HTC Desire HD

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Anonym_654165 10. 2. 2011 09:10

miles77 píše:Chtěl bych se zeptat DHD koupené u O2 má verzi 2.2,ale nenabizí aktualizací na verzi 2.2.1.Myslíte,že telefon koupený u nich je nějak na ty aktualizace blokován.Když tak napište nekdo,kdo jste DHD kupovali u O2.Dík

Podívejte se někdo na to v čem to je :?:
Anonym_654165

Odeslat příspěvekod charvii 10. 2. 2011 20:58

Psal jsem do O2 tam mi překvapivě odepsali, že aktualizace žádným způsobem nemohou ovlivnit... pak jsem psal do vsp data, kde zajišťují servis pro HTC a odepsali, že pokud mi telefon nenabídl aktualizaci, tak mám počkat nebo ho zaslat do vsp a oni aktualizaci provedou... prý se aktualizace zpřístupňují pro telefony podle výrobní řady prvního spuštění a dalších věcí... pokud si ho člověk zaktualizuje sám a při případné reklamaci na to přijdou tak prý přichází o záruku :-/ takže nezbývá než čekat :-/
charvii
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 13. 2. 2011 02:10

Hodně supr, pěkně, krásně nádherně dneska vezmu telefon do ruky, odemknu obrazovku, v tom hlaska, ze pametova karta SD byla odpojena a nic, karta v čudu. Musi se to taky posilat na reklamaci nebo to zkusej v obchode a vymenej hned?
Kkozi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Picos 13. 2. 2011 16:21

Musis SD kartu vybrat a znova vlozit do telefonu. Je to bug verzie 2.2.1 a ja dufam, ze uz pride 2.3 bez tychto problemov.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod Taury 13. 2. 2011 16:57

HTC Desire HD se už prodává ne. Se koukně te na netu
Taury
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kkozi 13. 2. 2011 22:02

Picos píše:Musis SD kartu vybrat a znova vlozit do telefonu. Je to bug verzie 2.2.1 a ja dufam, ze uz pride 2.3 bez tychto problemov.


Samozrejme jsem zkousel. Bohuzel, karta asi fakt umrela. Nejede ani v druhym telefonu a v pocitaci se taky nenacte. Ani nejde v zadnym zarizeni naformatovat :-( Hodil jsem tam starou 4gb a jede krasne. Asi koupim nejakou 16gb, mate nekdo nejaky zkusenosti? Nekde jsem zasleh, ze treba s 16gb kingstonkama bejvaj problemy. Pravda?

Diky
Kkozi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icem4n 14. 2. 2011 09:12

Mam problem uz tyden s aktualnim umistenim v HTC pocasi. Ukazume mesto mimo CR kde jsem byl - zkousel jsem pridat/odebrat widget, zapnout a vypnout zjistovani polohy v nastaveni i pres GSP, ale porad nic. Nemate nekdo zkusenost?
icem4n
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 2. 2011 09:30

A nemáš to jiné město zvolené ručně?
V počasí stiskni menu a potom odstranit a tam ti to nabídne města k odstranění.
Mě moje Desire (ne HD) ukazuje v práci počasí pro nějakou vesničku přes 30km vzdušnou čarou od nás. V práci máme vnitřní BTS a i podle map google má být zřejmě jinde. Když vyjdu před dům tak jsem už lokalizován správně.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Kkozi 14. 2. 2011 19:08

Jeste me ted napada,uz je nejaky reseni s cestinou,ktery mi precte treba smsku hlasem? Obcas by se to hodilo v aute,nebo,kdyz ma clovek sluchatka. Diky : *
Kkozi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mazanec 16. 2. 2011 10:30

Čau, Desire HD jsem koupil před měsícem u O2. Telefon mi naprosto vyhovuje,ale mám s ním i pár problémů, kvůli kterým zvažuji reklamaci. Telefon se mi minimálně jednou denně samovolně vypne, aniž bych o tom veděl. Pak se mi taky často stává, že telefon najednou nemá signál a píše mi, že není vložena sim. Většinou stačí restart, ale už jsem musel několikrát vyndat baterku a pak šel teprve spustit. No a nakonec katastrofální výdrž baterky. Většinou mi vydrží ani ne na dopoledne. Máte s ním podobné zkušenosti, nebo jsem jen narazil na vadnej kus?
mazanec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 16. 2. 2011 12:02

Jednoznačně reklamuj. Všechny tvé problémy se již řešili tady nebo na jiném fóru. K vydrži: zřejmě ti něco vytěžuje procesor na 100% a proto ta krátká výdrž. Někomu pomohlo nastavení zapnout ladění usb. Může to mít vliv i na ostatní tvé problémy. Vyzkoušej a uvidíš. Maximálně ještě udělej obnovení továrního nastavení a pokud to bude to samé tak reklamace.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Odeslat příspěvekod Inferno7006 16. 2. 2011 17:06

Dobrý den
Chtěl bych od vás všech,aktivních uživatelů,poradit s výběrem telefonu.
Rozhoduji se mezi HTC Desire HD a Samsung Galaxy S.Jde mi především o
plynulost chodu telefonu,GPS a plynulost her pro ukrácení dlouhé chvíle :-)
Který z telefonů je lepší? Předem děkuji za odpověď. Mike
Inferno7006
Junior

Odeslat příspěvekod MH71 16. 2. 2011 17:38

HTC Desire HD mi přijde "konzervativnější" - používám ho od prosince. Má o něco větší RAM i displej, ale není S-AMOLED, barvy nejsou tak sytý (na net myslím lepší, na hry a video zase horší), taktéž má HTC menší interní paměť. U procesoru a grafiky bude mít Samsung taktéž lehce navrch.Samsung je plastový, lesklý, upatlá se a pravděpodobně lehce vrže, u foťáku nemá přisvětlovací diodu. HTC je kovový, má dvoudiodu, ale zase se u něj vyskytují vrzající krytky. Rychlost systému u mého DHD je OK,GPS taktéž v pohodě (standardně navigaci nemá). Na hry asi spíše ten Samsung,ale celkově bych bral opět DHD (z toho, co se teď aktuálně prodává). Mám první HTC a osobně mě bude zajímat taktéž, jak se bude vyvíjet podpora upgradu u starších modelů u HTC a Samsungu. K tomu pak přihlédnu při výběru dalšího telefonu. Zkrátka mně se Samsung nelíbil a jeho prostředí mi nesedlo (měl jsem oba v ruce na prodejně). Ale je to velice subjektivní věc, oba mobily budou slušný.
MH71
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 16. 2. 2011 20:25

MH71 to popisal vystizne a objektivne. Snad, ze DHD ma vacsi displej ako Samsung, co je dost podstatne pri vyuziti mobilu tak ako popisujes. Mne SGS nesadol nikdy, preto mam DHD.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod DavidBarborka 16. 2. 2011 20:49

Já bych si počkal na nějaké dvoujádro, ale pokud chceš poradit ohledně těchto dvou modelů, tak bych šel do Desire HD. Při koupi jsem se také rozhodoval mezi těmito modely, ale u Galxy S mě odradil ten super Amoled. Měl jsem před tím omnii II, která měla amoled displej a vypalovala se tam stavová lišta, což u galaxy S uživatelé také zaznamenali. Pokud budeš foun držet pořád v prackách, tak to budeš mít tu stavovou lištu vypálenou do displeje už za měsíc. Proto já jsem dal přednost SLCD, na hry také stačí, takže za mě DHD. PS: Samsung doposud kašlal na staré zákazníky, co se týče aktualizací software.
Mobil: Samsung Note 2
PC: notebook Acer Aspire 4830TG
DavidBarborka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků