Autor |
Zpráva |
Nick Cave
|
Předmět příspěvku: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 14:21 |
|
|
Moderátor |
|
|
_________________ Marantz 1060, Yamaha AVX-500, Marantz CD67, Harman/Kardon HD750, Kenwood GE- 7030, Cabasse MT32 Alderney, Focal JMLab Chorus 707
|
|
Nahoru |
|
|
Ředitel ČTÚ
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 17:52 |
|
|
Vrátnej na ČTÚ |
|
|
Vše o Pixelech 9: Vyšší ceny, nové foťáky, stagnující výkon a spousta AI | Preview https://www.youtube.com/watch?v=ibCWEz-zvT8S24 FE = 16 182 / 9 PRO XL = 6 537 v GeekBench 6.3.0.2 v OpenCL WTF ? Vypadá to fuckt na 128 GB = UFS 3.1 a +256 GB = UFS 4.0 (i když to není ve videu zcela jasně řečeno).
|
|
Nahoru |
|
|
QiucK
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 19:24 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
Taky by mě zajímalo, jestli úložiště 256GB má UFS 4.0 a nebo ne. Jsem stále na vážkách, jestli prodat svůj iphone 13 pro, který je můj primární telefon a jít do pixelu 9 pro a nebo ne. Čekal jsem dlouho na nějaký android, který bude kompaktní a bude to skvělý fotomobil. Ale trošku se obávám toho procesoru. Za ty peníze žádná hitparáda.
|
|
Nahoru |
|
|
panrt
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 19:32 |
|
|
MobilManiak |
|
Tak kdo řeší výkon by měl počkat na Pixel 10 sérii, kdo neřeší a zná Pixel tak i přes slabší výkon v testech běží bez problémů tak vezme Pro verzi, fotit to zas bude o kus lépe a první snímky jsou.
|
|
Nahoru |
|
|
QiucK
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 19:37 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
Já věřím, že to fotit bude skvěle, ale jde mi o princip, že když už člověk za to dá ty peníze, tak by to mělo být prostě ve všech ohledech top. A jelikož hodně často upravuju videa přímo v telefonu na cestách, tak ten výkon bude zapotřebí, aby člověk nečekal dlouho, než to video vyrendruje. Jsem zvědavý na detailní testy a srovnání. Případně ještě rok počkat na P10.
|
|
Nahoru |
|
|
sender21
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 19:38 |
|
|
Junior |
|
|
Nahoru |
|
|
Ředitel ČTÚ
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 20:10 |
|
|
Vrátnej na ČTÚ |
|
|
Já bych jen chtěl upozornit, že se jim ten procak do P10 taky nemusí pověst. Samozřejmě to neprivolavam, ale možnost to je, že to bude stát za starou backoru. Sám čekám na P10a, co by měl přijít za 1.5 roku.
|
|
Nahoru |
|
|
sender21
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 20:15 |
|
|
Junior |
|
Já Vám tady nechci nějak nahrávat, ale to bude ještě megaprůšvih.... .
Uvidíte.... .
|
|
Nahoru |
|
|
milans74
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 20:53 |
|
|
Junior |
|
Že by nakoniec platilo zlatý P8 ?
|
|
Nahoru |
|
|
Kapr99
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 21:00 |
|
|
Junior |
|
No uvidime jestli bude mit Pixel 9 nejaky porodni bolesti...myslim nejaky vetsi. Ze je slabsi nez konkurence "nevadi"...alespon mne ne. Poznate to max na hrach atd. V rychlosti systemu atd je i ted Pixel 8 Pro top a nezasekne se vlastne vubec. Problem je ale v topeni...telefon dokaze zatopit celkem dost i pri "obyc" fungovani a kor kdyz je na 5G. Je ale fakt ze se mi jeste nestalo ze by snizoval jas nebo tak...ale teplej je dost. AI je asi fajn ale mne osobne o to nejde...fakt nechapu tu "uchylarnu" dnesni doby delat z fotek neco co realne neni. Na pobaveni fajn ale je mi jasny ze kazdej druhej s tim bude "lakovat" socky. Ja od AI ohledne fotek chci presne to co je videoboost...proste to video/fotku realne vylepsit a ne z toho uz regulerne delat neco co neni...ale jasne jina doba a ja na tohle nejsem cilovka. Za mne se tesim na videoboost u zoomu s tim ze by to prelo melo byt 2x rychlejsi...tak uvidime(ale spis jsem zvedavej kdy a jestli vubec tohle pujde on device) Doufam ze to nebude tak topit a ze baterka bude o neco lepsi. Jinak teda Pixel 9 Pro az v zari a dost mozna kolem iPhonu 16 Pro kterej bude urcite nejvetsi konkurence. Jsem na to zvedavej s cim prijde Apple
|
|
|
Nahoru |
|
|
somedude
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 22:07 |
|
|
Junior |
|
No ja vam do toho taky nechci kecat ale pokud vim tak Tensor G5 bude porad Exynos jen Made in Taiwan coz podle me znamena dve veci:
1. bude min odpadniho tepla coz neznamena vyssi (okamzity) vykon ale prinejlepsim udrzeni vykonu po delsi dobu a mensi spotrebu tudiz snad vetsi vydrz baterie
2. bude vyssi vyteznost coz by mohlo znamenat nizsi cenu ale spis bych to tipoval na vyssi zisk
TL;DR Takze ti co honi bechmarky si na sve stejne neprijdou.
|
|
Nahoru |
|
|
panrt
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 14. 8. 2024 22:42 |
|
|
MobilManiak |
|
Tensor G5 bude porad Exynos, ne nebude, ale bude od TSMC.
|
|
Nahoru |
|
|
QiucK
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 15. 8. 2024 00:47 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
On ten nový Exynos už není tak špatný, co Samsung používá dle benchmarků atd., už je dost konkurenceschopný. Rezervu ještě má, ale to, co to bývalo už není. Problém je, že Samsung nedává Google všechny technologie a Google má opravdu tu starou verzi Exynosu, jak jí známe bohužel.
|
|
Nahoru |
|
|
vormen
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 15. 8. 2024 06:40 |
|
|
Pokročilý |
|
To snižování jasu je otázka jesnotek minut. Stačí položit telefon na stůl na přímé slunce a nechat zapnutou obrazovku, která se přirozeně nastaví na max jas a pak cca 3 minuty a jas jde dolů. Potom je ještě dobré sledovat za jak dlouho to ten jas zase nahodí. Dělají to všechny telefony, jen jiným trvá třeba o 2 minuty dýl, než pohasnou.
|
|
Nahoru |
|
|
Eaazy
|
Předmět příspěvku: Re: Google Pixel 9/Pixel 9 Pro/Pixel 9 Pro XL - obecná diskuze Napsal: 15. 8. 2024 09:31 |
|
|
Junior |
|
sender21 píše: Já Vám tady nechci nějak nahrávat, ale to bude ještě megaprůšvih.... .
Uvidíte.... . Taky to tak vidím - nechápu, proč Google tvrdošíjně staví na Ex2200. Ano, postavit to na Ex2400 by stálo více peněz, ale vyplatilo by se to. Ve výsledku se můžeme těšit až na o 30% nižší výdrž při o 30% nižším výkonu - budeme-li se bavit o stejných kapacitách baterie...
_________________ Galaxy S23, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds3 Pro, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition
|
|
Nahoru |
|
|