Ja mam stesti, me nechodi nic. Ale tak muzete zkusit si prenest jine cislo na tu SIM, akorat si nejdrive vse nastavte v samoobsluze, pak uz pry nepujde.
Jo jo, mě chodí z EQUA Bank stav na účtu a urgence na neplacení nějakých splátek Už jsem se i stavoval na EQUA, dával jsem jim to tel. číslo aby si to opravili ... a nestalo se vůbec nic, pořád to chodí
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! )
Vysvětlení výměny k SIM kartám: Musím si měnit SIM?
V současné chvíli stačí pro používání 5G tzv. USIM, tedy SIM karta, kterou zákazníci doposud využívali pro připojení ke 4G LTE. Aby zákazníci byli připraveni i na budoucnost, doporučujeme výměnu za 5G SIM (tzv. ISIM - plastová nebo v podobě eSIM). Tyto SIM karty budou postupně dostupné na všech našich prodejnách.
Poprosil bych zde přítomné a zkušenější, může mi někdo vysvětlit rozdíl mezi ISIM a USIM v návaznosti na provoz v síti O2? Strejdy Googla jsem se ptal, ale podle všeho to O2 dělá obráceně a mění novější typ sim za starší. Po zadání *444*# to chce výměnu, ale přitom je karta 3 měsíce stará...
Nevím, jak ISIM ale USIM (universal SIM) dokázali operátoři hromadně aktualizovat na dálku. V minulosti to takto dělal např. Vodafone a T-Mobile. Nemůže ta výměna SIM být s tímto spojená?
Zkušenost : Byl jsem na základě *444* … vyměnit kartu do O2 a reakce, není důvod, vždyť máte novou kartu! Až vám přestane někdy fungovat, tak vám jí vyměníme za novou a samozřejmě zadarmo. No a teď mi to někdo vysvětlete (O2 guru). Neplácám, je to osobní zkušenost!