Sbohem...

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skoroandel 1. 5. 2005 21:35

Pánové a dámy, taky Vám tady většina témat přijde jako debata zvláštní školy? Mě ano, už nechci dál vidět diskuse na téma: kolik napíšete sms, nebo kolik dat se přenese při běžném surfování, nebo dokonce,jak se nastaví čas na N6230..tímto mě těšilo! Škoda, tenhle server jsem přecenil,je pro děti! Sbohem....
skoroandel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 1. 5. 2005 21:40

Faktem je, že takovéhoto plevelu tady přibývá. Asi to patří k folklóru :-/ Na druhou stranu se tady člověk dozví docela dost zajímavých věcí, může se zeptat na radu, když má nějaký technický problém a může třeba i nějaké dobré rady rozdat. Mě se tady docela líbí i přes ty otravné "debaty zvláštní školy". Začínají mě taky otravovat, ale snažím se jim bránit - prakticky je nečtu :-)
Slonik
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 1. 5. 2005 21:46

Co vás nutí klikat na odkazy, kde je už podle titulku jasně vidět, že se tam řeší počet SMS? Když mě přece téma nezajímá, nebudu ho číst. Nezlobte se, ale nevím, kde vidíte problém.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chytrák 1. 5. 2005 21:49

Byla by škoda, kdyby takhle ubejvalo těch rozumnějších uživatelů...
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod skoroandel 1. 5. 2005 21:56

Pardon, ale jasně zde vidím, že témata typu : jak nastavím čas na N6230 převládají a to mě mrzí.Nepochopím, že těchto zbytečných diskusí se účastní velký počet lidí.Asi mám jiný představy, ale to je můj problém. Takže nic ve zlým, mějte se a hodně úspěchů.....:-)
skoroandel
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ivo M. 1. 5. 2005 22:09

Nemůžete uživatelům diktovat s jakými problémy se v diskusi prezentovat a s jakými ne. Toto fórum je otevřeno jako pro profesionály řešící odborné problémy, tak pro úplné začátečníky.
T-Mobile CZ
Ivo M.
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 1. 5. 2005 23:30

No trošku bohužel musím souhlasit...Rozmohl se tu docela plevel, což mi mrzí. Myslím tím hlavně diskuze, které se úplně netýkají mobilů a mladší uživatelé tam přispívají nijak užitečnými ani zajímavými příspěvky. Nebo mi vadí, když se nějaká diskuze na rozumné mobilní téma začne ubírat jiným směrem než určeným a ruka na srdce, také díky mladším uživatelům. Anketa u Kolik Vám Je Let? mě docela překvapila. Myslel jsem že sem chodí více starších.
No Nic..Snad to časem bude lepší.
tOplOaDer
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Murmi 2. 5. 2005 09:07

Uvědom si jednu skutečnost a sice věk diskutujících. Diskuse většiny hodně mladých jsou ovládány emocemi a vnitřní potřebou prosadit se a rozhodně to jim nemám za zlé, taky proto jsou tu moderátoři. Ale návštěvníků přibývá, stačí se podívat na číslo a pokud je nutno "umoderovat" několik tisíc diskutujících, je to taková sisifovská práce, a to že učínkujících bude přibývat, je zřejmé.
Já sám, ačkoliv jsem věkem úplně jinde, nežli široký průměr fóra, tak se jakékoliv diskusi nevyhýbám, taky jsem měl ty názory a to mládí (a to vnitřní mi snad ještě nějaký čas zůstane).

Intelektuálové, kteří zdůrazňují svou prioritu a jedinečnost, mají svůj názor na tyto diskuse "rozumově" podložený a někteří ti ještě intelektuálnější se snaží naznačit, jak je nutné se separovat od těchto, pro ně samotné nízkých a neoduševnělých dialogů.
Myslím že stále mají svou šanci, si kdekoliv na intenetu najít svůj klub jedinečných a dikutovat hodně dlouho a na úrovni o svém supervysokém IQ. Omluvám se předem těm, kteří takové IQ mají a díky svým schopnostem se bleskově umí přispůsobit prostředí a umějí diskutovat na úrovni a k tématu, nezávisle na velkém množství nejrůznějších emocí, které se zákonitě vždy při takové lavině účastníků vyskytnou.
Murmi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chytrák 2. 5. 2005 11:33

Nóó..... rozhodně to není o nadměrný intelektuálnosti... Vždyť to musí praštit do očí snad každýho, co se to tady chvílema řeší.
Naposledy upravil Chytrák dne 2. 5. 2005 13:11, celkově upraveno 1
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod Hans 20 2. 5. 2005 12:22

Mam stejny nazor,jen to zabira misto!Vzdyt to jsou diskuse na tema necetl jsem manual,tak to udelejte za mne a poradte.Grrr
Hans 20
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 2. 5. 2005 14:15

tomuto jevu se na vetsine hojne navstevovanych forech asi nejde ubranit (vyjimkou jsou asi jen profi fora) ale na druhou stranu musim rict ze se to se starym forem neda srovnat. Diky moderovani a selekci do kategorii je nove forum nejen prehlednejsi ale i stravitelnejsi i s tema uletama nekterych diskutujicich.....
Kazdopadne se redakce nikdy nezavdeci vsem, to je asi nerealne, ale ja toto nove forum vidim jako vyrazny krok vpred a nejen diky phpbb ale i diky moderovani.
Luke
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Murmi 2. 5. 2005 14:20

To kam diskuse spěje a jestli se drží témau je věc moderátorů ale sami jste si jistě všimli, že i moderátoři nejsou jen roboti a uhlídat takovou škálu diskutujících vůbec zřejmě není jednoduché. Navíc když se v těch tisícovkách návštěvníků objeví dva mluvkové, kteří se pustí do sebe a stejně se asi nelze ubránit tématům - popište mi ten a ten telefon.
Neznám tolik staré fórum, tam se objevovaly a postupně mizely jednotlivá témata za sebou v jedné řadě. V novém fóru běží mnoho témat souběžně a je to vidět na počtu příspěvků denně. Je to taková masová diskuse o všem a někdy i o ničem. Ale není prolém tuto diskusi opustit.
Murmi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 5. 2005 14:43

Sbohem... Papa a uz se nevracej! :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MMartinek 2. 5. 2005 14:44

Můj názor je takový, že v žádném případě nezáleží na věku, ale na IQ, znalostech MT a pod. Jako 14-letý kluk na Mobilmanii trávím 70% času na počítači, je to pro mne každodenní stimul.....
Na fora tipu "jak se nastavují hodiny" zkrátka nechodím-a je to(přesně jak řekl pan Lutonský).
Jinak, celkově stejně musím vyzdvihnout vysokou úroveň tohoto serveru, který se v porovnání s konkurenčními(mobilmag a pod...) nedá měřit. pevně doufám, že takto to zůstane ještě mnoho a mnoho dalších let...
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 5. 2005 17:12

Když se vám téma o SMSkách (sám sem ho zakládal) nelíbí, tak tam nechoďte. Není nic jednoduššího...

Sbohem.
Petr_Novak
Junior
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků