Výpověď smlouvy s operátorem

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Izibia 29. 10. 2023 10:42

Jan Kašík píše:Taková hezká naše vlastnost, když kradou jini tak se přidáme a je to v pořádku

:-) Možná by bylo příjemnější odhodit víru ve špatnost světa? Tady se teoretizuje.

Jean_Valjean píše:Taková hezká naše vlastnost, když kradou jini tak se přidáme a je to v pořádku

To je cenné upozornění, klidně bych SIM kartu mohl vyhodit. Tak na to mě na hotline o2 neupozornili ... jsem zvědavý jak to bude probíhat dál.
Izibia
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 30. 10. 2023 13:31

Procedura ověření, že se kredit vyplácí skutečnému majiteli SIM, se může u operátorů lišit. Ten PUK2 dává smysl.

PUK2 není vázán na fyzické držení SIM karty - já si tedy bezpečnostní kódy opisuji do svého "heslovníku".
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Ridder 5. 12. 2023 18:57

Jde nějak bezplatně vypovědět O2 smlouvu na právnickou osobu?
Ridder
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 5. 12. 2023 19:36

Pravnicka osoba nema na pravnika, ze se ptas na foru?
Vse je bezpochyby uvedeno ve smlouve, vcetne moznosti ukonceni a smluvnich pokut.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ridder 5. 12. 2023 19:46

Pokud by tu byl i někdo, kdo se umí bavit normálně, tak budu rád za odpověď.
Ridder
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Redswift 13. 9. 2024 23:26

Zdravím, nevíte podle čeho počítá T-Mobile doplacení zvýhodněného zařízení? Mám ještě 3 měsíce do konce smlouvy, tak by mě zajímalo zda-li se vyplatí přejít hned anebo radši počkat.
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 13. 9. 2024 23:42

Měli by to počítat dle vzorce Získaná sleva na zařízení / 731 * zbývající počet dnů.
Když si zavoláš na jejich infolinku 800 73 73 73, tak ti řeknou přesnou částku doplatku :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Redswift 14. 9. 2024 08:22

To by bylo fajn. Díky za info
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 19. 9. 2024 03:22

Milos píše:Měli by to počítat dle vzorce Získaná sleva na zařízení / 731 * zbývající počet dnů.

Zrovna u TM nevím, jak se to počítá... ale pro úplnost:
- U O2 se při předčasném ukončení úvazku doplácí celá poskytnutá sleva (bez ohledu na délku setrvání v úvazku)
- U VF se doplácí poměrná část (počítáno po celých měsících).
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Předchozí stránka