Pohoda vs. Bav se

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Thom 23. 12. 2006 11:58

ales76 píše:A tarif Bav se je možné mít do 27let (ve 26ti poslední prodloužení o 1 rok). /quote]

Na 2 roky to v 26 (s telefonem) uzavřít nejde?
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 23. 12. 2006 12:05

Thom : I tak by to šlo[quote="[url=http://t-mobile.cz/Web/ClientFunction.DownloadFile.axd?FileID=2baf6318-7aa1-401c-a973-be2d3078ef57]Obchodní podmínky tarifu BAV SE[/url]"tJakmile uživatel dosáhne v průběhu trvání účastnické smlouvy s tarifem BAV SE věku 27 let a poprvé vyprší doba určitá, sjednaná pro trvání účastnické smlouvy, tato smlouva se automaticky mění na smlouvu na dobu neurčitou s tarifem T 30.u/quote]Tak tedy pokud to chápu dobře, ano.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Thom 23. 12. 2006 12:11

ales76: já to tak chápu taky. Tím pádem by to pak člověk mohl využívat i v 28 letech (v tomto věku by mu to skončilo). Prostě si ty úvazky vykalkulovat tak, aby nutnost uzavírání smlouvy padlo na věk 26 let (nejlépe ke konci toho věku) a dát si to na dva roky. Ale praktickou zkušenost s tím nemám (ani zprostředkovanou).
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Cvoky 23. 12. 2006 12:32

Smlouvu můžeš uzavřít na dva roky i v poslední den před 27 rokem a je platná na dva roky s tarfiem Bav se...
Cvoky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 23. 12. 2006 12:34

Thom : Určitě ano, je tam jasně řečeno:

1) Dosáhne věku 27 let
2) Poprvé vyprší doba určitá, na kterou je smlouva uzavřena

Tyto dvě podmínky musí být splněny, aby t-mobile člověku tarif převedl na T30 bez závazku..

Cvoky : Ale musíš si vzít telefon, to je jasné a můžeš ho tím pádem mít až do 29ti 8)
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cvoky 23. 12. 2006 12:36

ales76: jj jasně buď na dva roky s telefonem nebo na rok bez něj
Cvoky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aleš P. 23. 12. 2006 12:38

Cvoky : Já vím, jak to funguje.. :)

Jde o to, si Bav se podržet co nejdéle :potichu
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 23. 12. 2006 12:42

ales76: Tak jestli se to věkové omezení dá takto obejít, tak to je skvělé. Ale nedivil bych se, kdyby to TMO brzo zatrhl. Jinak tarif je možné mít do skoro 29, že?? : )
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 23. 12. 2006 12:44

Cvoky: pokud to chceš na 2 roky, tak si telefon vzít musíš (i kdyby nějakou plečku za korunu).

ales76: do 29 let? To snad ne, pokud myslíš (já ano) do 29 včetně. Jinými slovy, v poslední den, kdy budeš mít ten tarif, ti bude max. 28 let :wink:
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aleš P. 23. 12. 2006 12:44

esquire:
ales76 píše:Cvoky : Ale musíš si vzít telefon, to je jasné a můžeš ho tím pádem mít až do 29ti 8)!/quote]
esquire píše:Jinak tarif je možné mít do skoro 29, že?? : ) /quote]
Ano, teoreticky (i prakticky) do 1 dne před tím, než si na dortu sfoukneš 29 svíček :)
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod esquire 23. 12. 2006 12:46

ales76: Tak jsem to pochopil správně. Ale nedivil bych se, kdyby TMO později přidal nějaký dodatek, že od 27 let je oprávněn i v případě dvouleté smlouvy změnit Bav se na standardní tarif.
esquire
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LovecDuchu 23. 12. 2006 17:56

Asi pujdu do te Pohody. Nekdy mam male naklady, takze se mi hodi prevod volnych minut a SMS. Ty ceny za datove sluzby me celkem zarazily. Mam ale jeste tarif Odepis, takze v pripade nutnosti zapnuti ICQ (pocitam, ze minimalne), bych proste vymenil SIMku. Diky za rady.
LovecDuchu
Junior

Odeslat příspěvekod goob 23. 12. 2006 20:14

Pozor ale na to, že Pohoda má o sto volných SMS méně a SMS nad rámec těch volných jsou o něco dražší...
goob B-]

ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
goob
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Thom 23. 12. 2006 20:36

goob: myslím, že tvoje poznámka je krapet irelevantní, vzhledem k tomu, že utratí tak 150 korun hlavně za SMS do jiných sítí z Odepiš ... Proč by si zvyšoval náklady na min. 226 korun? Ale bodejť ty bys doporučil něco jinýho než růžovou, co? :wink:
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 23. 12. 2006 21:27

Thom píše:Proč by si zvyšoval náklady na min. 226 korun?

Třeba proto:

LovecDuchu píše:Volat se snazim kvuli tomuto tarifu minimalne.

R.
Zekon
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka