Šedí operátoři - nabídka tarifů (do roku 2015)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zdendaa12 14. 1. 2014 18:24

dan010 píše:Nabízíme pouze pro 10 čísel (náhrada za právě odešlá, abychom plnili minimální plnění) neomezené volání a sms. Operátor Vodafone.

neomezené volání a sms se 150 MB dat za 485 Kč (od 1.2. by měl VF zvýšit na 250 MB)
neomezené volání a sms s 600 MB dat za 520 Kč
neomezené volání a sms s 1,5 GB za 550 Kč
neomezené volání a sms se 4 GB za 650 Kč

- ceny uvedeny s DPH
- všechny uvedené varianty jsou bez podmínky závazku, bez jakékoliv smlouvy
- faktura za paušál se platí dopředu (v tom měsíci za příslušný měsíc), pokud není zaplacena do konce měsíce, je číslo blokováno pro odchozí hovory

V případě zájmu napište SZ s Vaším telefonním číslem, kde ho máte nyní vedené, jaký tarif byste chtěli a Váš email.

Je zajímavý že mě přes " SZ"
Nabídnul neomezenku s 1,5 gb za 500,- s dph akorát drobnost 2000,- kč jistina aby byl aktivní roaming :)
Takže ceny dle chuti ( řekl bych podle ksichtu ale neviděl mě :) )
zdendaa12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opatow 14. 1. 2014 18:35

zdendaa12:

A to se chlubíš,nebo si stěžuješ? Myslím,že to není špatná nabídka ne?Pokud tě nezná,tak se mu s tím roamingem nediv. Proto ti to napsal do SZ. Takových víc,tak to tady můžem zavřít.....
Samsung Galaxy S I ,II, IV, LG G3,
opatow
Junior

Odeslat příspěvekod petyo 14. 1. 2014 20:00

3000,-Kč jistinu na roaming chtěl dřív i Vodafone. Ale nevím jestli to ještě platí.
petyo
Junior

Odeslat příspěvekod dan010 14. 1. 2014 21:15

zdendaa12 píše:Je zajímavý že mě přes " SZ"
Nabídnul neomezenku s 1,5 gb za 500,- s dph akorát drobnost 2000,- kč jistina aby byl aktivní roaming :)

Ano nabídl jsem ti to za nižší cenu, a to ti vadí?? A myslíš, že mám jako zájem, aby si někdo ke mně přivedl číslo, provolal mi do zahraničí 5000 Kč, které mi pak nezaplatí a já to jako budu při marži 100 Kč z čísla tolerovat? Sorry, ale na hlavu opravdu padlý nejsem.

A jenom pro vysvětlení pro ostatní, zdenda tento výlev srdce provedl poté, co jsem mu napsal, ať si to číslo zařídí jinde, protože nehodlá akceptovat moje podmínky.

A jentak pro doplnění nabídl jsem mu tyto tři varianty:
- jedna je naprosto bez jakékoliv smlouvy a jakýchkoliv závazků - bez roamingu
- druhá je se smlouvou se závazkem na jeden měsíc s tím, že mu pustím roaming po třech v termínu zaplacených fakturách
- třetí varianta byla, že mu roaming pustím hned, ale oproti záloze 2000 Kč, kterou mu po zaplacení třech faktur vrátím

Zdendovi se to nelíbilo, tak jsem mu napsal, ať si to vyřídí jinde. Teda nevím jak jemu, ale mně ty podmínky připadají celkem normální a logické a v podstatě s nimi nemá nikdo problém. Teda až na zdendu. No nic, to jen pro vysvětlení, abych tu nebyl za nějakého blbce. :)
dan010
Junior

Odeslat příspěvekod zdendaa12 14. 1. 2014 22:17

dan010 píše:
zdendaa12 píše:Je zajímavý že mě přes " SZ"

Ano nabídl jsem ti to za nižší cenu, a to ti vadí?? A myslíš, že mám jako zájem, aby si někdo ke mně přivedl číslo, provolal mi do zahraničí 5000 Kč, které mi pak nezaplatí a já to jako budu při marži 100 Kč z čísla tolerovat? Sorry, ale na hlavu opravdu padlý nejsem.

A jenom pro vysvětlení pro ostatní, zdenda tento výlev srdce provedl poté, co jsem mu napsal, ať si to číslo zařídí jinde, protože nehodlá akceptovat moje podmínky.

A jentak pro doplnění nabídl jsem mu tyto tři varianty:
- jedna je naprosto bez jakékoliv smlouvy a jakýchkoliv závazků - bez roamingu
- druhá je se smlouvou se závazkem na jeden měsíc s tím, že mu pustím roaming po třech v termínu zaplacených fakturách
- třetí varianta byla, že mu roaming pustím hned, ale oproti záloze 2000 Kč, kterou mu po zaplacení třech faktur vrátím

Zdendovi se to nelíbilo, tak jsem mu napsal, ať si to vyřídí jinde. Teda nevím jak jemu, ale mně ty podmínky připadají celkem normální a logické a v podstatě s nimi nemá nikdo problém. Teda až na zdendu. No nic, to jen pro vysvětlení, abych tu nebyl za nějakého blbce. :)

Asi když potřebuju být v zahraničí na příjmu tak asi nemůžu vzít paušál bez roamingu !
A ani já nejsem padlej na hlavu abych někumu posílal 2000,- jen tak na hubu :)
Zase tak atraktivní to cenově není !!!

Mě jen zarazilo že zde je to nabízeno za 550,- a hned vzápětí přes SZ levněji ! To o serióznosti taky napoví.
Jináč je mi to šumák. +4U má neomezenku s 3 gb dat za 549,- síť Tmobile a s roamingem :)
zdendaa12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Boďa 14. 1. 2014 22:37

Chlapci,zklidnete svuj adrenalin.Nikdo není zvědavý na VASE osobní spory.1- pokud jsem dobře pochopil,nabídka,-tu bud člověk přijme a akceptuje,nebo nepřijímá podmínky.Tak není spor.
2/-člověk co podniká za účelem zisku,musí byt v + a ne v -,je docela rozumne to chápat ze se musí i nějakým způsobem bránit a hlavně chránit před vych.a.y.m.y lidmi.Aby neskončil,než začal.Tak chlapci,klid.A admina prosím o usměrnění v chovani níže zmíněných.
Boďa
Junior

Odeslat příspěvekod dan010 14. 1. 2014 22:53

zdendaa12 píše:Asi když potřebuju být v zahraničí na příjmu tak asi nemůžu vzít paušál bez roamingu !
A ani já nejsem padlej na hlavu abych někumu posílal 2000,- jen tak na hubu :)
Zase tak atraktivní to cenově není !!!

Mě jen zarazilo že zde je to nabízeno za 550,- a hned vzápětí přes SZ levněji ! To o serióznosti taky napoví.
Jináč je mi to šumák. +4U má neomezenku s 3 gb dat za 549,- síť Tmobile a s roamingem :)

Jojo to je jasný, Škoda taky nabízí Octavii dle ceníku za 650.000,- Kč, ale když se tam půjdeš zeptat, tak ti ji jsou schopni nabídnout za 620.000,- Kč... Ale to samozřejmě napovídá o jejich serióznosti, z čehož plyne, že když chcete koupit nové auto a dealer Vám nabídne slevu, tak nebrat, protože jsou neseriózní... Člověče nenech se vysmát. :-DDD

Boďo sorry, ale musel jsem reagovat a slibuji, že už nadále nebudu a klidně ať to admin vymaže. :)
dan010
Junior

Odeslat příspěvekod rade1 15. 1. 2014 00:14

Zdravím všechny, dostala se mi do rukou tato nabídka ... co si myslíte o té "nevratné" záloze? :pozor
Naposledy upravil rade1 dne 15. 1. 2014 17:32, celkově upraveno 1
rade1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vocapmen 15. 1. 2014 10:24

Asi před půl rokem jsem řešil podobnou nabídku (možná stejnou), nám se to vyplatí určitě a zálohu už máme dávno zpátky. Záleží, kolik Vás do to půjde, jestli by šlo jenom o 1 číslo a ještě bez netu, tak to asi moc výhodné nebude... Nejlíp porovnat s nynějším vyúčtováním Ale pro skupinu je to ideální a podobná nabídka se těžko hledá.
vocapmen
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 15. 1. 2014 10:28

Moc pěkná nabídka. Můžu se zeptat, co to je za šediváka? Klidně do SZ.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod arcon 15. 1. 2014 17:43

rade1 píše:Zdravím všechny, dostala se mi do rukou tato nabídka ... co si myslíte o té "nevratné" záloze? :pozor

O jakou nabídku šlo?
arcon
Junior

Odeslat příspěvekod Martman3 15. 1. 2014 17:47

Tento tarif mám, jen loni v listopadu byla tato záloha 1000,- Mohu vřele doporučit. Vše naprosto v pořádku...
Šlo o nabídku od hopa26.
Martman3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 15. 1. 2014 18:39

Moc tady ty jména nepište !!!!! Ať ty tarify vydrží co nejdéle....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Martman3 15. 1. 2014 19:03

Reku píše:Moc tady ty jména nepište !!!!! Ať ty tarify vydrží co nejdéle....

Napsal jsem jen přezdívku...
Martman3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p.keys 16. 1. 2014 17:10

nemezene volani s internetem 1,5 GB za 499,-
vyhodny roaming EU prichozi 0,65, odchozi 2,24.
Pouze vazni zajemci, jistina ve vysi jednoho pausalu.
Naposledy upravil p.keys dne 17. 1. 2014 12:01, celkově upraveno 1
p.keys
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka