Retenční nabídky T-Mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hexacore 9. 9. 2024 17:16

Zni to zajimave, mrknu se na to. Diky za tip.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Baf13 9. 9. 2024 18:42

Milos píše:Mě osobně přijde nesmysl platit si MAX, Disney, ShowTime, Netflix a další podobné streamovací služby za cenu několik tisíc ročně, když to lze vyřešit pomocí Kodi + SCC za 600Kč ročně 8-)
A vedle toho nemám problém zaplatit si Magentu TV M (retenční cena 300Kč /měsíc) a sdílet ji s bratrem, takže každý platíme 150Kč/měsíc. Mám to hlavně kvůli zprávám a automobilovým a sportovním pořadům :-)

Tak dlouho ten doplňek budete všichni šířit, až to vypnou a potom si můžete poděkovat :-(
Baf13
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 9. 9. 2024 19:05

Me se to zda drahe. Nebo se tim vyhnes koncesionarskym poplatkum?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 9. 9. 2024 19:23

Placená TV a koncesionářské poplatky spolu nijak nesouvisí.

Kdo má povinnost platit televizní poplatek?
Televizní poplatek má povinnost hradit každá domácnost, která vlastní televizi. Televizí je myšleno jakékoliv zařízení technicky způsobilého přijmout televizní signál šířený rádiovými kmitočty, družicemi nebo kabelovými systémy. Povinnost platby se na Vás vztahuje, i když televizní přijímač využíváte jen ke sledování komerčních platforem typu YouTube, Netflix nebo Apple TV, Amazon prime, HBO, atd.

Poplatek se však neplatí například z monitoru počítače, notebooku nebo mobilního telefonu.

Např. Doma máte televizní přijímač, ale nemáte ho připojený k anténě. Povinnost platit poplatek máte i v tomto případě, jelikož TV přijímač je technicky způsobilý přijmout signál.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hexacore 9. 9. 2024 20:21

Baf13 píše:
Milos píše:Mě osobně přijde nesmysl platit si MAX, Disney, ShowTime, Netflix a další podobné streamovací služby za cenu několik tisíc ročně, když to lze vyřešit pomocí Kodi + SCC za 600Kč ročně 8-)
A vedle toho nemám problém zaplatit si Magentu TV M (retenční cena 300Kč /měsíc) a sdílet ji s bratrem, takže každý platíme 150Kč/měsíc. Mám to hlavně kvůli zprávám a automobilovým a sportovním pořadům :-)

Tak dlouho ten doplňek budete všichni šířit, až to vypnou a potom si můžete poděkovat :-(

Nikdo to nesiri, vsichni uz o tom stejne vi. Webshare beztak neni vecne.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Baf13 9. 9. 2024 20:48

Bohužel se to díky takovým, kteří o tom musí psát všude, dostane i k lidem, co si myslí, že je to jak NETFLIX, MAX, DISNEY atd. ( pouze vše v jednom), a když ve večerních hodinách nestíhají servery a začne se to sekat a neustále načítat, tak si tito lidé jdou stěžovat do různých fór a facebookových skupin a vůbec netuší, že to není nic jiného než černota.
Díky nim a těm co to všude musí zveřejnit WS opravdu nebude věčně.
Baf13
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 10. 9. 2024 07:38

600 Kč za rok? Za warez se přece neplatí!
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 10. 9. 2024 07:48

Baf13 píše:Bohužel se to díky takovým, kteří o tom musí psát všude, dostane i k lidem, co si myslí, že je to jak NETFLIX, MAX, DISNEY atd. ( pouze vše v jednom), a když ve večerních hodinách nestíhají servery a začne se to sekat a neustále načítat, tak si tito lidé jdou stěžovat do různých fór a facebookových skupin a vůbec netuší, že to není nic jiného než černota.
Díky nim a těm co to všude musí zveřejnit WS opravdu nebude věčně.

Tak proc o tom pises dalsi prispevek?
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Baf13 10. 9. 2024 09:19

A čteš někde v mých příspěvcích, že jmenuji nějakou službu?
Baf13
Junior

Odeslat příspěvekod Fery54 10. 9. 2024 09:21

Vaše debata se jaksi vymkla kontrole, akorát tu spamujete vlákno. Pokud nemáte nic k retencím, tak si to prosím řešte soukromou korespondencí :)
Fery54
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MV_cz 10. 9. 2024 10:11

hauzz píše:Já už TV fakt platit nehodlám, cca 5-10 let zpět jsem měl Skylink, poslední roky za retenční cenu (myslím 2k/rok/Multi). Ale když jsem zjistil co (ne) dávají na kanalizační stoce čím víc kanálů tím víc Adidas, jsem rád za VOD z šedé zóny Kodi+SCC. Možné 2 souběžné IP bez nějakého omezení koncáků. A šlape snad na všem (kromě jablek který neřeším) Win, Linux, android TV+boxy, android mobily/tablety... Žádný reklamy a kvalita většinou lepší než v TV. Za 600/rok... Nebe a dudy a placenou TV už fakt ne. Sice mám O2 TV modrou k pevnému netu ale skoro jí nezapnu. Vlastně jo jen jsem jí na chvíli zapnul v Maďarsku v termálech ale to jen na otestování jak šlape (většinou iVysílání má ze zahraničních IP problém).

To ale není šedá zóna, to je pirátství. A já, ještě víc nerad než platit za ofiko služby, bych někomu platil takhle za něco, co někde někdo zpirátí a nasdílí...
Takže aktuálně mám jen primevideo za 79,- a hbo max za nějakejch 130 korun. Manželka platí netflix s kamarádkou (ale už bohužel musela koupit ten další přístup, takže se to tak nevyplatí).
Stejně ale nejvíc věcí sleduju na YT kde to je zdarma s reklamama a občas zprávy a obsa v ivysilani, které si platíme v koncesionářských poplatcích.

-- 10. 9. 2024 10:12 --

holbo píše:Tak mám u TM 4x sim v benefit programu, dal sem zobrazit OKU u všech čísel, dnes ráno hned voláno z TM a nabídka, 4x neom. volání + 5GB za 302,- + 10GB na rozdělení Magenta1 a k tomu nová data sim neomez. 5G za 470,-
Samozřejmě bez úvazku.
Vzít, nebo jít jinam?

Ten 5G next je za 297,- :D a dat k rozdělení bys měl mít správně 15 GB vzhledem k počtu služeb
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Junior

Odeslat příspěvekod holbo 10. 9. 2024 10:35

holbo píše:Tak mám u TM 4x sim v benefit programu, dal sem zobrazit OKU u všech čísel, dnes ráno hned voláno z TM a nabídka, 4x neom. volání + 5GB za 302,- + 10GB na rozdělení Magenta1 a k tomu nová data sim neomez. 5G za 470,-
Samozřejmě bez úvazku.
Vzít, nebo jít jinam?
Ten 5G next je za 297,- :D a dat k rozdělení bys měl mít správně 15 GB vzhledem k počtu služeb

Tak 5 Kč asi řešit nebudu. Na těch 15GB se zeptám jak bude zítra volat operátor
SAMSUNG GALAXY ACE S5830, 2.3.4, root
holbo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 10. 9. 2024 11:00

Tak jsem obdržel informaci na vyúčtování ohledně změny xDSL internetu na Pevný internet pro firmy, protože mám služby na IČ. Řešil už někdo z Vás retenci na tyto nové xDSL tarify? Aktuálně mám M1B 30% + 30% na tarif. Ale změnou na IČ tarif je zdražení u 50Mbit přes 60 Kč. Lze získat větší % slevu na tarif?
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod kautsky555 10. 9. 2024 11:19

kautsky555 píše:tak bude retarifikace i služeb pevného internetu http://www.t-press.cz/cs/tiskove-materi ... odusi.html

tady jsem to psal že bude retarifikace Magenta TV a Pevného internetu přes CETIN
kautsky555
Junior

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 10. 9. 2024 11:59

Díky tuto informaci jsem samozřejmě četl než jsem pokládal dotaz. Máš teda zkušenosti kolik nabídnou v retenci na tyto nové podmínky? To byla moje otázka. Děkuji
zdenik.zdenik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka