LG KU990 Viewty - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ramon 7. 12. 2008 23:14

Cetl sis neco o tomto telefonu?? Podporuje primo DivX..tzn ze umi prehravat ale i nahravat primo v DivX [.avi]....
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Hoda8 8. 12. 2008 19:43

Dokonce tento telefon i vlastním ale film v avi mi to nepřehrálo až po konverzi do divx jinak ani ranu. napsalo mi to že to je neznamy format...takže jak je to stim?
Hoda8
Junior

Odeslat příspěvekod Ramon 8. 12. 2008 21:16

film v avi ti to neprehralo, protoze ten film nebyl dekodovany v DivX ale v XviD a nebo mel vetsi rozliseni nez 640x480...pro nejsnazsi konverzi poslouzi tento programek:
AVI FourCC Changer
diky kterem si zmenis hlavicku souboru z XVID na DIVX....nemusis nic slozite enkodovat...
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Hoda8 9. 12. 2008 18:44

díky moc pomohlo to
Hoda8
Junior

Odeslat příspěvekod B-eckham 10. 12. 2008 18:20

Chtěl bych se zeptat, jestli je tady někdo, kdo používá na VIEWTY APLIKACI (ne přes vodadone live!, ale právě přes onu aplikci) STUDENT SMS GRATIS?
jen by mě zajímalo jestli šlape...
Díky moc... a takdy kde stáhnu třeba Operu mini a podobné:)
B-eckham
Junior

Odeslat příspěvekod FrAySr 10. 12. 2008 19:09

Dobrý den všem, chtěl jsem se zeptat jak mám dát do LG KU990 nahrát hry ??? Když otevřu LG Suite a chci hru zkopírovat do telefonu tak mi to nahlásí (( Nelze nalézt položku v mobilním telefonu )) kartu tam mám a tam se mi objevuje jako Card tak kam to mám v tom adresáři Card nakopírovat a kde to pak v telefonu najdu ??
FrAySr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stm01 10. 12. 2008 19:25

Nakopíruj to do složky other na kartě a pak už jen instaluj. ;-)
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gtbiker 11. 12. 2008 19:30

Mohu se zeptat jak je kvalitní prohlížeč internetu v porovnání napíříklad s operou mini?A je možné prohlížet videa z youtube?
.
Gtbiker
Junior

Odeslat příspěvekod Intri 11. 12. 2008 21:50

Tak jsem si nakonec koupil Viewtyho a zarazila mě jedna maličkost - proč mám možnost zapnout plnou QWERTY klávesnici pouze u SMSek a ne kdekoliv jinde? Musím to někde nastavit nebo tak něco? Dost by se mi totiž ta klávesnice hodila jak v prohlížeči, tak třeba v ICQ klientovi.
Intri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 12. 12. 2008 14:55

QWERTY u prohlizece funguje, musis si ale otocit prohlizec na lezato. V Java aplikacich je bohuzel jen klasicka 'mobilova' klavesnice pro psani.

Rozdily mezi Operou Mini a prohlizecem ve Viewty jsem moc netestoval.
Pro bezne pouzivani vsak staci a je pres cely displej, coz u Opery neni mozne, protoze je to Java aplikace a ty maji dole na displeji 'sipky' nebo 'numerickou klavesnici' pro ovladani aplikace, coz zabira dost mista.

Videa z YouTube se nezobrazi primo v prohlizeci, ale otevre se prehravac ve Viewty a video se prehraje v nem [je potreba mit spravne nastaven streaming].
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Intri 12. 12. 2008 15:35

Hmm, a předpokládám, že nový firmware ( mám V10g, MobilMania testovala V10h, o němž bych předpokládal, že bude novější ) tohle asi řešit stejně nebude, že? A doinstalovat nějakou jinou klávesnici by možné nebylo, případně nějak telefon donutit tu klávesnici zpřístupnit? Nevidím důvod, proč by měla fungovat pro SMSky a vestavěný prohlížeč, ale ne pro cokoliv jiného.
Intri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 12. 12. 2008 20:46

Vyvojari v LG ten duvod asi videli :roll: Pridat jinou klavesnici je nerealne [lze jen upravit vzhled tlacitek].

Novy firmware nevysel a nevyjde [stokrat opakovane dokola], je jen jeden a pismena za '10' jsou jen ruzne modifikace operatoru a lisi se v detailech.
Zadne zmeny jako vylepseni kvality fotografii nebo treba oficialni podpora vetsich karet nez 2 GB nebo jakakoliv uprava se nekona....
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Intri 12. 12. 2008 20:55

Jo, mobil jsem kupoval tak nějak s tímto vědomím, ale to, že bude chybět QWERTY klávesnice, o tom se mi ani nezdálo. No, vypadá to, že jsem obětoval 6 tisíc jen za vylepšenou ( i když notně ) verzi svého starého mobilu ( SE T630 ). Aspoň, že SMS z netu a normální SMS budu moct psát pomocí té QWERTY.

BTW, na internetu kolují nějaké "hacky" pro Viewty. Nebylo by možné QWERTY aplikovat pomocí nějakého z nich?

A ještě bych měl dotaz ohledně připojení k internetu. Snažím se zprovoznit na mobilu ICQ klienta Jimm. Jednou jedinkrát se mi to povedlo, byl jsem připojený, vyzkoušel jsem atd., odpojil se. Od té doby už dostávám jen chyby 118 ( žádná odpověď ze serveru ) a 120 ( IO chyba ). Mobil je neustále připojený ke GPRS/EDGE přes Vodafonský internet zdarma. Neví někdo, čím to, pls, a jak to zprovoznit?
Intri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ramon 13. 12. 2008 12:02

Taky jsem to hledal, ale neni to technicky mozne. Zadny hack na to neni. Kdyby to slo jednoduse, je to davno venku.

Museli by se prepracovat veci v kterych to nefunguje - tj podpora Java aplikaci a treba Kalendar a Vyhledavani v kontaktech, ve ktere full qwerty take nefunguje.

S tim netem ti asi neporadim. Mas spravne nastaveno pripojeni pro aplikace?
Ramon
Junior

Odeslat příspěvekod Intri 13. 12. 2008 12:51

Otázka je, co je správně. Použil jsem jak výchozí nastavení ( které si telefon vzal asi z mobilní sítě, jinak nevím, odkud ho nabral ), se kterým to jednou fungovalo, tak jsem si nechal zaslat konfigurační SMS z vodafonského portálu. Všechna připojení jsou nastavená na GPRS, netuším, co ještě by se dalo nastavit. Nejvíc mě zaráží ten fakt, že to jednou už jelo a od té doby prd.

Kámoš mi teď napsal na ICQ, že si ten internet taky aktivoval a Jimm mu v pohodě jede, takže chyba musí být buď v nastavení internetu, nebo v podpoře Javy na mém mobilu.
Intri
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka