6230i firmware 3.23 NEJSEM SPOKOJEN!

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod GROOVEMAN 3. 5. 2005 01:11

NEJSEM SPOKOJEN! a ted nevim jestli za to muze firmware nebo telefon!

1) vypisy SMS nejdou hromadne mazat! musim po jednom!
2) nekolikrat denne mi vyskoci hlaska ..zkotrolovat nastaveni multimedii, aniž bych na telefon sahl..
3) bluetoth - fakt divny, pri prenosu se odpoji
4) vyzvaneni ackoliv je na maximum tak je slabe! o klasickych zvucich jako RING RING ani nemluve, to nejde slyset skoro vubec!
5) nemuzu vypnout logo na tapete
6) vzdy po zavolani (oskar) prijde provolana castka to je ok, ale pipa to jako klasicke SMS! nezjsitil jsem kde to zmenit!
7) display je sice velky hezky ale na nem se mi zobrazjui jen 3 radky prijatych sms!! pismo nejde zmensit!

TOHLE JSEM ZJISTIL za jeden den , takze bud jsem debil ja nebo NOKIA...

predesle telefony 6310, 6510, 3100 , 6100
GROOVEMAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bowie 3. 5. 2005 02:06

Nejsi ty náhodou pižla :-))))))))))))
Bowie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 3. 5. 2005 08:28

No, proto si nekupuji telefon, ktery sotva opustil vyrobni linku...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Jan 3. 5. 2005 09:00

Většina věci co uvádíš, na staré 6230 jde.
Opravdu to chybí nebo si to nenašel?
1) Když vlezeš do výpisu, tak nemačkej joystick (ostranit), ale stiskni levé tlačítko pod LCD - volby a vyber vymazat všechny (výpisy)
2) nefunguje ti nastavení GPRS a asi máš zapnutý trvalý režim
3) celý rok mělo firmware u staré 6230 problémy s BT, počkej a uvidíš
4) skutečně? to je blbé, to už nejde zvýšit hlasitost?
5) nejdříve se musí nějaké logo nahrát místo textu "Oskar" a pak až jde vypnout, to je i u staré 6230
6) to na tyto sms neplatí nastavení tónů pro běžné sms?
7) to je škoda, snad pozdějí v nových verzích

Máš nový syrový produkt, pokud bys měl již předtím 6230, už bys byl zvyklý. Je to složitý telefon se spoustou funkcí, no a programátoři Nokia prostě nestačí rychlosti výroby hardware. Zkus počkat, máš 2 roky :wink:
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod cofola 3. 5. 2005 09:42

GROOVEMAN píše:NEJSEM SPOKOJEN! a ted nevim jestli za to muze firmware nebo telefon!

1) vypisy SMS nejdou hromadne mazat! musim po jednom!
2) nekolikrat denne mi vyskoci hlaska ..zkotrolovat nastaveni multimedii, aniž bych na telefon sahl..
3) bluetoth - fakt divny, pri prenosu se odpoji
4) vyzvaneni ackoliv je na maximum tak je slabe! o klasickych zvucich jako RING RING ani nemluve, to nejde slyset skoro vubec!
5) nemuzu vypnout logo na tapete
6) vzdy po zavolani (oskar) prijde provolana castka to je ok, ale pipa to jako klasicke SMS! nezjsitil jsem kde to zmenit!
7) display je sice velky hezky ale na nem se mi zobrazjui jen 3 radky prijatych sms!! pismo nejde zmensit!

TOHLE JSEM ZJISTIL za jeden den , takze bud jsem debil ja nebo NOKIA...

predesle telefony 6310, 6510, 3100 , 61000/quote]

To s mazáním výpisů je pravda, telefon dává možnost smazat vždy jen jeden výpis. Buetooth mi funguje dobře, s vyzváněním taky nemám problém, jen u poznámek v kalendáři, telefon začne vyzvánět potišeji a pak se to stupňuje. Ale normální příchozí hovor je bez problémů. Písmo jde nastavit na 3 velikosti. nejlepší je ta střední velikost. Je ještě pát detailů co se musí novým FW doladit, ale jinak je telefon bez problémů. Trochu si s ním pohraj, a uvidíš, že na spoustu věcí příjdeš.
cofola
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luke288 3. 5. 2005 10:51

Jan ma asi jinej firmware, protoze hromadny mazani u 6230i zatim nikomu krom něj nejde
Luke288
Luke288
Junior

Odeslat příspěvekod Jan 3. 5. 2005 11:37

Ne, ne, ne, pozor. Nenechte se ode mně mýlit! Já nemám 6230i, ale 6230. Když se na můj přízpěvek podíváš, tak tam píšu, že "většina věcí co uvádíš na staré 6230 jde". Pokud tedy 6230i opravdu nemá hromadné mazání tak se potom neučí od svých starých chyb (6230) a to je špatné! Předpokládal jsem, asi bohužel špatně, že jdou cestou recyklace kódu (tedy napíši dobrý program, tak ho opět použiji a vyvaruji se stále stejných chyb), ale asi ne!
Opravdu, opravdu to tam není stejné jako u 6230? Skočím do zpráv, skočím do jedenoho z výpisů, stisknu VOLBY (NÉ ODSTRANIT) a zvolím ODSTRANIT VŠECHNY.
Jan
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 4. 5. 2005 03:00

vcera vysiel novy FW => 3.25.
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod GROOVEMAN 5. 5. 2005 14:57

aquila píše:vcera vysiel novy FW => 3.25.

a kde ho sezenu? bude resit i to ze se mi v prijatych zpravach zobrazi vic nez 3 jmena?
a nebude to pipat po kazdem hovoru jako dosla SMS??
GROOVEMAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 5. 5. 2005 18:42

Nový firmware ti se záručním listem zdarma přehrajou v autorizovaném servisu Nokia. Jaké má nová verze vylepšení se ještě neví, já ani nikde jinde nenašel že má vyjít :(
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Maky 6. 5. 2005 10:18

FW 3.25 nevyšel, k testování byl zatím uvolněn vyšší fw, po schválení všemi operátory (nejen v ČR, ale po celé Evropě) bude uvolněn v horizontu cca 2 týdnů.
It's not a bug, it's a feature :-)
HTC Cruise & Nokia N95 8GB
Maky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GROOVEMAN 8. 5. 2005 21:34

nachazim dalsi zavady!! :?
baterka vydrzi asi 1 den a pul maximalne 2dny a to moc nevolam!!
to nemysli vazne!!!
GROOVEMAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 8. 5. 2005 21:40

přátelé... mám telefon od pátku a vydržel mi teďka dva dny... A to si s ním furt hraju a mám ho často propojenej přes IČ s compem. Myslím, že když nechám ten telefon trochu odpočívat tak vydrží tři dny
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod GROOVEMAN 11. 5. 2005 11:24

meril jsem to nabil jsem a po 22 hodinach vybito!!! a to jsem volal v prumeru opravdu malo... a nehral s telefonem!!
zmerte to , opravdu me to zajima
GROOVEMAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 11. 5. 2005 11:52

no já teďka používám telefon druhej den ;) včera ráno jsem ho vyndal z nabíječky a teďka mám jednu čárku. Ovšem jsem hrál golf, posílal jsem si přes BT obrázky a poslouchal chvíli hudbu ;)
vratu
Mírně pokročilý

Další stránka