O2 Benefit: nové podmínky od června 2008

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod X-Brace 3. 7. 2008 10:30

Určitě byla, museli přece nějak smazat body zákazníkům, aby je nemuseli převádět do nového programu a aby nový program vypadal výhodně oproti strašímu :-D
@peroutka
X-Brace
Junior

Odeslat příspěvekod andre (novy) 3. 7. 2008 11:29

To ne, zmeny jsou z jednoducheho duvodu. Nasypavalo se do toho hromady penez, tak se to muselo trosku priskrit. Zlaty Eurotel, tam do toho sli stovky milionu korun rocne, v te dobe to bylo i celkem dost vyhodne.
,,The World is not Enough"

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snowboarder 3. 7. 2008 11:34

andre: no tak ale když zase na podzim bude novej věrnostní program? tak to je dost šalamounské, ne? :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 5. 7. 2008 15:27

snowboarder: no sice novy program bude, ale urcite to nebude nic extra, bude zameren na celkovou utratu na fakture, tak aby i zakaznici s datovkama meli moznost mit body. Ale ted jen jde o to jake tam budou prepocty.

od cervence opet nove bodove hodnoty nekterych odmen napr. sleva 4000,- na telefon za 16500 bodů.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zdenek73 9. 7. 2008 11:53

No, je vidět, že to s novým programem myslí vážně. Znemožnit uplatnění bodů a zdražení odměn... Určitě všem na začátku nového programu smažou ty zbylé body, a délku u O2 nastaví od nuly. Takže "věrnostní" program bude záviset jen na momentální útratě, takže 02 přijde o ty méně volající, kteří měli O2 jen právě kvůli Benefitu - sleva na mobil nebo další odměny kompenzovaly dražší sazby za volání a drahou sazbu za SMS.
Zdenek73
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 11. 7. 2008 12:24

andre : Některé? Řekni mi co nezdražilo? Ještě před 14 dny jsem měl na poukázku na telefon v hodnotě 1 000 Kč za 3 200 bodů a dnes? Dnes stojí o tisícovku více! Darebáci, nic víc než darebáci!

Jinak díky za informaci, zaměřím se na to.

Jen tak pro zajímavost, když jsem si kupoval dotovaný telefon před dvěma lety, dobře si vzpomínám, že jsem uplatnil poukázku na slevu 2 000 Kč, která myslím stála 2 750 bodů. To je myslím reálné, bylo nějaké zvýhodnění a tehdy byla sleva 400 Kč za 1 000 bodů.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oco1 11. 7. 2008 15:05

to mi řikej, že tady drtivá většína účastníků neprovolá ani 50min měsíčně :hm 8-D
S7 edge
oco1
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 11. 7. 2008 15:44

oco1 : Vezměte v úvahu, že třeba právě v době letních dovolených a zahraničních prázdnin neprovolá. Nebo nevím, ale když si stav svých provolaných minut ani nemůžu ověřit (abych to vážně věděl přesně), tak je to problém.
externí redaktor e15.cz/finexpert a mobilmania.cz
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowboarder 11. 7. 2008 15:56

oco1: jak řekl Aleš P., navíc, zdá se ti spravedlivé, že někdo dostane body za utracené ušmudlané dvě stovky za 50 minut a někdo, kdo platí 1100Kč za internet cdma nedostane nic? O to asi jde. Navíc z toho čísla na net ani těch 50minut nejde provolat, protože to číslo je jen virtuální.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod andre (novy) 12. 7. 2008 09:27

tak ono kdyby chteli tak klidne muzou benefit program zrusit, napriklad vodafone nema nic takoveho, z jednoducheho duvodu, nemaji na to penize. Benefit program stoji O2 i Tmobile financne nakladny.

Uvidite na podzim.

Blackberry 9700 Bold
andre (novy)
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 12. 7. 2008 09:33

Na druhou stranu, Vodafone má zajímavou alternativu, kterou zase nemají ostatní a to Doporuč a získej. Ale samozřejmě to je těžko srovnatelné s dlouhodobě fungujícím benefit programem (pokud by nějaký někde byl).
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod honzatrx 13. 7. 2008 01:57

Dočasné vyčkání před smazáním všech bodů je jen teď,pak už to nebude tolerováno.Měl jsem tarif Tip Relax,nulový paušál,přešel jsem i s číslem z NMT.Ale tímto krokem si to u mne O2 totálně podělal,rychle jsem si vybral odměny ve formě sms zdarma a až odměna skončí,SIM půjde k ledu,případně přejdu s číslem k Ufounovi a jeho nulovému paušálu.Stejně mám ještě Odepiš od Vdf a firemní mobil s tarifem Gold.Dokonce i ve firmě jednatelé rozhodli,že všech 45 lidí s tarify Gold a vyššími přejdeme k Vdf a zřídí se firemní VPN s voláním mezi sebou zdarma.O2 je arogantní moloch,sockomoušskokapitalistický paskvil.Jsem jeho bývalý zaměstnanec,vím,jak to tam fungovalo.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod Ev 22. 8. 2008 11:52

Včera jsme byla na prodejně O2 prodlužovat smlouvu a během rozhovoru o programu Benefit, mi bylo oznámeno, že O2 chystá zcela novou podobu Benefit programu. No uvidíme, necháme se přkvapit.
Ev
Junior

Odeslat příspěvekod ka-spel 17. 9. 2008 18:35

Tak to je teda pech. Mám cca 8000 bodů. Eurotel mám od 1997 a nemám slov. Pěkní šmejdi. Jejich "odměny" byly nevýhodné už dřív, ale teď. :grr: Co poradíte nejvýhodnějšího vybrat? Pak přejdu definitivně k Vodafonu. U pevné to jistí VoIP.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Junior

Odeslat příspěvekod eddie 18. 9. 2008 19:49

ka-spel: mám teda jen 1000 bodů, ale taky nevim co si mám vybrat, dřív tam bylo aspoň dobití O2 karty za 200,- za cca 1000 bodů, teď nic. :-(
Moje oblíbená barva růže je železná.
eddie
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka