par vynikajicich aplikaci ? + mam telefon zaplneny, jak dal

Diskuze o Androidu a příslušných aplikacích

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod VladexAndroid 5. 12. 2010 23:28

Dobry den,
chci se zeptat na par veci, mam Google Nexus One, 2,2

poradily byste mi par aplikaci, ktere tam nesmeji chybet ?

telefon mam asi 3 tydny, dovoz USA, predchozi majitel mi tam nahral Nvigon a YX Player
Navigon dobry, YX Pl jsem ale nepochopil jak prehrat videa, ktera mam na karte ? anebo to je nejaky internetovy prehravac ? (ma velkou velikost, ale nechci se o nej pripravit takze jej hned nebudu davat pryc)

dale AVI, MPG a AAC, OGG, FLAC soubory, doporucte na to prehravac, hlavne AVI (DivX) s ceskymi titulky - to bych celkem vyuzil

nahazel jsem par prehravacu, ale ty nejsou moc optimalni, Winamp - no ten se mi moc nelibi - poradily byste lepsi ? hlavne integrovany prehravac vubec nezvlada a Winamp jen nektera a jeste to spatne prehrava - vlastnorucne delana AAC (eAAC+) muziku, to zamrzi, iPhone s tim nema problem

poradte mi kdyztak aplikace, ktere by tam nemely chybet

dale mam problem - uz jsem tam nahazel par veci (Flash, Air, Operu atd atd) a v telefonu doslo misto - muzete mi rici, kolik ma v sobe telefon vyhrazeno na aplikace ?
(myslel jsem, ze to je jako iPhone, dokud je misto - mohu zaplnovat)

(nejvetsi jsou samozrejme Air, Flash, Opera, Navigon, XYPlayer atd-mozna lepsi prohlizec nez Opera nevedeli byste ? - taky mi na ni nemizi lista, to zamrzi !)

takze otazka: kolik ma Google Nexus One pripraveno na aplikace ?

a za 2.) co slo jsem dal v nastaveni presunout na pametovou kartu, porad tam mam ale zhruba 27 MB volneho mista (me to prijde prave strasne malo) - neexistuje neco jako ,,TuneUp" na androida ? na totalni procisteni balastu, atd

(je mozne, ze uvnitr neco zanechal predchozi majitel a ja to nemuzu najit, fotky a videa se ale ukladaji jenom na flash ne ?)

dale pak si kupuji 32 GB SDHC kartu, jak to ,,preklonovat" z te co mam ted ? (mam 4 GB)
staci obe karty jen strcit do windows (=PC) a proste pres Total Commander vse presunout z jedne na druhou ? (uz tam jsou presunute ty aplikace na te SD) pojede vse bez potizi ?
ja bych tam totiz chtel Ubuntu, win 95 a podobne veci dat (na YouTube uz jsem si nasel navody)

ci popripadne, telefon vyresetovat tak, aby nainstalovane aplikace tam zustaly (nechce prijit uplne o vsecko co tam ted je - to by se asi stalo, kdyz zadam obnovit tovarni nastaveni - aby se mi to navic nezablokovalo = prece jen to je dovoz z USA)

dale jsem si z Marketu stahnul hru Prince Of Persia - vypada to presne jako ta puvodni, co jsem hral naposledy nekdy asi pred 15 ci vice lety (uplne prvni verze pro dos) ale nevim jak se bojuje, chci rict kdyz tam je protivnik jakou mam zmacknout klavesu ? (zkousim vse, i prenastavit, navody, neprisel jsem na nic)

dekiji mockrat (ps snad nevypadam jako de**l ale musel jsem se proste zeptat na to jak se to s tou klavesou dela, fakt jsem na nic neprisel, zkusenejsim se omlouvam)
VladexAndroid
Kolemjdoucí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků