Neni EUROTEL diskriminovan od MOBILMANIE?!!

Rady, náměty, připomínky...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mario 2. 6. 2005 19:09

2 Bungo, bod 2.: Musíš si uvědomit, kde Marek pracuje... Neřeším jestli se rve nebo nerve za nějaké jméno operátora, ale určitě u něj je větší pravděpodobnost že ovlivní potenciální zákazníky operátorů svými články které čtou tisíce lidí (ať kladným či záporným pohledem na věc), než třeba XXteens který se rve do krve za T-Mobile, ale spousta lidí jej ignoruje... Teensovi se asi za toto T-Mobile těžko odvděčí, zatímco Markovi by teoreticky mohl, proto ten názor Goddada...
Každopádně podle článku jsem si jist že má Marek Oskara a T-Mobile, ale který je jeho hlavní a častěji používaný operátor to nevím... Tipoval bych to ale na Oskara...
Nedělám to ale znám to, možná bych to dokázal provést...
Mario
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Goddad 2. 6. 2005 19:34

ale tak je to uplne jedno jakeho ma operatora.... ja jsem jen vyslovil svuj nazor nic min nic vic
Goddad
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bungo 2. 6. 2005 20:36

To Mario: Teoreticky by se mu za to Tmo mohl odvdecit, ale NEVERIM tomu, ze by si na takovou spolupraci troufli. Kdyby totiz tohle Tmo nabidl a prosaklo to ven, tak ma z ostudy kabat, ne-li frak. Musel by tedy nabidnout velkou castku, aby byla motivace to drzet v tajnosti, ale za tuto castku by zase pozadoval "kvalitni konspiratorskou cinnost" a ta tu neni...

Je to vsechno postavene na hlavu. Koneckoncu nemyslim si ani, ze ma ML vubec nejakeho operatora. Predpokladam, ze ma Sluzebni SIMkartu (Oskara) a pak karty vsech operatoru na sluzby atd...
Ale je mi to uuuplne jedno.

Veskere tady pochyby se mi jevi jako zbytecne.

Navic si dokazu predstavit, ze zamrzi. Predstavte si, ze delate svou praci poradne a s nadseni, davate do toho vsechno a pak prijde par "pitomcu" (nejmenuju) a zacne rikat ze je vsechno podplacene, souteze zmanipulovane. To je fakt nejlepsi bud 1. na vsechno se *****, 2. nakopat vsechny pisalky do *****, 3. absolutni ignorace pokud mam pevne nervy...

(omlouvam se za slovnik hrubsiho zrna, ale nekdy to nejde jinak a musi se natvrdo.)

Hezky den vsem. Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Bungo 2. 6. 2005 20:38

No teda, tady se hvezdickuje automaticky, to jsou mi veci...

tak tedy legenda: prvni hvezdicky znamenaji postup produkce exkrementu, druhe hvezdicky sedaci cast tela :o)
Bungo
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod Gerard 2. 6. 2005 21:58

Už jsem se na tuto otázku chtěl zeptat dříve, ale podle mne by nebylo na škodu aby o sobě pan Lutonský, který děla svojí práci na 100% trochu o sobě něco napsal zajímalo by mne o něm něco víc vás ne?
Budte hodní na rodiče a na zvířata
Gerard
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 6. 2005 22:03

NE! Do jeho veci nam nic neni, neni to prece naka celebrita nebo mega-star (timto vas nechci urazet pane Lutonsky :lol: ) a ma pravo na sve soukromi! Nemeli by jste se radsi venovat tematu? Pokud vim, veci ohledne Marka L. nemaji nic spolecneho s "diskriminaci" Eurotelu MM.cz.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 6. 2005 22:10

Jsou tady krásné spekulace, ale mnozí jsou tak hrozně vedle :)

Jsem zastáncem názoru, že novinář má psát o všem jiném než o sobě. Jinak to snadno sklouzne téměř k budování kultu osobnosti. Mnohé časopisy jsou na tom založené, nemyslím si ale, že to je správné. Novinář má být jen neosobní jméno pod článkem.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 6. 2005 22:17

Prozradím vám jen to, že během posledních let jsme v Computer Pressu prošli všemi třemi operátory. První změna byla v prosinci 2002, druhá letos v březnu.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod argument 2. 6. 2005 22:30

já čtu mm velmi pravidelně a taky mě, přiznám se, mnohokrát napadlo, že jeden operátor je redakci či šéredaktorovi jaksi nejsympatičtější... nemínil jsem to ale nijak řešit, protože to vše je, řekl bych, v "mezích"... a taky každý kdo čte mm, má prostě mezi mobily i operátory své miláčky... nejsme normální populace :)
když už tu ale tahle diskuze vznikla, vyjádřím svůj názor, který ale převážně pramení spíše z mých pocitů z pravidelného a vnímavého zpracování stylu článků např. o operátorských novinkách...
tak tedy můj tip: pan Lutonský momentálně miluje Oskara
argument
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 6. 2005 22:37

Proc to cpete sem? Na smetisti je venovana diskuse tomuhle tematu.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 6. 2005 22:40

Já nikoho nemiluji. V tomto ohledu jsem děvka prodejná, stejně jako ostatní členové redakce. Píšeme to, co chtějí čtenáři. O Oskarovi se čte naprosto každá drobnost, mnohem víc než třeba o službách Eurotelu.

Totéž platí i o značkách. Slovo Sony Ericsson je v názvu jako červený hadr na býka. Anebo termíny jako je Bluetooth, MP3, cena, levný, zdarma ... Je to skoro věda.

Je zde také další hledisko. Dejme tomu, že z Oskara se lépe dostávají informace, třeba je dokonce poskytuje i sám – včas, možná i v předstihu. Tohle všechno je třeba započítat.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 6. 2005 22:41

Tuto diskusi přesouvám do "O tomto fóru a MobilManii". Sem opravdu nepatří.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod argument 2. 6. 2005 22:47

jo ještě doplním, že naposled mě to napadlo asi když oskar přišel s neomezeným internetem za nejvyšší cenu a tady to bylo prezentováno jako chytrý tah, protože stahovači půjdou ke konkurenci a oskar tak nebude mít přetěžovanou síť. to je sice asi správný názor, ale nahlížet na to z hlediska operátora a takto skvěle zdůvodňovat drahotu jeho služby a ne nahlížet na to především z pohledu oskarových datových zákazníků, mi přijde přeci jen trochu nestandartní... :pozor2
argument
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 2. 6. 2005 22:53

Proč myslíte? My nejsme spotřebitelská organizace, jejímž smyslem je za každou cenu chránit zákazníky. Když se to vezme do důsledků, zákazníkem médií jsou stejně tak jako čtenáři i inzerenti.

My jsme uprostřed. Proto je dobré podívat se na věc i z opačné strany a pochválit třeba dobrý obchodní model.

Jestli chcete příklady našeho podobného postoje k jiným operátorům, vzpomeňte na bojkot T-Mobilu nebo na den vzdoru pro CDMA.

Jednou nás zkrátka obviňují, že milujeme Oskara, jindy zase Eurotel nebo T-Mobile. Když to sečtu, tak jsme vlastně přesně uprostřed, a to je ideální stav.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod argument 2. 6. 2005 23:14

no teda... ten první odstavec snad nemyslíte vážně!
nejste spotřebitelská organizace, jste ale snad především spotřebitelský časopis. nebo se mýlím?
ale jistěže nejenom to. někdy se tu objevují články, jak říkáte "pohled z opačné strany", to velmi chválím... ale pokud recenzujete novou službu operátora (v tomto případě ta data), měli byste to, podle mého soudu, dělat především z pohledu právě zákazníka...
jinak já netvrdím, že diskriminujete nějaké operátory. máte pravdu, že slýcháte různobarevné kritiky, ale to pro mě není argument.
taky jsem od vás, pane lutonský četl v diskuzi, že vám těch oskarových 40 a 70 MB na PDA bohatě stačí atd... no co to je, ptám se! :)
argument
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků