Samsung U600 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bourn 10. 9. 2007 20:05

Tak se mi to aktivovalo, nainstaloval jsem ten Jad Maker do počítače, ale s tím nevím co dál, jak vytvořit ten jad. soubor.
Bourn
Junior

Odeslat příspěvekod WOORG 10. 9. 2007 20:34

Bourn píše:nevím co dál, jak vytvořit ten jad. souborb/quote]
Zalezi ktery generator presne mas. Vetsinou staci *.jar soubor "otevrit v" jad makeru a soubor *.jad se vytvori ve stejnem adresari jako je soubor *.jar.

nickzess píše:údajně by mělo být v mobilu standardně 6 java her (z toho 4 DEMO verze), ale já tam nemám ani jednu! :( Jak jste na tom vy?t/quote]

Z toho si vubec nic nedelej. "Vestavene" hry opravdu za nic nestoji :)
Staci kdyz si na internetu (rapidshare, torrent, google...:D) najdes desitky (klidne i stovky) her v podporovanem rozliseni, vyberes si ty nejlepsi, a na vestavene hry uz ani nevzpomenes..
.:You are only one person for the world_but you can be the whole world for one person:.
WOORG
Junior

Odeslat příspěvekod Bourn 10. 9. 2007 20:50

Tak jsem na to nakonec přišel, už to fachá. Jinak díky oběma za rady.
Bourn
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 10. 9. 2007 20:58

no neviem co je v tom mojom navode nezrozumitelne, kedze je jediny postup

inak praca s jad makerom je tu http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.ph ... 0&start=15

edit: neskoro :lol:
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bodaschi 10. 9. 2007 20:58

matho83 píše:skus tohto jimmD600.jar
jimmD600.jad

dík za radu,ale při instalaci,to píše chyba IO a nejde to instalovat,zkusila jsem tam vrátit původní verzi,ta instalovat jde,ale pořád to strašně žere baterku....po 4 hodinách připojení jimma je baterka vybitá....poradí někdo??
bodaschi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inzaghi 10. 9. 2007 21:05

Diky za odpoved!! A jeste se zeptam na par veci pred koupi:) Jak dlouho vydrzi baterka? kdyz tak normalne to pouzivam, obcas zajedu na fotky, hru, volani, smsky.... A kde se da k nemu koupit ten TV kabel, je na netu, ale tam neni napsanej tenhle typ mobilu kterej to podporuje, ale to si myslim, ze to akorat neaktualizujou, ze to facha na vsech samsungach co to umej, ze? A jeste: chcete rict ze to instalovani her je snazsi nez u D900, kde to bylo dost slozity?? A pri foceni se fotky ukladaji na kartu nebo do mobilu? A muzu tam do neho dat pametovku kingston 2 gb? nebude to pomalejsi pri vetsi kapacite? Sem cet ze je pomaly pristup na kartu u U600, nevite nekdo jak je to doopravdy? vazne je to tak pomaly, nebo to jenom fama:) A jeste nevite jestli se da sehnat k nemu nejaka ta pruhledna sprcka? ja se bojim ze si v dzinach poskrabu displej:)) tak diky moooc profici!!! zatim
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 10. 9. 2007 21:11

bodaschi: tak si poskladaj jimma tu http://jimm-icq.ru/online/0.5.2/cz/index.php a jedine verzia pre motorolu obsahuje "backlight timeout" , t.j. zhasinanie dispu
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bourn 10. 9. 2007 21:15

matho83 píše:no neviem co je v tom mojom navode nezrozumitelne, kedze je jediny postup

inak praca s jad makerom je tu http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.ph ... 0&start=15

edit: neskoro :lol:

To víš, že jsem si to nejdřív přečetl a zkoušel, ale prostě mě to nešlo a taky to bude hlavně tím, že jsem se Samsungem nikdy neměl tu čest a to co na nokiích bylo standartem, tak tady musím prostě řešit. Ale hlavně, že jsem to vyřešil né. :)
Bourn
Junior

Odeslat příspěvekod HaNnan 10. 9. 2007 21:18

to inzaghi :arrow: hele ohledně toho displeje se neboj, já ho nosím ve 4 džínách a ani v jednech jsem si ho nepoškrábal, akorát je nepříjemný že se zamazává ten displej, akorát je dobrý že to je jako zrcadlo, jsem se podle toho párkrát holil :lol: ....baterka mi vydrží 4 dny...paměťovku nemám, ale chystám se koupit kingston 2 GB taky.....kdyby něco tak se ptej....
De omnibus dubitantum...o všem pochybujte
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod Lembi158 10. 9. 2007 21:24

inzaghi: něco kolem 2 dnů, ale je to tou slabou baterkou, snad se dočkáme a bude se tady prodávat silnější baterka, protože třeba ve VB už jsou i 1000 mAh.
Ten TV kabel nevim, snad někdo jinej, já bych ho ani nevyužil.
Instalace her ve srovnání s D900 je mnohonásobně jednodužší!!!
Ukládáni jde nastavit, já sám mam 2 gb kartu, sice nevim co je podle tebe pomalý, ale ta moje karta je fekt pomalá, v D900 šlapala mnoem rychleji.
Já na něj šprcku nemam, ale nosim ho v kapse pořád a poškrábanej není, ale taky si chci koupit tu folii.
Lembi158
Junior

Odeslat příspěvekod Lembi158 10. 9. 2007 21:29

Jo a kdyby jste měli nějaký fotky, tak se přihlašte do galerie (pod stejným nickem) a nějaký tam dejte, je jich tam docela málo, na to jak dlouho už je ten mobil na trhu... Díkes... Doufám, že aspoň někdo se chytne, páč tam jsou samý SE K800, W810, K750, N73, ale pár jinejch, tak když má takovej foťák tak to je podle mě škoda.
Lembi158
Junior

Odeslat příspěvekod HaNnan 10. 9. 2007 21:30

Mno já nevím, mě vydrží v poho 4 dny....volám a smskuju jak o život 8)
De omnibus dubitantum...o všem pochybujte
iPhone 5
HaNnan
Junior

Odeslat příspěvekod Lembi158 10. 9. 2007 21:37

A to tam máš origoš baterku??? Je fakt že já dost fotim, hraju hry, posloucham mp3 a volam, no.
Lembi158
Junior

Odeslat příspěvekod inzaghi 10. 9. 2007 22:38

tak 4 dny by byla super vydrz, nevite jestli nevydrzi dyl D900i? ja se prave rozhoduju mezi timhle a timhle:) a s tim ze je pomaly pristup na kartu, je to nejak extremni nebo to neni takova hruza....a proc je teda D900 rychlejsi? Mozna ma rychlejsi hardware...taky by me zajimalo jestli prehraje U600 video ve formatu mp4, dulezity je pro me ale fps, pac sou na netu filmy co maj treba 25 fps na mobily, tak jestli se to nebude sekat, jako treba v nokii 6234, kterou mi ted ukradli:(( zkusil byste to nekdo pls??? maximalni pocet fps aby se to nesekalo? dekuji moc za radu
SAMSUNG Google NEXUS S I9023, Android 2.3.6
inzaghi
Junior

Odeslat příspěvekod gad-cz 10. 9. 2007 22:49

Lembi158 píše:Jo a kdyby jste měli nějaký fotky, tak se přihlašte do galerie (pod stejným nickem) a nějaký tam dejte, je jich tam docela málo, na to jak dlouho už je ten mobil na trhu... Díkes... Doufám, že aspoň někdo se chytne, páč tam jsou samý SE K800, W810, K750, N73, ale pár jinejch, tak když má takovej foťák tak to je podle mě škoda.k/quote]

hod sem link te galerie neco tam dam
Dear Lord
Please Grant Me the
Ability to Punch
People in the Face
Over Standard
TCP/IP.
gad-cz
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka