp.cz u něj, jako u jiných značek, nenabízejí onu 3 letou záruku. Případně svou SIM mám u T-Mobilu, ale ten je v nabídce nemá, inet doma pak od O2.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků