Šedí operátoři - nabídka tarifů (do roku 2015)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 23. 12. 2011 08:49

vpe píše:
..a je dobre zivene povedomi v lidech (viz vyse), jak je to nebezpecne a ze "muze prijit o cislo" (prestoze jeste nikdy nikdo neprisel)

V případě Victorytel a dalších rušených spol. člověk o číslo přijde hravě, pokud nezareaguje na nabídku O2 na převod čísla, pak k určitému datu prostě dojde ke zrušení a hotovo. Ale samozřejmě kdo to začne řešit včas, tak by o číslo přijít neměl.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 12. 2011 09:40

Operator vytvori problem, prekazku (napr. odpoji sedivku), a pak nabidne reseni, ktere je i tak stale vyhodnejsi nez standardni nabidka..
anonymni

Odeslat příspěvekod vpe 23. 12. 2011 13:07

Snekac píše:
vpe píše:
..a je dobre zivene povedomi v lidech (viz vyse), jak je to nebezpecne a ze "muze prijit o cislo" (prestoze jeste nikdy nikdo neprisel)

V případě Victorytel a dalších rušených spol. člověk o číslo přijde hravě, pokud nezareaguje na nabídku O2 na převod čísla, pak k určitému datu prostě dojde ke zrušení a hotovo. Ale samozřejmě kdo to začne řešit včas, tak by o číslo přijít neměl.

"pokud nezareaguje na nabídku" je stejné jako když nezareaguješ na SMS o expiraci kreditu na předplacence, nezareaguješ na přejezdu na závory, to bývá až na výjimku definitivní konečná :lol:

A dovedeš si představit, jak operátor ruší čísla? Už jsi to někde viděl? Proč by to dělal? Nezruší on náhodou jen rámcovou smlouvu, takže čísla pak budou převedena podle smlouvy na nějaký "základní" tarif? To u Victorytel je totální extrém a ani ze zákona to nemohou udělat nějak rychle (proto použili jakéhosi podmíněného zrušení), ale tohle bylo jasné hned nazačátku, že takového jednání Victorytel a takové trapné inzerování si o to přímo koleduje. Měli asi jen pár čísel pokud vůbec, síť s tisíci čísly O2 určitě rušit tímto způsobem nebude, jenom podstatně zhorší podmínky :-) Viz A v o x

Pro tyhle případy má např. TMOBILE firemní tarif, kde minuta stojí 6 plus DPH a na základě rámcovky na něj až nahazuje slevy, to samé Vodafone a asi i O2. Protože pak zruší rámcovou a začnou to účtovat touto nesmyslnou základní cenou, to je pro opa lepší jak výpověď, mají to dobře vymyšlené, všichni tři - základní nesmyslné ceny a z nich nesmyslné 80% apod slevy :-)
vpe
Junior

Odeslat příspěvekod czmrt 23. 12. 2011 23:10

Chtel jsem se zeptat zkousel uz nekdo nebo vyuziva jiz nekdo toho neomezenyho tarifu pripadne toho bez pausalu? Jedna se mi oto jestli to je seriozni firma. Pac nechapu proc chtej uvazek na dva roky a platbu kartou.
czmrt
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 24. 12. 2011 00:44

vpe píše:
"pokud nezareaguje na nabídku" je stejné jako když nezareaguješ na SMS o expiraci kreditu na předplacence, nezareaguješ na přejezdu na závory, to bývá až na výjimku definitivní konečná :lol:

A dovedeš si představit, jak operátor ruší čísla? Už jsi to někde viděl? Proč by to dělal? Nezruší on náhodou jen rámcovou smlouvu, takže čísla pak budou převedena podle smlouvy na nějaký "základní" tarif?

Ano viděl jsem to a ano, dojde k úplnému zrušení. Komu by totiž ten základní tarif nastavoval, pokud nezná koncové uživatele ;-) Ale nemusím tě přesvědčovat, pokud si myslíš něco jiného, budiž, mně to žíly netrhá.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lol7 25. 12. 2011 00:35

v pripade vypovedi ramcove smlouvy jsou "nerozebrana" cisla opravdu zrusena (odpojena z provozu)
lol7
Junior

Odeslat příspěvekod f.grufik 26. 12. 2011 19:55

Poptávám nabídku pro čtyři SIM karty v tomto složení:

1. 250-400 minut, cca 100 sms, internet cca 500MB FUP
2. 400 minut, internet 150MB FUP
3. internet 150MB FUP
4. internet 150MB FUP

Volání mezi nimi zdarma (VPN).

Nabídky a ceníky zašlete na email fr.grufik@seznam.cz nebo jako SZ.
Děkuji.
f.grufik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karel28 27. 12. 2011 13:42

Dobrý den,
končí mi smlouva u Vodafone a na infolince Vodafone s operátorem nebyla rozumná domluva a tak zkouším dát poptávku sem.
Měsíčně platím 777,- a chci volné minuty, asi 100 volných sms plus 150MB internet v mobilu. Můžete mi prosím napsat nějakou výhodnou nabídku na email karel 28 zavináč gmail tečka com?
Smlouva na IČO, nebo fyzickou osobu, záleží na tom co bude výhodnější. Nechci žádný nový telefon, chci jen co nejvyšší počet volných minut:-)
Díky K.
karel28
Junior

Odeslat příspěvekod aax_ 29. 12. 2011 13:10

Prosím o poslání ceníku Mobilgroup a Mittrade na mail: aax(zavinac)volny.cz
aax_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 30. 12. 2011 20:31

To jsem zvědav, co bude, až to odpočítaj. :hm

http://www.victorytel.cz/
ultima__ratio
Junior