Nastavení Samsungu X200

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Domo 15. 3. 2006 08:50

Zdravím. Lze nějak nastavit na tomto telefonu telefonní seznam tak,aby se do něj vstoupilo jedním stisknutím přímo do seznamu jmen? Mám ho na displeji v pravém dolním rohu a to umožňuje vstup do celého menu telef.seznamu.V manuálu o tom není ani zmínka. Předem dík za radu.
Domo
Junior

Odeslat příspěvekod pepke-pletke 15. 3. 2006 19:44

V nastaveniach by sa mali dať priradiť k šípkam konkrétne funkcie. Ak tel.zoznam medzi možnosťami nie je, tak sa to nedá.
História je svedkom doby, dňom pravdy, životom pamiatky, majstrom života a hlásateľom uplynulých čias.
pepke-pletke
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Domo 16. 3. 2006 10:43

Funkce přiřadit šipkám lze,ale telefonní seznam na tomto telefonu je přiřazen pravé kontextové klávese a zobrazen v pravém dolním rohu displeje a to umožňuje je vstup do celého menu telef.seznamu a tak jdyž někomu chcete rychle zavolat se musí vstoupit do menu,potom položka hledat a teprve pak jméno.Je to na kočku a štvě mně,že recenze na mobilmánii jsou neúplné a nedostačující a neposkytují základní info pro běžné uživatele jako psaní sms /změny velikosti písma,interpunkce apod./,dále volání,formáty vyzvánění, ale zaměřuje se více jak se telefony drží,jestli jsou na nich otisky prstů a další blbosti těm podobné.
Domo
Junior

Odeslat příspěvekod pepke-pletke 16. 3. 2006 13:59

Tak potom sa to, žiaľ, nedá. Ja som mal V200 a tiež to tam bolo takto. Ale zvykol som si, že na vstup do zoznamu treba stlačiť pravú a nato ľavú kontextovú klávesu :wink:
História je svedkom doby, dňom pravdy, životom pamiatky, majstrom života a hlásateľom uplynulých čias.
pepke-pletke
VIP uživatel


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků