Tvorba hudební složky u Nokie E51, program na zamceni složek

O různých operačních systémech (Sailfish, KaiOS, Symbian a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 19:20

Prosim vas nevite jak muzu vytvorit hudebni slozku ve slozce skladby mam pisne a chci je dat do jedne slozky. Kdyz dam novy seznam skladeb tak mi to nejak blbne. Diky
A k tomu zamikani jsem si stahnul Phone Guardian ale je to anglicky a ja jsem zmateny. Dale pak mam Best Crypto a mnoho dalsich programu ale u vsech bohuzel prosly certifikat. :( Neumim to nestavit. :( Neni nejaky takovy program v cestine a plna verze? Ne jenom na 7dni? DIky
Naposledy upravil mistrYoda dne 14. 5. 2008 19:32, celkově upraveno 1
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod tomopk 14. 5. 2008 19:27

Vstavaný prehrávač nedokáže prehrávať zložky takže jediná možnosť je vytvoriť ten zoznam skladieb v menu Zoznamy nahrávok :arrow: Voľby :arrow: Vytvoriť zoznam. Nechápem čo vám na tom môže blbnúť tak sa skúste rozpísať prečo vám to nejde.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 19:36

No dobre tedy. Ja najedu na jednu tu pisen a dam vytvorit novy seznamskladeb. Oznacim si vsecky pisnicky a presunu je tam. Mam je vsecky v tom jednom seznamu, ale problem je v tom, ze i kdyz jsou v tom seznamu tak jsou porad jeste i momo ten seznam porad stejne. A kdyz ty co jsou venku smazu, tak nejde ten seznam skladeb. A i kdyz dam prehrat ten seznam skladeb tak to obcas nepise ze j v tom 0 skladeb. A nepujde kdybych si do telefonu dal jiny prehravac? NEslo by to pak?
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod tomopk 14. 5. 2008 19:38

Môžete skúsiť niektoré s iných prehrávačov, napr. LCG Jukebox.
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 20:09

A nejsou nejake zname programy na mobil jako winamp, WMP, MV2P,...
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2008 20:21

Prosím, neriešte v jednej téme viac problémov. Hľadajte na fóre, dozviete sa, kde hľadať aké aplikácie.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 20:37

Vim taky mi to prijde divne. Ale jiny moderator u jineho tematu mi napsal ze jich delam zbytecne moc a ze muzu dat ty dotazy do jednoho. Tak jsem zmateny co teda plati. Tak mam ohledne toho zamikani zalozit dlasi tema?

to tomopk - Numim ten program na hudbu stahnout. Nejde mi to. :(
Naposledy upravil Breaker dne 14. 5. 2008 20:42, celkově upraveno 2
Důvod: Príspevky zlúčené
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2008 20:41

No, do témy patria príspevky, ktoré sa týkajú jej pôvodného predmetu. Naviac, aplikácie tu riešime celkom často, takže stačí pohľadať a poobzerať sa. ;) Začal by som tu:
viewtopic.php?f=13&t=36390
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 21:33

No tak promin ale o zamceni souboru jsem nic nenasel. :(
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2008 21:49

Pozrite si stránku http://www.guardian-mobile.com (momentálne nefunkčná, dúfam, že skoro zas pôjde), nájdete tam free aplikáciu, ktorá by Vám mohla vyhovovať.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod toxic_woxit 14. 5. 2008 21:57

Na zamykání multimediálních souborů (a poznámek z interního poznámkového bloku) je asi nejlepší Media Safe nebo se to dá obejít přidáním atributu skrytý třeba pomocí X-plore. Zkoušel jsem před časem Best Crypto ale byl hrozně pomalý, možná už jsou novější verze rychlejší.
Prošlý $ertifikát nevadí - stačí posunout před instalací systémový čas zpátky do doby jeho platnosti - už je to tady určitě mockrát napsáno.

Guardianů je víc a myslím že všechny včetně Phone Guardianu nezamykají soubory ale dají se využít při krádeži telefonu.
Upozornenie administrátora: nevkladajte do podpisu linky
###########
Mé upozornění pro milého neznámého pana administrátora: Mýlíte se. Toto nebyl, není a nikdy nebude link: forum.n73.eu.
A proto znova:
Bydlím na forum.n73.eu
toxic_woxit
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2008 22:07

Ten, na ktorý som dal odkaz ja, vie zamykať jednotlivé aplikácie a príde mi lepšie zamknúť prehrávač konkrétnych súborov, ako súbory po jednom... ;) Síce to nerieši preposlanie súboru, ale na "lokálnom" telefóne poslúži dobre.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 22:20

Hmm. Diky ale jsem s toho docela na vetvi. Media Safe asi neni v cestine a zase je to jenom trial verze. Ja potrebuji nejaky cesky a cely. A promin ale na tom odkaze sem taky nenasel zadny program na zamikani mobilu.
mistrYoda
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 14. 5. 2008 22:23

Ten odkaz teraz nefunguje.

Program v češtine na "zamykanie mobilu", ktorý by bol naviac zadarmo, prosto nenájdete.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mistrYoda 14. 5. 2008 22:54

Aha. Tak to je blbe a neni nejaky anglicky ale plny? Me by se dost hodil.
mistrYoda
Junior

Další stránka