Nokia N86 8MP: finských osm mega

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mady11 27. 6. 2010 17:09

dejvidek píše:
mady11 píše:Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak vypnu úvodní nokiácký zvuk při zapnutí tohoto telefonu. Nikde jsem to ve phonu nenašel. Děkuji za odpověď ;-).

Nastavením tichého profilu.
dejv


Takhle ale budu muset vždy přepínat mezi profilama (nastavením tichého profilu neuslyším, že mi někdo volá), což je dost nepraktické. Jiná možnost není? Například u některých nokií jde úvodní znělka vypnout samostatně.
mady11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 27. 6. 2010 18:57

K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod virdzek 27. 6. 2010 19:08

To Crox: Tak to mas pravdu , ja som sa ulakomil na dobry fotak a amoled displej , bohuzial na displeji na slnku nic nevidno a ta baterka je fakt hrozna. Dnes sa mi mobil vybil po nabiti za 10 hodin ! bez toho aby som s nim cokolvek robil ci mal nieco ako internet ci navigaciu zapnute v pozadi. len asi 7 sms som poslal. neskutocny smejd... ide do opravy ale ak je to konstrukcna vada tak ma s tym poslu do prd..e :(
Nokia 5310 + 2GB microSD

Nechť je požehnán ten kdo vynalezl spánek -
plášť , jenž přikryje myšlenky všech lidí , potrava , která utiší každý hlad , váha , jenž všechno urovná a nedělá rozdílu mezi ovčákem a králem , mezi bláznem a mudrcem.
virdzek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mady11 27. 6. 2010 21:59



Bez hacku to tedy asi nepujde.
mady11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 27. 6. 2010 22:17

mady11:
Bez hacku nie. Este je moznost v profile normal nastavit vystrazne tony vypnute. Ale nebudes mat rozne upozornenia.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 6. 2010 07:58

virdzek píše:To Crox: Tak to mas pravdu , ja som sa ulakomil na dobry fotak a amoled displej , bohuzial na displeji na slnku nic nevidno a ta baterka je fakt hrozna. Dnes sa mi mobil vybil po nabiti za 10 hodin ! bez toho aby som s nim cokolvek robil ci mal nieco ako internet ci navigaciu zapnute v pozadi. len asi 7 sms som poslal. neskutocny smejd... ide do opravy ale ak je to konstrukcna vada tak ma s tym poslu do prd..e :(


Jak jsem již psal dříve, měl jsem naprosto stejný problém. Telefon ležel celý den na stole, a někdo mi zavolal a rázem byl vybitý. 3X reklamace a vrátili mi peníze. Jelikož jsem se nemohl rozhodnout, který jiný telefon, dotykáč jsem měl a už ho jentak nechci.... Tak jsem koupil další N86. Zatím jsem měl v reklamaci jen jednou, a to spíše mojí vinou, protože mi telefon mírně namoknul a nateklo do sluchátka.

Ale k té výdrži druhého kousku. Denně používám telefon na net, buď EDGE nebo WLAN, navigaci sem tam také zapnu, mp3 apod. a nedostanu se výdrží pod 2 dny. Když ho šetřím a jen volám tak vydrží 4 dny !!! O takové výdrži se mi mohlo u prvního kusu jen zdát... Evidentně sériová vada, která urychlila stažení telefonu z prodeje.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod osirisis 28. 6. 2010 08:33

co se týče firmwaru od Tmobile tak já si jej nechal v servise normálně za poplatek 500,- Kč přehrát za nokiáckej a mapy mám grátis, i sehnání Nokie N86 nebylo v ostravě složité:-)
osirisis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alexxa.007 28. 6. 2010 13:26

Tak už vím,kde je chyba že mi nejdou nahrát ovi mapy, tedy přesněji řečeno nejdou zaktualizovat na novější verzi, dneska mi volali z nokie týmu a dopátrali jsme se nakonec toho, že telefon byl sice zakoupen po eshopu jako nedotovaný,ale měl v sobě napsáno O2 a O2 má i záruční list, paní mi radila,abych to vrátila,že to tak jejich klienti vrací, ptž se musí čekat až o2 dá do placu ovi mapy, které už nokia dávno na svých stránkách má..jedná se o verzi 3.03(já mám 3.01)..tak jsem teda pěkně naštvaná...mobil bych jim oflákal o hlavu,ale po 14 dnech už mám smolíka..dneska běžím do servisu nokia, kde me snad nahrají ten softwer,aniž bych ztratila záruku..jinak jsem u T mobilu..chudák přítel tomu už se kouřilo z hlavy a nechápal co s tím je,paní z nokie mi řekla, že by mu to nikdy z ovi map nešlo stáhnout ta novější verze..tak už doufám,že bude vše o.k. a omlouvám se hlavně moderátorovi, který me radil a pomáhal..
alexxa.007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anfy 28. 6. 2010 14:09

Tak už jsem psychicky nevydržel buzerace T-Mobile ohledně (ne)vydání nového firmware, podle jednoduchého návodu na ***** jsem v telefonu změnil Product code (0580449), pomocí Nokia Software Update normálně stáhnul nový firmware 30.009 samozřejmě s češtinou, stáhnul nové Nokia mapy zdarma verze 3.04 a telefon nyní frčí jako blesk, spolupracuje s portálem OVI (dříve chybová hlášení), žádný problém se nekoná, pokud bude záruční reklamace, vrátím jednoduše Product code zpět na verzi T-Mobile (0588585), takový telefon v záruce v autorizovaných servisech běžně opravují, a co Vy? Copak chcete při čekání na nový firmware pro N86 8MP od T-Mobile zešedivět?
Naposledy upravil Kniter dne 28. 6. 2010 19:10, celkově upraveno 1
Důvod: odkaz na warez forum odstraneny
Anfy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 6. 2010 18:55

Po zkušenostech většiny uživatelů, jsem vyléčen z koupě brandovaných telefonů. Na podzim mi končí smlouva a uvažoval jsem zda nevzít výhodnější telefon, například N8, ale po přečtení ohlasů na přístup T-Debile na to asi kašlu.
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod mrazik 29. 6. 2010 09:10

Nastval jsem se jako Anfy a udelal uplne to same. Zmenit PC zvladne i male dite a pak uz jen standartne nahrat novy firmware. Zatim vse funguje. mapy zdarma atd.
deaktivován na vlastní žádost
mrazik
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dejvidek 1. 7. 2010 16:37

Nejhorší brandované telefony jsou od T-Mobile, to je úděs co všechno tam nasviní.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod omebe 2. 7. 2010 08:29

dejvidek: mě to povídej, spolu jsme řešili změnu FW po icq... Změnu PC jsem zvládl, ale FW nešlo ani přes NSU ani OVI, tak jsem se na to nakonec vyprdnul. Možná to někdy testnu přes Phoenix, ale foun mám týden a nechci ho hned umrtvit 8-S Mapy jsou v tom 3.03, navi jede perfektně, signálu hafo (jedu poze přes interní GPS), tak asi vrátím PC na původní a počkám, jestli se T-mobile vytáhne... :nenapadne
N86 8MP, FW 20.115, mapy 3.03
omebe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod virdzek 5. 7. 2010 18:37

Tak som konecne objavil preco ta moja sv..a tak zrala baterku ze mi nevydrzala ani 2 dni :shock:

Kto ma problemy s vydrzou baterky tak si to skontrolujte , ak tam mate nieco ine tak si nastavte :


Nastroje > Nastavenia > Spojenie > Wireless LAN >>>

- Ukazat dotupnost WLAN na NIKDY
- Test pripojenia k internetu na VZDY ZIADAT


U mna to pomohlo az zazracne , vydrz cez 4 dni som doteraz este nikdy nedosiahol :shock: :-)
virdzek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vlada.vlada 6. 7. 2010 07:46

Kluci,prosím,už někdo přišel nato jak odstranit z pohot.režimu OVI řádku CHAT-AKTIVOVAT SLUŽBU?Nechci ji tam.Děkuju
vlada.vlada
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků