Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Milos píše:Mě osobně přijde nesmysl platit si MAX, Disney, ShowTime, Netflix a další podobné streamovací služby za cenu několik tisíc ročně, když to lze vyřešit pomocí Kodi + SCC za 600Kč ročně
A vedle toho nemám problém zaplatit si Magentu TV M (retenční cena 300Kč /měsíc) a sdílet ji s bratrem, takže každý platíme 150Kč/měsíc. Mám to hlavně kvůli zprávám a automobilovým a sportovním pořadům
Baf13 píše:Milos píše:Mě osobně přijde nesmysl platit si MAX, Disney, ShowTime, Netflix a další podobné streamovací služby za cenu několik tisíc ročně, když to lze vyřešit pomocí Kodi + SCC za 600Kč ročně
A vedle toho nemám problém zaplatit si Magentu TV M (retenční cena 300Kč /měsíc) a sdílet ji s bratrem, takže každý platíme 150Kč/měsíc. Mám to hlavně kvůli zprávám a automobilovým a sportovním pořadům
Tak dlouho ten doplňek budete všichni šířit, až to vypnou a potom si můžete poděkovat
Baf13 píše:Bohužel se to díky takovým, kteří o tom musí psát všude, dostane i k lidem, co si myslí, že je to jak NETFLIX, MAX, DISNEY atd. ( pouze vše v jednom), a když ve večerních hodinách nestíhají servery a začne se to sekat a neustále načítat, tak si tito lidé jdou stěžovat do různých fór a facebookových skupin a vůbec netuší, že to není nic jiného než černota.
Díky nim a těm co to všude musí zveřejnit WS opravdu nebude věčně.
hauzz píše:Já už TV fakt platit nehodlám, cca 5-10 let zpět jsem měl Skylink, poslední roky za retenční cenu (myslím 2k/rok/Multi). Ale když jsem zjistil co (ne) dávají na kanalizační stoce čím víc kanálů tím víc Adidas, jsem rád za VOD z šedé zóny Kodi+SCC. Možné 2 souběžné IP bez nějakého omezení koncáků. A šlape snad na všem (kromě jablek který neřeším) Win, Linux, android TV+boxy, android mobily/tablety... Žádný reklamy a kvalita většinou lepší než v TV. Za 600/rok... Nebe a dudy a placenou TV už fakt ne. Sice mám O2 TV modrou k pevnému netu ale skoro jí nezapnu. Vlastně jo jen jsem jí na chvíli zapnul v Maďarsku v termálech ale to jen na otestování jak šlape (většinou iVysílání má ze zahraničních IP problém).
holbo píše:Tak mám u TM 4x sim v benefit programu, dal sem zobrazit OKU u všech čísel, dnes ráno hned voláno z TM a nabídka, 4x neom. volání + 5GB za 302,- + 10GB na rozdělení Magenta1 a k tomu nová data sim neomez. 5G za 470,-
Samozřejmě bez úvazku.
Vzít, nebo jít jinam?
holbo píše:Tak mám u TM 4x sim v benefit programu, dal sem zobrazit OKU u všech čísel, dnes ráno hned voláno z TM a nabídka, 4x neom. volání + 5GB za 302,- + 10GB na rozdělení Magenta1 a k tomu nová data sim neomez. 5G za 470,-
Samozřejmě bez úvazku.
Vzít, nebo jít jinam?
Ten 5G next je za 297,- a dat k rozdělení bys měl mít správně 15 GB vzhledem k počtu služeb
kautsky555 píše:tak bude retarifikace i služeb pevného internetu http://www.t-press.cz/cs/tiskove-materi ... odusi.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků