Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Amadeus2 píše:bednyo píše:O2 really sux - dont touch ppls - dont waste ur time and money with them
Nedaleko Bratislavy mam GSM signal od Orange uplne nahovno, je to zakladna sluzba, Orange tu je 10 rokov, a na problem z vysoka sere (napriek upozorneniu).
Uvedom sa, O2 tu je mesiac a ma siet od T-Mobile.
goodoldalex píše:BTW jaka rysavka? Kde ste nechali fotomobily?
vampo píše:Hlavne, že si O2 zvozil pod čiernu zem. Ak to v jednom tel. ide a v druhom nie, kde asi bude chyba??? Milujem takéto topicy. O2 spustilo v prvý deň niečo, čo tu nebolo x rokov a teba ide rozhodiť, lebo máš na prd telefón. Hlavne, že si sa nám tu vyplakal. /quote]
Ked som si prvy krat nechal poslat setup sms tak odo mna mobil chcel heslo a to som jaksi vtedy nevedel tak som si ho nastavil sam podla navodu v letaciku.bednyo píše:btw...goodoldalex...tebe to fici na o2 setupe?...vsetko v poho?...co je enable PPP extensions v zalozke Login...respektive ako to u teba vyzera..mas to tam povolene?...ja to mam povolene s tym ze je vybrana polozka PAP...default.
v pripade ze bezis na setupe z o2 nenechal si si nahodou tu sms co ti od nich dosla v inboxe?
borizz píše:Ja som viac menej vychadzal s prvotnych skusenosti so spustenim siete O2 na narodnom roamingu kedy mobil odmietal najst siet a bolo potrebne natvrdo nastavit siet na T-Mobile...no a kedze vlastne BTS spustali zatial len v BA tak som si nejak spojil suvislosti...v kazdom pripade sa urcite poucili obe strany...a zvysok mal z toho zabavu(na oboch stranach
)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků