Siemens CF62 - dobrá volba?

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 5. 6. 2005 06:35

2 Marduk:
Myslím že máš moc málo příspěvků aby jsi tady mohl kritizovat. Hlavně se mi líbí věta: Navíc je to siemens. Co sis tím dokázal? Siemens je dobrá značka, a určitě bych nešahal po 5110. Určitě ti většina uživatelů CF62 potvrtdí, že ten kloub je opravdu kvalitní. FW už nemusíš přehrávat, nevím co jsi měl k dispozici za verzi, ale opravdu není druhá nejpomalejší JAVA.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marduk 5. 6. 2005 08:51

Za prvé nechápu jak počet mých příspěvků souvisí s mou schopností kritizovat tenhle šmejd, za druhé jsem byl téměř rok vlastníkem tohohle hororovýho mobilu, tak laskavě buď v klidu. Problémy s firmwarem měly skoro všechny siemensy který jsem kdy viděl.
Smrt české poště!
Marduk
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 5. 6. 2005 09:01

Marduk píše:Problémy s firmwarem měly skoro všechny siemensy který jsem kdy viděl.d/quote]
klidni se, já zatím nepoznal žádný Siemens co by měl chybu Fw. A nemusíš se vyjadřovat takhle vulgárně, buď rád že nejsem moderátor. CF62 je dobrý telefon, holt záleží na uživateli.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marduk 7. 6. 2005 19:14

Tak sem se podíval na tu Javu. Od časů kdy sem se díval naposled se to změnilo, už je čtvrtý od konce. Výsledek 231 bodů v Javě 1.0 mluví za vše (nejrychlejší Motorola MPx220 má přes 14000 bodů). Pokud mi hodláš tvrdit že to není pravda, tak se podívej na http://jbenchmark.com/result.jsp?jbtype=ZtJBenchmarkResults&phonetype=allselected&orderby=score&oldal=20. Co se kloubu týká, po týdnu měl vůli asi 2mm a už mu to zůstalo, o krytu baterie ani nemluvím. Vzhledem k tomu že o pár stovek dráž se dá pořídit třeba SE T630 myslím není opravdu co řešit.
Smrt české poště!
Marduk
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 7. 6. 2005 22:18

radekm píše:Myslím že máš moc málo příspěvků aby jsi tady mohl kritizovat.i/quote]

:mrgreen: :oboze ty me bavis.. to fakt dava smysl..To jako kdyz nekdo prijde novej a bude schopen mít cenné argumenty a dokaze pomoct, tak to sem nemuze napsat, protože je novej a ma malo prispevku?..achjo..
tOplOaDer
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Driver 8. 6. 2005 00:30

radekm: Tak to si toho, chlapče, ještě hodně neviděl. Skoro všechny nový siemensy maj problémy s FW a CF62 je největší *****!!!! Kloub totálně na nic, nevydrží. Display na nic. Kámoška už ho snad 3x musela reklamovat. Fakt je to sráč. Ten CFX65 co má tvoje matka to už je tak o 2 trídy výš, tak ten už bude asi v pohodě.

A taky nechápu, proč soudíš lidi podle počtu příspěvků. Né každej je RANKHUNTER, kterej si nažene X desítek příspěvků na kravinách a flamu - tak jako ty!
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 8. 6. 2005 06:05

Já nepotřebuju nahánět příspěvky, o to mi fakt nejde. Ale CF62 jsem měl k dispozici a neviděl jsem nic zvláštního. Byl cca. rok starý a kloub byl normální jako když si ho koupil. Jenom mě naštvala věta: Navíc je to siemens. Nechápu jak to myslel.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ze3gg 8. 6. 2005 07:17

Mam dva CF62 (1/2 roku) a jsem spokojeny. Rychlost neni nevyssi (na akcni hry to rozhodne neni) ale narozdil o jinych telefonu mi chodi vsechno jak ma - napr.: Jimm, coz se o N6230 rici neda, a v tom neni jedina.
Z.
Ze3gg
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod party boy 8. 6. 2005 13:17

radekm píše:že ten kloub je opravdu kvalitní. FW už nemusíš přehrávath/quote]


tak s tímto nesouhlasím, telefon jsem měl k dispozici a konstrukční stránka toho telefonu se mi zdála poněkud slabá a FW to nevim za těch 15 minut se mu zamrznout nepovedlo ale co slyším jinde tak je to u něj na denním pořádku
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 8. 6. 2005 13:28

Já také měl telefon k dispozici, ale na delší dobu (cca. půlden) a také se nesekl, ten kloub se zdá kvalitní. Ale zakončím tu diskusi: Bude lepší si připlatit a koupit CFX65, kvalitní telefon s pevným kloubem (pevnější než CF62) a hlavně s Infra, a foťákem. Je to vaše volba
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod party boy 8. 6. 2005 13:37

a taky co mě zaráželo,
to cvaknutí při otevírání a zavíraní telefonu to třeba samsungy nedělaj a spousty jiných véček
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod ConPower 8. 6. 2005 18:22

Teta dostala nedávno CF62 v černé verzi a říkala mi, že je s ním hodně spokojená. Jinak co já mám prakticky denodenně k dispozici je kámošovo CF-ko. Prvních několik měsíců byl telefon naprosto v pohodě, při otevření lupnul (což je IMHO dobře, alespoň mi se to tak zdá), vůbec nevrzal. Teď už má za sebou několik desítek pádů, kryt trochu vrže a čelní hladká náprsenka je trochu poškrábaná. Ale po tom, co jsem viděl, jak telefon dopadal i otevřený na zem, bych řekl, že je na tom ještě výborně. Příjemné vlastnosti jsou diody kolem klávesnice, druhý displej a nepříjemná je ta "rychlost". Ta projevuje ovšem pouze u spouštění Javy nebo porohlížení obrázků, psaní SMS-ky je úplně normální, na to telefon reaguje okamžitě, stejně tak prohlížení menu.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Titus Historicus 9. 6. 2005 10:21

Decka,
nesnesu kdyz tu nadavate namuj mobil, puzivam ho uz skoro rok a zadne chyby jsem na nem nenasel (mam na mysli podstatne chyby),ze se parkrat sekne, kdyz je slaba baterka, to mi tolik nevadi, a konstrukce je celkem fajn, jasne mohla by byt lepsi, ale to je porad co kdyby...
A na siemensy nedam dospustit, pro me je to ta nej znacka founu, takovou nokii ktera neumi vyrobit poradnej mobil (no snad krom 6230i) bych zrusil, ale to jevec nazoru.(omlouvam se vsem nokiarum, kterych se to dotklo :) )
Samozrejme ze by clovek nasel na kazde znacce pro a proti,a le pokud chces svy pritelkyni koupit nejakej telefon, zkus se ji nejprve zeptat jaky chce a jake fce pozaduje, no a podle toho se rozhodni.
TAk zdarec a at zije Siemiens+Benq :) :) :)
Titus Historicus
Alcatel OT Club > Siemens M35 > Sony J70 > Siemens CF62 > ...no uvidíme... !
Titus Historicus
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 9. 6. 2005 13:22

Titus Historicus píše: at zije Siemiens+Benq :) :) :)
Škoda že žít bude v lepším případě pouze 5 let. :cry:
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marduk 9. 6. 2005 14:51

Kdo tvrdí že je rychlost CF62 při psaní SMS v pořádku, ten by si měl zajít na oční. Já když píšu SMS, tak po dopsání čekám ještě asi 5 sekund než se telefon uráčí dopsat všechny znaky. A s T9 psát nejde, má příšerný slovník (plný nesmyslných patvarů a postrádající základní česká slova, navíc si mnohdy nepamatuje co jsem ho před pěti minutami naučil). Kloub a kryt baterie se rozvržou asi po týdnu (měl jsem dva kusy a u obou to samé).


A propos, docela mě fascinuje jak mi mistr Radekm nadává že vím prd a sám to měl v ruce půl dne :))))))
Smrt české poště!
Marduk
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků