od RedeeMrd 5. 5. 2008 13:19
Dnes jsem byl ve značkové prodejně Ou tů s tím, že bych chtěl předčasně zrušit paušál, který stejně už nevyužívám (přijde mi zbytečné přehazovat SIM karty, když u Vodafonu mám měsíční náklady velmi se blížící nule). Jenže slečna mě ubezpečila, že jelikož jsem bral dotovaný telefon, tak bych musel kromě zbývajících paušálů doplatit ještě zbytek ceny telefonu a to i v případě, že bych o zrušení požádal pouhý den před vypršením smlouvy (což je megaLOL, když uvážíme, že operátor má nějaký měsíc výpovědní lhůtu). Nevím, jak je to teď, ale v době, kdy jsem ten telefon bral, tak určitě v modrých propagačních materiálech tato informace nebyla uvedena ani tím nejdrobnějším písmem. Sice mi slečna navrhovala řešení v podobě Go, jenže předpokládám, že tam zas po mně budou chtít, abych tam strčil nějaký kredit, čili to je prašť jako uhoď (ale neptal jsem se na to, vědom si toho, že jsa velmi *****án, byl jsem na slečnu docela nepříjemný a ona chudák za nic nemohla). Setkali jste se s tím někdo? Nebo můžete mi někdo prosím potvrdit, že operátor tuto skutečnost skutečně někde uvádí? Každopádně tenhle přístup se mi ani trochu nelíbí: přilákat-uvázat-odrbat. Navíc se docela divím, že při penetraci cca 125 % tenhle koncept ještě funguje...
Naposledy upravil
snowboarder dne 26. 5. 2008 14:14, celkově upraveno 1
Důvod: upraven nadpis