Nekupujte telefony u firmy DELTAMOBIL

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tirol 4. 7. 2005 20:27

J-o-U píše:
olas11 píše:Dovol, abych se ti zasmál, odrazovat tady potencionální zákazníky tohoto obchodu od nákupu zboží, kvůli tvé neschopnosti je přinejmenším trapné. Ted akorát všeci vědí, že neumíš nainstalovat BT. Koneca/quote] A taky udelal reklamu Deltamobilu, spatna reklama je taky reklama :wink:

At si to kazdy prebere jak chce. Pokud clovek koupi telefon a nema s nim problemy, pak mu to samozrejme vadit nemusi. Ale pro me je dulezite, ze kdyz prijdu do obchodu s nejakym problemem, tak aby nekdo projevil ochotu zkusit to resit. A to samozrejme neplati jen o Deltamobilu.
N_3120 – GTI_DSG
Tirol
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Deaster 12. 7. 2005 13:11

Není to sice moc k tématu, ale ta pinda co tam obsluhuje (myslim tu černovlásku) taky není k zákazníkům zrovna přívětivá. Když jsem si vybral jejich obchod, abych tam nechal 18500 za 6630, připadalo mi, že jí tím úžasně otravuji. Kamarádka jí zná dokonce osobně a je to prý pěkná *****...
Siemens C35i->Siemens C55-> /\/3650->/\/7610->/\/6630 a Samsung C200 ... pak snad někdy v budoucnu něco z N-series (no money) =)
Deaster
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 12. 7. 2005 13:55

Mno ja nevim co resite :-)
ja nakupuju pouze pres internet a to vetsinou kasa.cz nebo czechmouper, nebo mobildick popripade znamy a radsi si priplatim a pak nebudu mit takove problemy :-)
Radeji bych si tu 6630 koupil za 20 a mel 100% servis :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Qwuiddo 13. 7. 2005 19:55

ja sem si tam v unoru koupil sx1, a jasne je ve smlouve napsano ze mam do 14 dnu narok na vraceni penez a kdyz sem tam prisel po 11 dnech tak mi rekli ze je pozde ze to asi dlouho putovalo postou...
Qwuiddo -DJ-
Qwuiddo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Luke 13. 7. 2005 20:15

2 Tirol: za to že něco neumíš zprovoznit nebo máš problém v PC prodejce nemůže. Nepatříš náhodou do kategorie lidí, kteří si myslí že když telefon stojí 7 a více tiscí, že musí být zcela DOKONALÝ?
Luke
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Driver 13. 7. 2005 20:26

Tirol: Deltamobil ani nikdo jinej ale nemůže za to, že neumíš rozchodit BT spojení. A to, že 6230 měla ještě s FW 4.44 problémy, o tom se psalo i tady na MM a věděl o tom snad každej. U FW 5.35 už je vše v největší pohodě.

Já jsem u Deltamobilu koupil jeden mobil (taky 6230) a zatím jsem spokojenej. Taky jsem tam volal a mluvil s nějakou slečnou, a byla příjemná.

Takže jí zatím můžu jedině doporučit, ale mshop.cz má poslední dobou lepší ceny..
Ale jen bych ještě poznamenal, že Deltamobil je na ofiko www nokie registrovanej jako oficiální distributor pro ČR (narozdíl od desítek jinejch prodejců, který tady lidi vychvalujou).

Já si tam koupil jeden mobil, v té době u nich za bezkonkurenční cenu, záručák origo od Gsmobilu - zatím nemám důvod být nespokojený.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod X-Mac 13. 7. 2005 21:12

Nevidím důvod, proč tam nenakupovat. Kupoval jsem si tam telefon a příslušenství, a dodnes mám servis bez problémů. Spíš to bude v ničem jiném....
" Ten, který předběhne svou dobu, musí na ní obvykle čekat na místech nikoli nejpříjemnějších..."
X-Mac
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tirol 14. 7. 2005 19:49

Luke píše:2 Tirol: za to že něco neumíš zprovoznit nebo máš problém v PC prodejce nemůže. Nepatříš náhodou do kategorie lidí, kteří si myslí že když telefon stojí 7 a více tiscí, že musí být zcela DOKONALÝ?u/quote]


Zapomel si vzit v uvahu, ze take muze existovat mobil, ktery muze mit vyrobni vadu a to byl muj pripad...
Ne, skutecne si nemyslim, ze telefon, ktery stoji 7 a vice tisic musi byt dokonaly, ale zasadni funkce, kterymi se odlisuje od ostatnich modelu a kvuli kterym ho clovek kupuje by fungovat mely.
N_3120 – GTI_DSG
Tirol
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tirol 14. 7. 2005 19:52

Driver píše:Tirol: Deltamobil ani nikdo jinej ale nemůže za to, že neumíš rozchodit BT spojení. A to, že 6230 měla ještě s FW 4.44 problémy, o tom se psalo i tady na MM a věděl o tom snad každej. U FW 5.35 už je vše v největší pohodě.n/quote]


No vidis a ja to zrovna necetl a kdyz jsem ten mobil kupoval a ptal se na stabilitu spojeni BT k pouzivani na data tak mi v Deltamobilu rekli, ze to je naprosto v poradku. No a kdyz sem tam potom druhy den sel mobil reklamovat, ze nefunguje, tak mi ten samy clovek rekl, ze to je jasne proc to nefunguje, chyba fw, atd. Myslim si, ze to mi mohl rict uz v den, kdy jsem si mobil kupoval, ale to bych si ho pak nekoupil a on by prisel o kseft. Tohle jednani mi skutecne nepripada seriozni.
N_3120 – GTI_DSG
Tirol
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Stephen-Eng 14. 7. 2005 20:41

Tirol píše: No a kdyz sem tam potom druhy den sel mobil reklamovat, ze nefunguje, tak mi ten samy clovek rekl, ze to je jasne proc to nefunguje, chyba fw, atd. Myslim si, ze to mi mohl rict uz v den, kdy jsem si mobil kupoval, ale to bych si ho pak nekoupil a on by prisel o kseft. Tohle jednani mi skutecne nepripada seriozni.

Ty si snad myslíš že on to tam zkoušel? prostě Ti řekl že normálně to běží...a ten tvůj kus nešel...to je celý problém...nevidím nad tím nic neseriózního
Stephen-Eng
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hamas 14. 7. 2005 21:15

Beru zpět svůj příspěvek, moje reakce byla příliš unáhlená a příspěvky, na které jsem reagoval nebyly úplné. :oops:
Naposledy upravil hamas dne 18. 7. 2005 18:52, celkově upraveno 1
Kdo hledá, najde...

Všechno možné, teď S65 fw 58+tunáč jak víno a jako spokojenost jak sv*ňa.
hamas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Moreau 15. 7. 2005 09:27

Deltamobil: garance nejnižších cen - před pár dny jsem jim psal o ceně K750i na cybex kde je levnější, zatim nic, sem zvědavej za jak dlouho nabídnou lepší cenu
Moreau
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hamas 15. 7. 2005 13:08

By mě zajímalo, jestli došla všem SZ od deltamobilu nebo jenom mně. :shock:
Kdo hledá, najde...

Všechno možné, teď S65 fw 58+tunáč jak víno a jako spokojenost jak sv*ňa.
hamas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tirol 15. 7. 2005 14:35

hamas píše:By mě zajímalo, jestli došla všem SZ od deltamobilu nebo jenom mně. :shock::/quote]


Me neprislo nic. Copak hezkyho Ti napsali :?:
N_3120 – GTI_DSG
Tirol
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Driver 15. 7. 2005 15:50

Tirol: Otázka je, jestli o tom věděl ten prodejce. Jinak deltamobil už nemá nejlepší ceny, teď pro mě vede http://www.mshop.cz už jsem tam kupoval několik mobilů a příslušenství a s ničím nebyl problém, mají solidní jednání a všechno je oficial, žádny šedivky.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků