Šedí operátoři - nabídka tarifů (do roku 2015)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod calvin2013 13. 5. 2013 21:14

120min+100SMS - 200,-.....220min+100SMS- 300,-......IVM 1GB - 150,-
calvin2013
Junior

Odeslat příspěvekod miro1779 14. 5. 2013 07:06

calvin2013: Prosim o podrobnejsi nabidku tarifu. na e- mail:miro1779@gmail.com
Naposledy upravil Fíla dne 14. 5. 2013 08:42, celkově upraveno 1
Důvod: předchozí příspěvek se necituje
miro1779
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VF1967 14. 5. 2013 18:10

I já prosím o porobnější nabídku na frydas@seznam.cz
Děkuji
VF1967
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p.keys 17. 5. 2013 18:24

Hledám zájemce do privátní sítě se zlevněnými tarify na 2 roky. Orientační ceny: 140min - 180, 260min - 300 s DPH. Pište do mailu.
p.keys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BohdanD 17. 5. 2013 21:58

Našel jsem novinku http://www.neomezene.cz/
Panasonic VIERA TX-L55WT50E , iPhone 5, držím se hesla "Widle jsou pro vidláky"
BohdanD
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik1 20. 5. 2013 17:33

Dobrý den, ty tarify jsem už někde četl, můžete mi poslat blížší informace, třeba SZ, děkuji
jezevcik1
Junior

Odeslat příspěvekod 1Tonda 21. 5. 2013 18:36

pro Ellyfka.Z Benesysu jsem se dostal okamžitě.Když jsem k TM chodil ,dopadalo to stejně jako ty.Ale šel jsem do Vodafone,že chci k nim přejít .Vygenerovali přenosová kód a za pár dní jsem měl svoje číslo zpět.
1Tonda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ellyfka 22. 5. 2013 05:37

1Tonda: to jsme zkoušeli jako první (odchod k VF), u mě to neprošlo. Nicméně po 6 měsících mám konečně číslo zpět včetně nějaké retence a omluvy od TM. Ale musela jsem jsem bombardovat TM skoro denně, psát na ČTU...
Ellyfka
Junior

Odeslat příspěvekod m.macala 28. 5. 2013 11:30

Dobrý den,

můžete uvést přesný postup jak se Vám podařilo číslo získat zpět? Mne se to přes T-Mobile ani ČTÚ nedaří.... :(
Děkuji Vám.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
m.macala
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1Tonda 28. 5. 2013 15:43

pro macala.Nejdřív jsem byl dvakrát v TM a nebyla s nima řeč,že na tom čísle je pohledávka.Tak mě v Benesys poradili ať jdu k Vodafone.Tam mě dali přenosový kod a ten jsem poslal na Benesys.Oni ten kod nahlásili na TM .Na Vodafone jsem sepsal smlouvu ,dostal jejich SIM samozřejmě s mým původním číslem a za pár dní byl u nich. Tonda
1Tonda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.macala 29. 5. 2013 09:23

1Tonda píše:pro macala.Nejdřív jsem byl dvakrát v TM a nebyla s nima řeč,že na tom čísle je pohledávka.Tak mě v Benesys poradili ať jdu k Vodafone.Tam mě dali přenosový kod a ten jsem poslal na Benesys.Oni ten kod nahlásili na TM .Na Vodafone jsem sepsal smlouvu ,dostal jejich SIM samozřejmě s mým původním číslem a za pár dní byl u nich. Tonda

Dobrý den,

děkuji Vám,a le mne právě přechod k VF neprošel.... :(
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
m.macala
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ellyfka 29. 5. 2013 13:31

m.macala píše:Dobrý den,

můžete uvést přesný postup jak se Vám podařilo číslo získat zpět? Mne se to přes T-Mobile ani ČTÚ nedaří.... :(
Děkuji Vám.

Přenos k vf ano jinam mi tm nepovolil, na pobočce jsem s plnou mocí podala výpoved, která ovšem neproběhla a tak jsem je poslední 3 měsíce otravovala s pádnými argumenty každý den. Denně jsem si dopisovala a volala střídavě s péčí o firem.zák a reklamačním, x operátorkám donekonečna vysvětlovala stále dokola celý průběh, poslala stížnost na čtu až se nakonec povedlo.
Ellyfka
Junior

Odeslat příspěvekod arcon 31. 5. 2013 13:44

GSM tarify nabízela také spol. EMEA; netušíte někdo, jestli nemá nějaké nové tarify, nebo jestli se nechystají být "virtuálem"?
arcon
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik1 1. 6. 2013 14:33

Tak EMEA má neomezeny volani a sms do všech sítí kolem 500,-s DPH. Není v tom zahrnut internet.
jezevcik1
Junior

Odeslat příspěvekod vpe 1. 6. 2013 14:43

m.macala píše:
1Tonda píše:pro macala.Nejdřív jsem byl dvakrát v TM a nebyla s nima řeč,že na tom čísle je pohledávka.Tak mě v Benesys poradili ať jdu k Vodafone.Tam mě dali přenosový kod a ten jsem poslal na Benesys.Oni ten kod nahlásili na TM .Na Vodafone jsem sepsal smlouvu ,dostal jejich SIM samozřejmě s mým původním číslem a za pár dní byl u nich. Tonda

Dobrý den,

děkuji Vám,a le mne právě přechod k VF neprošel.... :(

Pokud vypoved podal ucastnik, s vami dodanym PAC, tedy vase sedivka, tak k uvolneni cisla dojit musi.

Mate pisemne potvrzeno, ze k tomu doslo, tj. ze sedivka platne dorucila vypoved, vase cislo a Pac kod vcas opoustenemu operatorovi?

Jiny postup si neumim predstavit, pokud sedivka nespolupracuje (tedy neudela krok popsany vyse), tak cislo psane na jineho ucastnika (sedivku) prenest prakticky nelze a je to tak spravne.

Pritom se staci dohodnout s sedivkou, aby cislo uvolnila, to je cele. Jeji operator ji IMHO nemuze branit v prenosu cisla, i kdyz dluzi! Teprve pokud by branil, CTU mize zahajit spravni rizeni, jinak asi ne...
vpe
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka