saruli: Kdy dojde k naplnění limitu se přesně určit na konkrétní aktivaci nedá. Takže vždy nastane situace, kdy někteří lidé prostě budou čekat na uvolnění místa pro další aktivace.
Ano, sice je technicky možné, pak čekající třeba obvolat atd., ale uvědomte si, že se jedná o ŠEDÉHO OPERÁTORA, takže ten nemá žádná obří call centra a musí se věnovat i jiným věcem než je "zákaznická péče", takže info na webu nebo zde na fóru beru jako dostatečný způsob komunikace.
Navíc nechtějí žádnou jistinu nebo aktivační poplatek, všechny služby účtují až po jejich konzumaci, takže nikdy nemůžete přijít o peníze.
Jinak ještě jednou opakuji, že se jedná o ŠEDÉHO OPERÁTORA - tj. nemáte "jistotu" vůbec v ničem, nemůže Vám garantovat nic ani kdyby sám chtěl a klidně se jednou ráno můžete probudit a mít odpojené číslo. To jsou prostě reálné podmínky u šedých operátorů. Fungují jenom jako prostředníci a pokud síťovému operátorovi "křupne v kouli" a třeba všechna čísla odpojí, tak šedivý operátor s tím prostě nic neudělá...
Jestli Vám jde o perfektní zákaznickou péči, různé samoobsluhy, SMS při každém prdu, tak si můžete aktivovat 3x dražší tarif u některého ze síťových operátorů (TM, VF, O2).
Já prostě vím, že mám šedivku, počítám s tím, že komunikace a "péče" ani nemůže být taková jako u síťových operátorů, že nemám ony "garance", ale mám neomezené volání za pár šušňů, bez závazku, bez jistiny, bez poplatku za aktivaci a SIM za 1 Kč.
Tohle se mi prostě vyplatí i kdyby se mnou komunikovali jenom jednou za čtvrt roku morseovkou

.
Jinak co se týče komunikace, tak když jsem jim psal mail (což bylo cca 2 nebo 3 krát), tak vždy odpověděli maximálně do dvou dnů. Což je stále super, protože třeba Vodafone mi běžně odpovídal na e-mail třeba až za 4 dny - a to je "velký síťový operátor s call centry".