Fórum MobilMania.cz

Víc lidí víc ví
Právě je 6. 2. 2025 14:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí stránka  1, 2, #
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Motorola Edge 50 Fusion
Odeslat příspěvekNapsal: 29. 12. 2024 19:41 
Junior
To jako top high-end neberu. Video těžký průměr a horší chlazení. I ten design z přední strany mi přijde zastaralý.
Ale ta dřevěná varianta top, to by se mi líbilo.

miro: žádnou šipku tam nemám, ovládání gesty jako na iPhone nebo Foldu a pohoda.

Ohlásit tento příspěvek

Předmět příspěvku:
Odeslat příspěvekNapsal: 29. 12. 2024 20:23 
Junior
Jo tak pokud si u founu tykaš s gesty tak neni o čem. Ja mam sice delši prsty, ale šipka zpět je i tak pro mě u gest dost nekomfortni. Třeba u tabletu, ktere ovladam vesměs obouruč tak gesta použivam.

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2025 16:59 
Pokročilý
Zítra to bude týden co mám Fusion. A jak říkám, telefon bez bugů neexistuje, menší se projeví do týdne a další do dvou :) Zatím jediná chyba je v ukazateli využití baterie, který někdy nic neukazuje a po čase naskočí, nebo ne. Co jsem četl na fórech, tak mejsem rozhodně sám. Pokud telefon nepoužívám, ukazatel funguje, jak s ním začnu něco dělat, přestane se využití baterie aktualizovat. Manželce to funguje, protože s telefonem zatím nic nedělá a jen leží zapnutý na stole. Každopádně telefon je to WOW a výdrž baterie luxusní a telefon se vůbec nezahřívá. Displej na slunci paráda a telefon je tak lehký, tenký a koženka příjemná, že ho fakt nechci dát z ruky. Bezdrátové Android Auto funguje naprosto spolehlivě, poloha přesná, nezpožďuje se, ani nepředbíhá a spotřeba baterie cca 6% za hodinu, většinou to bývá 8-10%. Tenhle telefon za cenu 5990-6490Kč za 8/256GB je prostě nedoceněná perla na trhu.

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2025 21:14 
Junior
Už jsi to psal do vašeho mrkacího koutku? :D

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2025 06:59 
Pokročilý
To zatím ne. Tohle je strašně individuální a ne všem tenhle displej přinese uspokojení, chce to zkusit na vlastní oči. Třeba G75 s LCD bez PWM mně způsobuje pálení očí a Fusion nic, ale jiní to můžou mít opačně.

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 1. 2025 12:06 
Mírně pokročilý
Mám fusion skoro čtyři týdny, za ty prachy hodně dobrý, hlavně displej, čtečka, váha a pocit v ruce. No bohužel nic není dokonalé, že. Nejde přemapovat virtuální tlačítka, nejde přemapovat ovládání hlasitosti na ovládání hlasitosti vyzvánění, při poslechu třeba rádia nejde vždy podržením tlačítka ztišit, nejde na zamknutém displeji vypnout rádio jedním dotykem, někdy reaguje až na počtvrté, zahnutý displej chce trošku cviku, zrcadlení na tv Samsung není úplně korektní, obraz někdy kostičkuje a trhá. Ale v poměru cena výkon je to hodně dobrý telefon. Pro děti a míň náročné použití je to určitě lepší než Xiaomi nebo poco.

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2025 18:34 
Pokročilý
Dnes dorazil android 15.

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 1. 2025 06:46 
Mírně pokročilý
Už jde změnit pořadí tlačítek pro ovládání. Nikdy bych neřekl, že telefon za 6500 dostane android 15 dřív než S23 ultra.

Ohlásit tento příspěvek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí stránka  1, 2, #

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina